Moda & Stil Pentiiye pahalı diye girmedim hiç ama o kadar pahalı mı cidden😭😭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Offff ya Güncellemeler1 yıl Sütyen tanga külotlu çorap felan almak istiyom da para biriktirmem gerek sanirim Pentiiye pahalı diye girmedim hiç ama o kadar pahalı mı cidden😭😭? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. pahalıdır tabi ki de 0 0 Yorumla
Agsss123 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Pahalı olmayan yer yok aslında pahalı demeyelim de TL Nin değeri yok pul oldu 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne alacaksın ki aldığın ürüne göre dışarıya göre daha kaliteli uzun kullanmak için Penti daha ideal 2 2 Yorumla Minimalist0652 1 yıl Victoria secret nasıl Yorumla Soran 1 yıl @Minimalist0652 o da güselll Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo pahalı değil zaten hep 3 al 2 öde kampanyası var 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bazen indirim olıyor ama geneli pahalı seher yıldızı tercih et 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 808 cevap paylaştı. Pahalı olmayanları da var onlara bakarsın hem hediye alan olur belki sevgilin felan 😆 0 0 Yorumla
muğlalıkübra Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl evet ama ben vazgeçmem almayı devam ediyorum 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Yaşınız kaç muğlada. Mi okuyonuz Yorumla muğlalıkübra 1 yıl 20 yok okumuyorum çalışıyorum muğlada evet çalışıyorum sizin yaşınız kaç Yorumla corapci4242 1 yıl Penti kalitesi bağımlılık yapar özellikle premier serisi olan ürünler çok kaliteli Yorumla Soran 1 yıl @corapci4242 himm Yorumla muğlalıkübra 1 yıl @corapci4242 aynen öyle Yorumla
Minimalist0652 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Ne alacaksın sutyen mi 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet o da var Yorumla Minimalist0652 1 yıl Ben hediye almak isterim size ne alacaksanız Yorumla Minimalist0652 1 yıl Yardımcı olayım Yorumla Soran 1 yıl Yaaa olabilirrr bilemedim Yorumla Minimalist0652 1 yıl Ben ciddyim başka marka da olabilir Yorumla Soran 1 yıl Aaa gerçek miii ya olabilir aslında ben bayılırım iç giyim çok severim yaaa Yorumla Soran 1 yıl Sütyen tanga külot külotlu çorap hepsi benimm bebeklerimmm😻🥰 Yorumla Minimalist0652 1 yıl Ben alayım Yorumla
Cosmic_LOVE Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Alacağın ürüne göre değişir 2 3 Yorumla Bulutbey27 1 yıl @cosmic_love bir dk ni alabilir miyim Yorumla Cosmic_LOVE 1 yıl Buradan söyle Yorumla Bulutbey27 1 yıl Kabul ettin zaten gönderdim, sadece bir dk ya Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ne istiyorsun pentiden 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sütyen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bi sütyen 900 tele hem de plastik 2 7 Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl Ohaa harbi mi ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hee harbi kız memelerin öksüz galdı gari Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl 😂 küçükse cropla idare edilir herhalde ama büyükse vercen parayı yanii yapacak bir şey yok pahalıymış ya baya küçük memeliler daha şanslı bu durumda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet senin gibiler şanslı kızz Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl Sağol kızzz Yorumla Soran 1 yıl Oha amaa Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl Evet bende öyle dedim ohaa Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. İndirim oluyor 0 0 Yorumla
Cvdnhzr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 572 cevap paylaştı. her şey pahalandı artık 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl İndirimleri takip et dağı ve Penti için 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı. Hiç sevmem bu markayı tarzım değil 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı. o kadar para vermem veremem 0 0 Yorumla
Lovabudi Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bence okadar abartili degil gir ve bak derim 0 1 Yorumla Lovabudi 1 yıl Tavsite veririz Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. İndirim oluyor bazen geçen vardı mesela 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sponsor bulamadın mı 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. değidlir ya çok seksi şeyleri var 0 0 Yorumla
Beyefendi0010 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl pahalı değil bence hediye alıyorum 0 8 Yorumla Soran 1 yıl kime Yorumla Beyefendi0010 1 yıl bazı arkadaşlarım herkese değl Yorumla Soran 1 yıl Himm Yorumla Beyefendi0010 1 yıl Arkadaşlarım şanslı Yorumla Soran 1 yıl Offf ya evet şanslilarmiş🥺🥺 Yorumla Beyefendi0010 1 yıl Sende şanslı olmak ister misin Yorumla Soran 1 yıl İsterdimmm tabi Yorumla Beyefendi0010 1 yıl Arkadaşım olman gerekiyor ama Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı. Ne alcan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sütyen Yorumla MuratBey262626 1 yıl Aiayım Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok pahalı değil ya 0 0 Yorumla
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 556 cevap paylaştı. Çok pahalı değil 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayn knk 1 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Çok üzücü 😭 0 1 Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Biz alalım sana 😃 Yorumla
BigTime1616 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl ne alcan kendine 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sütyen tanga felan Yorumla BigTime1616 1 yıl ama banada at Yorumla
mehmetby43 Takip Et Bilge Yaş: 25 1 yıl Ne lazım 0 7 Yorumla mehmetby43 1 yıl Alayim sana Yorumla Soran 1 yıl Sütyen tanga felan Yorumla mehmetby43 1 yıl Alayimmi Yorumla Soran 1 yıl Bilmem alcan mii😂 Yorumla mehmetby43 1 yıl Alirim Yorumla Soran 1 yıl Olurrr mademm🥰🙂 Yorumla Soran 1 yıl İstek atttimmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
pahalıdır tabi ki de
Pahalı olmayan yer yok aslında pahalı demeyelim de TL Nin değeri yok pul oldu
Ne alacaksın ki aldığın ürüne göre dışarıya göre daha kaliteli uzun kullanmak için Penti daha ideal
Victoria secret nasıl
@Minimalist0652 o da güselll
Yoo pahalı değil zaten hep 3 al 2 öde kampanyası var
Evet bazen indirim olıyor ama geneli pahalı seher yıldızı tercih et
Pahalı olmayanları da var onlara bakarsın hem hediye alan olur belki sevgilin felan 😆
evet ama ben vazgeçmem almayı devam ediyorum
Yaşınız kaç muğlada. Mi okuyonuz
20 yok okumuyorum çalışıyorum muğlada evet çalışıyorum sizin yaşınız kaç
Penti kalitesi bağımlılık yapar özellikle premier serisi olan ürünler çok kaliteli
@corapci4242 himm
@corapci4242 aynen öyle
Ne alacaksın sutyen mi
Evet o da var
Ben hediye almak isterim size ne alacaksanız
Yardımcı olayım
Yaaa olabilirrr bilemedim
Ben ciddyim başka marka da olabilir
Aaa gerçek miii ya olabilir aslında ben bayılırım iç giyim çok severim yaaa
Sütyen tanga külot külotlu çorap hepsi benimm bebeklerimmm😻🥰
Ben alayım
Alacağın ürüne göre değişir
@cosmic_love bir dk ni alabilir miyim
Buradan söyle
Kabul ettin zaten gönderdim, sadece bir dk ya
Ne istiyorsun pentiden
Sütyen
bi sütyen 900 tele hem de plastik
Ohaa harbi mi ya
hee harbi kız memelerin öksüz galdı gari
😂 küçükse cropla idare edilir herhalde ama büyükse vercen parayı yanii yapacak bir şey yok pahalıymış ya baya küçük memeliler daha şanslı bu durumda
evet senin gibiler şanslı kızz
Sağol kızzz
Oha amaa
Evet bende öyle dedim ohaa
İndirim oluyor
her şey pahalandı artık
İndirimleri takip et dağı ve Penti için
Hiç sevmem bu markayı tarzım değil
o kadar para vermem veremem
Bence okadar abartili degil gir ve bak derim
Tavsite veririz
İndirim oluyor bazen geçen vardı mesela
Sponsor bulamadın mı
Ben alırım sen yeterli giy
😂
değidlir ya çok seksi şeyleri var
pahalı değil bence hediye alıyorum
kime
bazı arkadaşlarım herkese değl
Himm
Arkadaşlarım şanslı
Offf ya evet şanslilarmiş🥺🥺
Sende şanslı olmak ister misin
İsterdimmm tabi
Arkadaşım olman gerekiyor ama
Ne alcan
Sütyen
Aiayım
Çok pahalı değil ya
Evet pahalı boş ver
Çok pahalı değil
Aşırı pahalı sayılmaz canım ortalama fiyatlar.
Ayn knk
Bazı ürünleri pahalı ama bazıları ucuz
Çok üzücü 😭
Biz alalım sana 😃
Birlikte girelim istersen
Hayır değil
Takım mı istiyosun
Ne alcan ki
Sana değer bence gir al çık
Tanga da alırsan ben götüreyim seni
ne alcan kendine
Sütyen tanga felan