Kızlar düzleştirici almak istiyorum saçlarım gür kalın ve kıvırcık. Sizin kullandığınız marka var mı? Mağazalarda kalın tabakalı almayın düzleştirmez saç diplerini düzgün dedi. İnternetten araştırınca da kalın tabakalar düzgün düzleştiriyor dediler. Fikri olan var mı?Kalın ve gür saçlar için düzleştirici önerileri
Kızlar düzleştirici almak istiyorum saçlarım gür, kalın ve kıvırcık. Sizin kullandığınız marka var mı?
Gür ve kalın saçları şekillendirmek seyrek saçlardan daha zordur :) Aynı şekilde düzleştirmekte. Bunun için alacağımız düzleştiriciyi çok iyi seçmemiz gerekiyor. Hem saç tipimizi hem de saç sağlığımızı düşünmeliyiz düzleştirici seçerken. Seni yepyeni, teknoloji harikası bir saç düzleştirici ile tanıştıracağım.
Dyson Corrale™ her saç tipine uygun bir saç düzleştirici
Kalın ve gür saçlar için düzleştirici
Her saç tipine uygun, manganez bakır alaşımı plakalara sahip bir düzleştirici. Plakalar esneyerek saç tellerini nazikçe bir araya getiriyor ve azaltılmış ısı kullanımıyla kusursuz bir düzleştirme sağlıyor. Sadece düzleştirme değil, dilerseniz kolayca saçlarınızı dalgalı hale de getirebilirsiniz. Ben saç dalgalarımı genel olarak düzleştiriciyle yapıyorum :)
Saçlarınızı istediğiniz yerde şekillendirebilirsiniz çünkü kablosuz kullanım özelliği var!
Kablosuz düzleştirici
Kablosuz kullanım imkanı sunması harika bir özellik bu sayede pirizlere hapsolmayacağız, aynalarımızı piriz yakınlarına taşımak zorunda kalmayacağız :) 30 dakika boyunca kablosuz olarak kullanılabiliyor, 70 dakikada tamamen şarj oluyor.
Akıllı ısı kontrolü sayesinde kontrol hep sende!
Akıllı ısı controlü
Oled ekranından şarj seviyesini, ısı seviyesini sürekli olarak görebiliyorsunuz. Entegre sensör sistemi sayesinde plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 defa ölçülüyor ve ısı aşması engelleniyor. Böylelikle kontrol hep sende oluyor.
10 dakika hareketsizlikten sonra kendini kapatıyor olması da nefis bir özellik, böylelikle düzleştiricimi kapatmış mıydım acaba korkusu yaşamayacağız. Henüz denemesem bile Dyson Corrale'ye ben bayıldım sizin de çok beğeneceğinize, kullanırsanız memnun kalacağınıza eminim :) Videolarına da mutlaka göz atmanızı öneririm ♥
Diyet yapma, sağlıklı beslen. Sabahları yumurta zeytin bol yesillik tuket. ara ogun yogurt ye. oglen bakliyat et vs yersin. ikindi muz bir adet yersin. Aksam sebze yersin. Bak aç kalmadan yiyerek zayiflarsin. gunluk 2 lt su tuket birde oh mis.