Tecrübeli anneler buraya 😊
Prima
Sleepy
Molfix
Canbebe
Baby Turco
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pampers sanirim. Iki ay sonra bebeklerimi kucagima alacagim ve arastirmalarima gore pamperstan herkes memnun. Ama sunuda soyleyim yurtdisinda yasiyorum ve yukardaki markalar burada yok.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Evet pampers iyi bir bez. Türkiye’de Prima olarak satılıyor geçtiğimiz iki yol öncesine kadar bende pampers kullanıyordum herhangi bir sorun yaşamadım
Cok tesekkur ederim. Amiin🙏🏼Ben pampers kullanmayi dusunuyorum umarim memnun kalirim
Cok tesekkur ederim. Amiin🙏🏼Bende pampers kullanmayi dusunuyorum umarim memnun kalirim
Ben kızım doğduğundan bu yana hep prima kullandım
Gerçekten çok iyi Prima. Son zamanlarda fiyatı çok arttı, alternatif olarak Sleepy öneririm. Özellikle Bio Natural serisi çok çok iyi. Prima’yı aratmıyor. Fiyatıda Prima’ya göre uygun
Sleepy, prima, molfix mavi paket
Molfix mavi paketi denemedim ama iyi diyorlar, esnekliği nasıl acaba?
Bence Molfix’deki en büyük eksiklik 7 numara olmaması olsa iyi olur aslında
Sanırım Molfix’te sadece külot bezde 7 var bantlı da yok orası kesin :) Canbebe’de yeni çıkartmış 7 numarayı ama denemedim evdekiler bitince deneyeceğim 😊
Yıllar önce kullanmıştım o zaman iyi değildi ama belki sonradan düzelmiştir diye birde 7 numara olduğu için bir şans daha vermeyi düşünüyorum ☺️
Umarım en kısa sürede kurtulursunuz 😊 benim gibi bez şirketlerini zengin etmezsiniz 😄
Kaç yaşında kullanan 😄
Daha çokmuş 😄
En geç 4 olur herhalde benim kadar olmaz 😄
Anladım o zaman az kalmış diyebiliriz 😊 Benim durum çok farklı 🙈
Teşekkürler 🙏🙏
Yazdım 🙈
Peki ☺️
Cevap
2Cevap
Molfix daha iyi gadası
Nerdeyse hepsini denedim sleepy son zamanlarda favorim olmustu
Son 2 yıldır bende Sleepy kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli
2 çocuğu'da molfix'le büyüttüm. primayı sevmiyorum. kimyasalı çok
Kimyasal kısmını duymamıştım hiç
15 yıllık marketçiyim. zamanla öğreniliyor işte. Örneğin ; jhonson & jhonson firmasının pudraları kanser yapıyor. klinikçe onaylanmış birşeydir.
Doğrudur, bilmiyordum hiç.
En sağlıklısı topraklamada işte kimse uğraşmıyor
Prima tabii ki gerisi hikaye
Prima’ya laf söylenmez tabi ki ama gerisi hikaye dememek lazım 😄 çünkü Sleepy özellikle Bio Natural gerçekten Prima’yı aratmayacak kadar kaliteli diyebilirim ☺️
Prima Premium care aldım Güzele benziyor Yakında Göreceğim kalitesini
Premium Care çok iyi gerçekten, ama en büyük 6 numara olduğu için pek kullanamıyorum. 7 numarası olsa kullanırdım. Sleepy Bio Natural i de öneririm kalite olarak Prima’yı aratmaz
Ucuz bez asla Kullanmam. ama büyük konuşmayayın
*Konuşmayayım
Sleepy ucuz bezlerden değil ki
Sleepy, hem helal de.
Hangi serisini kullanıyorsunuz?
Ekstra, natural ve bio natural serileri var
Bio Natural olanı tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli
Rica ederim
Ben prima kullandım. Gayette memnunum.
Prima tartışılmaz bir marka ☺️
Benşm kullandığım zaman 25 30 liraydı şimdi çok pahalı.
Bimden bile bebek bezi almaya para yetmez şu an.
Prima şu an 200 lira sleepy kullanıyorum o da 175 lira. Ama sleepy bio natural serisi kalite anlamında Prima’yı aratmaz. Çok kaliteli ve çok rahat
Ben kapadım bez devrini birdaha açmamak üzere şükür 😄
Size kolay gelsin.
O da güzel, benim ki hiç kapanmayacak 😂
Sleepy.
Hangi seri?
Onu da kullanmıştım, benim favorim bio natural gerçekten çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?