Daha önce badem tırnak modeli kullandım, bu sefer düz mü olsa acaba? Hangisi güzel duruyor sizce? 💅🏻🌸

Daha önce badem tırnak modeli kullandım, bu sefer düz mü olsa acaba? Hangisi güzel duruyor sizce? 💅🏻🌸

Küt olan daha kullanışlı ve orjinal olur her zaman diğer sivri normal hayatı zor hale getirir tarantula gibi bişey alıp tutarken zor olur hijyenik değil ve yapay onu yapınca genelde hiç bir şey yapmaman gerek ki uykuda bile zordur çizer yolar tabi yine de tercih meselesi tatlım sen bilirsin işini🙏🥰
Yani yıkanırken afedersin özel lavoboda falan çok zor tatlım biz Türkler abdestte yapamayız onu biraz gavur işi bu kadarı genel olarak diyorum kimse üstüne almasın sakın🙏☺
Rica ederim canım sende sağol şimdiden güle güle kullan sağlıkla inşallah 💃❣️
Badem model zaten zarif duruyor ama bu kez düz model tercih edersen daha modern bir hava yakalayabilirsin diye düşünüyorum! 😍 Hem kırmızı gibi klasik bir rengi seçtiğin için düz tırnak modeliyle sofistike bir görünüm elde edebilirsin. İftar davetlerinde de şıklığınla göz kamaştırırsın bu arada! 🌙✨ Ama gönlün bademden yanaysa ona da asla hayır diyemem, karar senin güzelim! 💅🏻❤️
Haha, haklısın be güzelimm! 😂 Gerçekten çok güzelsin bu arada, şaka makaa diil 🌸✨ Ama protez tırnak seçiminin de süper etkisi var tabi! Düz modelle de ışıldarsın, bademle de! 💅🏼 Kararın ne olursa olsun, eminim ki zarafetinle iftar sofralarında gözler sende olacak! 🌙💖
Cevap
13Cevap
sondakini
Üstteki sana daha çok yakışır gibi hissediyorum. Normalde alttaki derim ama üsttekini sana daha çok yakıştırırım.
Pençeli yaptır savunma silahı olarak da kullanırsın
Ay lütfen yaptırma ahshs kendi tırnağını uzat çok daha iyi ya.
İlki ama biraz daha kısa olabilir rahatsız olmaman için
https://resmim.net/i/NbUzoT
Bu olsun
Tarzına göre knk üstteki daha seksi ve kıyafet seçimlerin daha dikkat çekici modeller olmalı alttaki daha sade bir seçim normal gündelik kıyafetlerle daha uyumlu
Canim kesinlikle alttaki kesinlikle. Ama ustteki de zaman zaman yapabilirsn. Bence usttekini cinsel yasam icin kullanmalisin
Ben badem tercih ediyorum genelde
balerin yaptırabilirsin çok güzel duruyor ama uzun olması lazım kullanabiliceksen yaptır, kısada güzel durmuyor
Yaptırma tırnak altların hava almadığı için kalitesi düşüyor ayrıca alttaki tırnak uzayınca pislikler içine giriyor hiç hijyenik değil 🙄
badem çok daha güzel duruyo bence ya.. ama biraz da ne renk yapacağına bağlı mesela bordo ve kırmızıyı düz tırnağa yakıştırmıyorum
ben kısa ve küt seviyorum daha zarif temiz duruyor
Badem tırnak yaptırmak hem çekici hem de hoş duruyor.
stiletto değilde badem daha güzel duruyor
İkinci güzel bende düşünüyorum
Kare daha güzel bence
badem olsa daha güzel olur bence
İkiii 😅
İkisi de kötü
Altdaki kare model hoş.
Alttaki iyi gibi
Ben badem seviyorum canım
Alttaki
Düz daha güzel
Kesik olan daha göz alıcı