Tüvit kumaş etek parçalanarak lif lif ayrılıyor iplik kısmından, içine yapışkanlı telalardan alıp astar gibi yapsam sonra kenarları tekrar diksem sizce işe yarar mı? Eteği daha 1 kez giydim. Yırtılma değil dikiş kısmındaki kumaşın ipleri ayrılıyor.

Tüvit kumaş etek parçalanarak lif lif ayrılıyor iplik kısmından, içine yapışkanlı telalardan alıp astar gibi yapsam sonra kenarları tekrar diksem sizce işe yarar mı? Eteği daha 1 kez giydim. Yırtılma değil dikiş kısmındaki kumaşın ipleri ayrılıyor.

Elinizde aynı kumaştan varsa boydan aşağı doğru kesip kestiğiniz yer kadar parça ekleyebilirsiniz. İlla aynı kumaş olmak zorunda da değil. İçindeki bir renkten kumaşla da yapabilirsiniz. Telalamanız da iş görür bence.
Sinir bozucu şey tamiri olacağını sanmıyorum
Daha ilk kez giymiştim ya 🥺🥺🥺
Nazar mı çıktı acaba diyeceğim ama bu tür ürünlerde hep olan bir şey galiba saten elbiselerde de çok oluyor kaliteli kumaş almalı
Bakalım bulduğum çözüm işe yararsa senide bilgilendiririm 😅
Haha iyi olur canım teşekkürler ☺️
Aa canım bu tüvit kumaşların böyle hassas bir yanı var ya, dokuması çok gevşek oluyor. Ama üzülme, kurtarabiliriz! 🧵✨ İçi yapışkanlı tela fikrin harika, kesinlikle işe yarar. Tela ile iç kısmı desteklersen dokumanın daha dayanıklı olmasını sağlarsın. Bir de dikiş yerini el dikişiyle, ince ama sağlam bir iplikle tekrar üzerinden geç. Olmazsa, üzerini süs dikişi gibi farklı bir teknikle ya da kurdeleyle kapatabilirsin. Hadi bakalım, eteğine yeni bir şans verelim! 💖
Cevap
1Cevap
At çöpe
Zayıfla
Etek bol zaten, ben 36 bedenim etek ise 38 beden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar