Güncellemeler
1 yıl
Motorcu tarzım vardır ona göre yorum yaparsanız daha iyi olur
Güncellemeler
1 yıl
Kadir geceniz mübarek olsun bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Foreignstudent sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Görsel olarak paylaşirsan güzel veya olmadı gibi Bir yorum yapabilirim
hoş geldin kanka, yeniyim diye olmuyor galiba ama pp de giydiğim bak o çizme. Biraz büyük giyiyorum 45 46 gibi kusura bakma valla hahahahssjjdj
Öbür soruma da gelebilir aynı zamanda, güzel sohbet olur tabi istersen yorum yapmak. Bu arada senin varsa sohbet başlatma yetkin atarım harleyimi öyle
Olabilir xper kaynaklı.. botlar benimkilere benziyor sanki
Baktığın zaman hani vatandaş olarak normaliz hepimiz ve okuyan çalışan biri olarak da alırsam sağlam alırım harley gibi işte knk, seninkiler uzun çizmemi yoksa benimki gibi orta boy mu böyle? sen neyle kombinliyorsun
Kredi kartıma iyi girdi bu arada bi 3 bine yakın ama olsun 6 7 binden düşmüştü djjdjdjdjdjd
Harley tarzı vs bilmem aslında açıkçası sadece görsel de benimkine benzetim bilek boy.. uzun kıyafet ile kombin
Uzun süre kullanacaksan değer
Bileğin üstünde benimkiler, deri ceket kazak jean ile giyerim, uzun boyluysan sende beni daha iyi anlarsın aşırı havalı oluyor kışları
Tabi tabi değer yani mutlaka güzelce, sende okuyor musun veya bi yerde çalışıyor musun?
Yaşın 23. Mü
Bu arada çok gülen birisi değilim ama pozitif geldin profilden vs ne bilim söylemek istedim knk sana haberin olsun
23.5 diyelim, o gün evde çekilmiştim öyle koyayım dedim profile fotoyu
Çok teşekkür ederim. Pp güzel iyisin
Estağfirullah knk, öyle geçiniyoruz işte zar zor okul vs, sen 26 mısın?
Yok yaşım doğru değil çok büyüğüm ben yaa
En sonunda amerikada bi ilan görmüştüm gerçek galiba, her 15 dakika da bir gıdıklanmaya dayanana 50 dolar diyordu valla İngilizce de var giderim burada ağlayarak kazanıyorum orada mutlu mutlu gülerek kazanırım 😂😂
Doğrudur ama bence gayet iyi valla sohbetin knk söyleyim dedim yine iyi yaptın geldin şeref verdin soruya
Bu arada her insanın illaki huyu vs olur ama hani baktım gördüm de 15 dakika benim için çok ya bide arkadaşa arkadaşa oluyormuş bu çok kötü ya valla Aaahhahahhshf
Öyle Bir şey varsa koş:)
Çok kibarsin teşekkür ederim
Örneğin mesela sen arkadaşımsın seni beni gıdıklaman lazım öyle anladım 15 dakika 50 dolar için😂😂😂
Asıl ben teşekkür ederim knk, knk diyorum da pardon bu arada rahatsız olduysan
İnsaflıysan gel 50 dolar için 15 15 dakika olur ama ben çok kahkaha atarım gibime geliyor uyarıyorum seni 😂
Olmadım sıkıntı yok.
O zaman tamamdır, bu arada şakalaşalım dedim de Amerika şeyinde. Bu arada mantıklı geldi harbi yani gitmek 7 gün kalsak günde 10 defa yapsak bak ben 10 sen 10 7 günde 7000 dolar para 3500 bölüşürüz artık?
Gerçek yaşın kaç bu arada,33 var mı ki? merak ettim sadece de ona göre şakalaşırım
38
İyi gayet
Sen peki Amerika’ya gitsen yapabilir miydin 15 dakika 😂😂 merak ettim valla acayip bak. Benim ayak bel kol altı çoğu yerden aşırı var huyum da sen nasıl dayanırsın bilmiyorum..
Her insanın vardır knk huyu tiki çok normal, kendini kasan insanları sevmem hiç o anlamda bırak gül yani hayat zaten zor
Yaparim gidiklanmiyorum çünkü:)
Ebru bence seninde vardır huyun illaki ben inanmam bende öyle derdim kendime :)
O zaman yapalım 50 defa bi günde nasıl olsa gıdıklanmıyorsun, zengin oluruz buraya geldiğimizde?
Hahaa kimseye kolay para vermezler öyle:)
Kanka öyle yazıyordu ben bilmem :) mesela uyuzluğına yapacaksın diyelim bana yapsan kızardım valla sana ama sonra affederdim:)
Sen sanki R yaptın gibi kanka ne oldu hiç huyun tikin yoktu? Ben kıyamam valla arkadaşlarıma ama sen bence bana kıyardın gibime geliyor :(
İstek attım bu arada, komiğime geldide bu konu bayağı çünkü 3 gün önce görmüştüm galiba senle de iyi sohbet oluyor şu an
Takip ve sohbeti çok uzatmiyorum maalesef
bol olmayançizmenin içine alabildiği bir pantolon tshirt üstüne deri ceket veya motorcu ceketi soğuksa boğazlı bi kazak belki tshirt yerine
Tam benim kombini yaptın valla, sen giyiyor musun uzun tarz sen nasıl yapıyorsun?
ben uzun çizme giymiyorum ama mini eteğin altına kışın güzel duruyor birgün alırım belki
Vaay görme şansımız var mı
Olur da burada yeniyim benim sohbet başlatma yetkim yok diyor site
Sen de giyiyor musun bu tarz uzun çizme, aşırı havalı oluyor ya kışın
Ben severim ya tasarımcıyim ve kombinleyince harika durduğunu söyleyebilirim
Knk uzun harleyin var diyelim bağcıklı, neyle giyersin söyle ona göre bende seni oylarım hahajsjdjd
Benim biraz motorcu tarzda badass badboy tarzım var o yüzden doğduğu kışı seviyorum ben
Istek attım kanka
Sohbet başlat bende arıyım onları
Atıyım