böyle ince istiyorum.
Saç maşası alacağım marka ve model önerir misiniz?
böyle ince istiyorum.
Remıngton Cı6219 Stylist Easy Curl 19mm Seramik Saç Maşasını çok beğeniyorum maşayla mükemmel etkileyici S bukleler oluyor ayrıca zahmetsizce oluyor çok güzel bence ben ondan almayı düşünüyorum philipslerin derecesi genelde çok yüksek oluyor babylisslerde öyle saçına maşa alacaksan mutlaka Remington olmalı ürünler hem saç sağlığını düşünüyor hemde çok model var 15 mm de vardır Remingtonda farklı bir maşa ben braun satin hair 5 düzleştirici maşa ikisi bir arada multiseyler ve bazende braun satin hair 7 24 mm lik saç maşası kullanıyorum ama benim kullandıklarım daha çok doğal şıklıkta saçlar sevenler için o yüzden sana braunu tavsiye etmem
remington tavsiye ederim istediğin derecede yapabilirsin düşükten yükseğe doğru dereceleri başka saç koruma özellikleri de var bimekste boynerde falan remington çeşitleri var bak saçına denettir benim en çok beğendiğim modeli Remington Cı6219 Stylist Easy Curl 19mm Seramik Saç Maşa çok kullanışlı
Rowenta CF2132 curler basic elite kullanıyorum önerebilirim oldukça iyi fiyatıda uygun ve oldukça ince.
Doğal dalgalar istiyorsan babyliss curl secret iyi görünüyor otomatik maşa ama fiyatı pahalı biraz.
bakın kızlar siz siz olun sakın ama sakın saçınızın modeli ne olursa olsun düzleştirici kullanmayın zararı faydasından daha fazla tecrubeyle sabit ben bir kuaförüm
Fönün aşağı kalir yani mi var ki?
arçeliğin satmıştım bitane :D abuk subuk maddeli bişey alıcısı çoktu.. :) iyonlu iyotlu mu her neyse sen daha iyi bilirsin ondan :))
Cevap
10Cevap
maşayi tavsiye etmiyorum kullanmiyorumda bigudi kullanabilirsin ici bos bigudiler var gec yatmadan yikanmayan sac kremleri var ornegin elidorun onu sur sar sabaha istedigin gibi ac model ver kalin ya da incd nasil istersen oyle ayarla :)
Maşa için Babyliss'ten şaşma derim bende hep Philips hem Babyliss var Babyliss olana bayılıyorum gerçekten çok iyi :)
Canım benimki bundan www.teknosa.com/.../babyliss-c319e-19mm-sac-masasi 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum :)
Babyliss'te bundan incesi var mı bilmiyorum :)
Babyliss bu konuda en iyisi diye biliyorum kullanıyorum da gayet memnunum ama kalin telli diyosun ne kadar sekil verirsen ver kolay kolay tutmayacaktir diye düşünüyorum. .
Bende kesinlikle Babyliss C338E Sublime Touch i oneriyorum. Ozellikle kalin ve dogal dalgalari seviyorsan 38mm tavsiye ederim. Internette 38 mm lik masanin videolarida var izleyebilirsin.
O bildiğin markaları unut rowenta bilmem ne. Alman malı Remighton taş gibi maşadır çok da pahalı değildir al pişman olmazsın kuaförlerin tercih ettiği bir markadır.
Babyliss 2319E seramık oldugu ıcın sacını yıpratmaz canım ;) bende kullanıyorum harıka hem pahalı da degıl
50 60 arası canım
Philpsn al düzleştrciside maşasıda çok güzl mandallı alma düz al onlar ince alıyo ve doğl dalga yapıyo daha güzl
16 25 32 mm var bende 16 cok dugun saci gibi oluo. Gunluk kullanima cok uygun degil bEnce. Rowentadan almistim 16 mm olani. Ama boyle set olarak.
En iyi marka babyliss modeller hakkında bilgim yok.
remington un düzleştiricise var bende ve çok iyi. maşası da öyledir diye düşünüyorum
Remington yeni bir marka Alman tasarimi ama süper duzlestiriyo tek geçişte bide masasi var ama guzel degil babylis in masasi daha guzel :)
bir masa oneriyim kullan hayrani olursun phılıps curl control
Ince sacina cok zarar vetir. iyon ozelligi olmasi lazim. braum satin hair 7 .
Babyliss öneririm kullanıyorum ve oldukça memnunum ama remington da olabilir
Rowenta Elite vardı bende set halindeydi ince maşa spiralli maşa ne ararsan var 150 tl ye almıştım inşallah vardır aynısı tavsiye ederim :)
Alma bence gerekirse brezilya fonu yap gene de alma cunku saclari yakiyor ve kiriyor aklinda olsun
Philips saç maşası, kalın ince bukleler yapmak senin elinde, fiyat 50tl ye yakın.
Babyliss al eğer fiyatı çok gelmicekse memnun kalırsın, saçında zarar görmez
Bitane kuaför bana önerdiydi de unuttum kendimde kulanmıyorum zatende çok iyi demişti babylish miydi tam bilmiyorum.
CHI, gercekten cok sahane.
Biraz fiyatli olabilir bazilerimiz icin, ama gercekten bir omur boyu kullanabilirsin..
€200,- kadar var TL olarak biliyorum. 2,7 kati gbi olabilir
Rowenta kullan panpa validede var kullanmıyor gerçi
Rowenta var cok memnunum ayrıca masa alıcaksan kalın al bence
Canım ben arçelik kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim.
Ben Remington'dan çok memnunum arkadaşlarım da kullandı birkaç kez, onlar da cok beğenmişti
Arzum brina neo al harika bisey gercekten bende var
Remington da sihirli Maşa var onu kullandım öok memnun kaldım
Babyliss C338E Sublime Touch. Saç boyuna göre kalınlığını seç genelde 25mm ideal memnunum
Marka pek bilmem ama saç için çok zararlı :( Acı saçlarına
ince çok kötü aynısından var bende almaz olaydım :/
herkes evini sever ama siz abartın fakir alın evinizi sımartın :D
babyliss ama ama kalın maşa al ince maşa alıp düğün maşası olmasın saçların
Philips çok başlıklı var ben ondan kullanıyorum ve istediğim her çeşit saçı kendim yapabiliyorum kesinlikle Philips al pişman olmazsın
modelini bilmem ama markası remington olsun yani öneririm çok iyi kaliteli marka verdiğin paraya değer :)
Marka model bilmemde isinan yeri demir ya da çelik olanlari tercih et mor sapli olan vardi bitane o super bişey
Hatta link atmışsın ondan bahsediyordum
Arzum seramik kesinlikle harika ve seramik olduğu için saça zarar vermiyor
Baybliss bu türün en iyisi
Bende babyliss var güzel yapıyor
babyliss pro titanyum çok begeniyorum
Remington veya babyliss
Milyonuncu kez görüyorum bu soruyu. Aldın mı bari?
Babyliss veya rowenta
Babyliss, rowenta veya remington
Remington ve raks öneririm
braun ısı ayarlı güzel
Remington silk bnimkisii cok memnunumm
Rowenta tabiki de. :)
Philips al rahat edersin
bence rowenta almalısın fakir de olabilir
Kesinlikle fonex.. ve ince maşa.
Phılıps çok iyi tavsiye ederim
arzum erdem kıramer serisi
kesinlikle ve kesinlikle Remington.