Haddinden fazla açık, kışkırtıcı giyinen kişiler hakkında düşünceleriniz neler?

Haddinden fazla açık, kışkırtıcı giyinen kişiler hakkında düşünceleriniz neler?

Her bireyin giyim tarzı, kişisel tercihlerine ve rahatlıklarına dayanır. Giyim, insanların kendilerini ifade etme biçimlerinden biridir ve bu konuda farklı görüşler olabilir. Önemli olan, başkalarının giydiği kıyafetlere odaklanmak yerine, herkesin özgürce kendi tarzını benimseme hakkına sahip olduğunu kabul etmektir. İnsanların ne giydiği, onların karakterini ya da değerlerini tam olarak yansıtmaz; bir kişinin giyimi, onun içsel dünyası ya da kişiliği hakkında tek başına bir yargıya varmak yanıltıcı olabilir.
Hala umut var
@Güzelkardeşim90 ne umudu anlayamadım.
Böyle olgun açık fikirli bireylerin olduğunu görmek güzel demek istedşm
@Güzelkardeşim90 tabii ki özgür laik bir ülkede yaşıyoruz. İsteyen istediğin giymekte serbest yani. Kim karışabilir ki.
Genelde eşler birbirine abiler kız kardeşlerine karışıyor ülkemizde
@Güzelkardeşim90 belli miktarda karışırım canım o kadar da değil. Zaten eşim uygun olanı bilir kardeşim de öyle karışmaya gerek yok ama ortaokuldayken etek boyuna kızdığım olmuştur
Ahah kızdığın etek boyu önemli olan tabi. Diz hizasına kızıyorsan bence olmaz
@Güzelkardeşim90 diz üstündeydi.
@Güzelkardeşim90 anladık escsin
Her bireyin kendi tarzı, kendi tercihi var, bu da bence saygı duyulması gereken bir şey. Dışarıda açık giyinen insanları gördüğümde, asıl önemli olanın onların kendilerini nasıl hissettikleri olduğunu düşünüyorum. İnsanlar rahat hissettikleri şekilde giyinirler, bu da onların özgürlüklerine ve kendilerini ifade etme biçimlerine saygı gösterilmesi gerektiği anlamına gelir. Kimseyi yargılamak yerine, farklılıkların ve tercihlerinin zenginlik olduğunu kabul etmek gerekiyor. Herkesin giyim tarzı, kişisel bir ifade biçimidir ve buna saygı göstermek en doğrusu.
Ne kadar olgun yorum bravk
Bugün fark ettim de çoğunun yüzü çirkin olduğu için dikkati oraya çekiyor gibiler..
Şş çaktırma sakın ewbzmzn
Sen de mi.. 😄
Teşekkür ederim.. :))
Oo tabii bende nasıl çirkinim nasıl shhshshs
Hemen engell.. 😄
Çok seri sıra var bekleme yapmayalım 😂😂
Hak ediyorsun evet.. 😄
🤭🤭
@Blu3Rag3 🤝
Oldukça değil kararında giyinsin başbaşayken iddialı giyinebilir 😇
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
87Cevap
bir şey düşünmem. beni ilgilendirmez
Dışarıda oldukça iddialı, açık giyinmelerinden bağımsız şeyler: Soyuma - Toprağıma bir vatandaş ve inancım nedeniyle bir kul olarak, insanlık için bekçiliğini yapmakla yükümlü olduğum; hak - hukuk, vatani değerler, düşkünü gözetmek vb. değerler varken ve bir insanı değerlendireceksem bunlar için değerlendirmem gerekirken, neden ahlak polisinin işini ben yapayım?
Toplumsal alana çıkması suç olan bir giyim - kuşam ile dışarı çıkmışsa, ahlak polisi zaten gereken işlemi kendisi hakkında yapar ve işini yapacak kişiye yardımcı olmak için ihbar da edilebilir. Yasalara aykırı bir giyimi - kuşamı yoksa; milletin üstüyle - başıyla ilgilenmek yerine kafasının içiyle ilgilenirim, hem orada kendi payıma çıkarabileceğim bir şeyler de vardır belki.
Kimin ne giydiği beni ilgilendirmiyor bişey düşünmüyorum
Kendisine saygısı olan bir kadın abartılı derecede açık kıyafetleri ve dekolteleri tercih etmez. En azından kendisine değil de bir başkasına saygısı varsa...
Nerde yaşıyorsun sen
@eeecitahhh Neden sordunn
herkes ne giydiginde ozgur ama bana kalirsa cok antipatik geliyor sanki kendi bedeniyle bisey kanitlamaya calisiyor sadece kendimize olan saygimizi yetiriyoruz
Hiçbir şey düşünmem
Hiçbir şekilde bakmam delirtirim onları
Düşünsene çok güzelsin ve aşiri açiksin bütün abazalar yicek gibi bakiyor ama sadece bir kişi umursamiyor seni çildiriyorlar çok zevkli yaşasin benim egom
Hahaha
Hey
Ne hey
Yorumun güzel demek istedim
Teşekkürler
Ailede giyim konusunda yardımcı olduğun var mı
Hayır yok
Fotodaki gibiyse giyim tarzı çok iyi şeyler düşünmem açıkçası. Ahlaklı olan bu kadar açık giyinmez dışarda.
Ben kimsenin giyimine kiyafetine asla karismam iliskilerimdede bu böyleydi. Her kadin istedigi gibi giyinmelidir. Ayrica cekici buluyorum hosuma giderdi
Kendini kamuya açık ürünmuş gibi sunan kadınlar bana basit, kolay ve hafif kadın imajını veriyor... Gizem her zaman daha çekicidir..
sana yazamıyorum bilgilerinize efendim
@HATUNNDERLERR takipten çıkarsanız yazamazsınız hanımefendi
Libidosu yüksek diye düşünürüm 😂 umursamaz kendini seven biri de olabilir
Herkesin kendi Tarzi ama cogu güzel olmadikladi icin böyle giyinip baska yerlere dikkatlerini cektiriyorlar
Bak yazmışsın kışkırtıcı... Erkeklere cinsel taciz uyguluyorlar. Umarım biri hakkında gelir ümidi besliyorum.
Kendini teşhir ediyorsan başka bir şey demiyorum insanın ağzının suyunu akıtıp malzeme oluyor zaten onun da amacı bu
Herkesin ulaşabildiği umumi kadin standardında. Kendilerine yazık ediyorlar. Değerlerinin farkında değiller oysaki.
Sahiden buna ne gerek var diye düşünsem de zamanında bundan hoşlandığını söyleyen biriyle tanışmıştım… yorumsuz… 🤷🏼♀️
Görseldeki gibi hatunlara dışarda denk gelmedim gelirsem de ozguvenli derim ne diyim😄😄
Buna özgüven değil ilgi açlığı deriz sütyen kilotla da çıkılmaz yani shahha
Hatta jartiyer bu shhs
Aslında tamamen açılmak isteyip açılamadıklarını ama toplumun da buna hazır olmadığını düşündüklerini anlayabiliyorum. 😂
Dikkat çekmeye çalışmak olabilir de gerek yok
Gerçekten öğretmen misin
@Beyefendi0010 evet kanıt mi lazim 🙄
Evet merakım var çünkü 😞
@Beyefendi0010 anladım
Gönderdiğim bildirime geri bildirim gelir mi
@Beyefendi0010 gelmez
Üzdün hocam
Fazla açıklık olmaması taraftarıyım. Herşeyin bir ölçüsü olmalı..
kotu bı soz soylicektim vazgectim bunun ismi iddialik degil cok farkli bisi.
Ahlak polisini arardım böyle bir şey görsem
Herkes kendine yakışanı yapar, beni ilgilendirmez.
Hiç umursamıyorum açıkçası. Herkesin giyimi kendine
Hc oleine denk gelmedim ama oha derdm bsi de dusunmezdm 😄
Doğru değil bence insanın vücudu onun özelidir sergilenemez. Hem nazarları çeker üzerine hem günaha girer hem yollu durumuna düser hem göz tacizlerine maruz kalır ve daha bir sürü zararlarını görürler açık giyinenler ALLAH hidayet versin
Hiçbir şey düşünmüyorum kendi kararı kendi düşüncesi derim yani
Normalleşti artık benim dikkatimi çekmiyor şahsen
Böyle giyinip çıkan biri olursa çok tahrik etmiş olur. Amacı ne olur mesela
Selamün aleyküm. Olabilir. İlgilenmiyorum. Saygı duyuyorum. Bendeniz tercihim tesettür.
Şu kadarını da yapan olursa yani görmemiş sonradan görme gibi ne bileyim
Hiçbir şey... Kimsenin giyimine karışmıyorum; ister çarşaf giysin, ister mini...
Dikkat çekmek kendilerini arzulatmak başka açıklaması yok
Teşhir ürünü , yalnız , hayatında hiç değer görmemiş gibi falan işte
Beni ilgilendirmez yani kendi karakterini yansıtır banene der geçerim
Beğenilme arzusu ile saptmış diyorum. Özgüven eksikliği..
Hastasıyım . Ama tabi çoluk çocuk olan ortamlarda değil.
Kim oluyor ki onlar biz görmüyoruz pek gece Nişantaşı'nda..
Sanırım bir de İzmir'de varlar
Basit olarak görüyorum. Kendine saygısı olan öyle giyinmez
Açık açık giyimi destekleyenler kendi ailesindeki kadınlara da önersin bunu
Ruhunda teşhircilik olduğunu düşünüyorum..
Dikkat etmiyorum ya İzmir'de yaşıyorum genelde normal böyle şeyler burada işime bakiyorumfnhdhddh
Kız öğrenci yurduna yakın bir konumda çalışıyorum her gün görüyorum kız resmen südyen ve donla üniversiteye gidiyordu.
Neden ahlak polisini aramıyorsun?
@490puanaldm burası iran değil ahlak polisi bir şey yapsın
Açık giyinen kadınlar çok seksi görünür. Ama dışarıda böyle dolaşmak o kadar da değil. Evde böyle açık gezersin de dışardaa...
Kiskietici giyims even heyecana ve farkliliga acik kadina hayranim oyle bi es isterim😊
İddialı ve dikkat çekmek istediğini düşünüyorum
Bir şey düşünmem knk herkes özgür değil mi ne yapmak istediğine karar verir
Midem bulanıyor kendini teşhir eden kadınlardan ve kızlardan ya
Kimse hakkında yorum yapmam ve ön yargılı davranmam
Giyinsin tabi ki de gözümüzün zevki kaçmıyor böylece herkes de saygı duymalı
Sekse açık iseler evet güzel ama açık giyinip insanları tersliyorlarsa hayır
Aranıyor. kendini s. ktirmeye çalışıyor, şeklinde düşünüyorum.
Herkesin kendi tarzı çok açık giyiniyor diye hiçbir kadın hakkında bişey düşünmem.
Bunun adı edepsizlik ar namus olmayan insanlar bunlar.
Helal olsun diyorum keske her kadin öyle giyinse diyorum
@PİSTANTROFOBİ karima diyorum ama ikna edemedim daha
Ahahah
@490puanaldm neoldu
Jartiyerle de sokağa çıkılmaz yani jdjdjd
Dikkat çekmek istiyorlar diye yorumluyorum
Ucuz göründüklerini düşünüyorum.
Kiskirtici geliyor ne yalan soyleyelim istek listemiz cogaliyor
Ama eve gelince sifira sifir elde sifir 😄
Nerde biz niye göremiyoz
Metrolar da görmeyen yok'tur bence🤔
Hangi metro bu