Yarim atlet kullanmamin rahatlik disinda ne gibi faydalari olabilir sutyene gore
Lutfen dalga amacli olanlar yazmasin.
Lutfen dalga amacli olanlar yazmasin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarım atlet kullan. Meme için faideli. Kan dolaşımı gerekir meme kanserine önlem amaçlı
Kahrolsun sütyenler memelere ozgurluk:)
;D
.
Yarim atlet tshirtin dışında itici geliyor rahat ediyor musunuz orasını bilemem. Sutyen daha iyi gorunuyor
Sutyen takican kizim onuda biz soylicez. Rahatina cok duskunsen yarim atlette giyme memeler ozgur kalsin😄😅😆
neden erkekler daha fazla cevap yazmış sanki sütyen takıyonuz :D
Takmıyorum ama üzerinizden çok çıkardım zor oluyor sıyırıp çıkarmak varken neden uğraşalım :))))
Tobe ya :)
Cevap
14Cevap
Yarim atlet gogusleri daginik gosterir evde kullanicagm diyirsan olur, ama disari cikarken takma sonucta sen bir bayansin.
Sana şunu söyliyim sütyen büyümesini özellikle engelliyor ama bunaltıyor gerçekten alışırsan sorun yok tabi yarım atlette fazla ter yapıyor yani ama bence yarım atlet daha iyi doğal meme oluyor ama yaş ile ilgisi de var yani ben yarım atlet kullanıyorum özel zamanlarda sütyen takıyorum çünkü bazı sütyenler toparlıyor to parlayıcı kullanabilirsin
Spor yaparken de yarım atlet olanlar kullanılıyor. Ama tam nasıl bir faydası var bilmiyorum
Siktigi icin hareket halinde sarkmalarini onluyor. Aslinda oda tam yarim atlet degil sporcu sutyeni diye gecen tarzlar. sirttan askili
Yarim atlet daha rahat. Ve de gece de sıkıntı yapmaz.
İkisininde içindekinin boyutuna, nasıl durduğuna, uçlarına bağlı
Goguslerim kucuk sutyenle birz dolgun oluyor hepsi bu
Sence
Oky
Evet cok rahatmis
Selamün aleyküm. Yarım atletin sütyen gibi kopçeleri olmadığı için gündüzleri ve geceleri seni asla rahatsız etmez. Gün boyu kendini rahat hissedersin. Memelerini de sütyen gibi sıkmaz.
Goguslerin kucukse yarim atlet inan karsindakileri deli eder.. normalse eger sutyen tak
Bence ayletle uclar yanlar gozukebilir sen bikirsin :)
Bence yarım atlet göğüslerim küçük olduğu için yarım atlet tercih ediyorum seninkiler büyükse sütyen takabilirsin.
meme uçların belli ediyorsa giyme onun dışında daha rahat çıkıyor soyarken
Yarım atlet ya da alistirmalik sutyen buyutuyomus oyle duydum yinede sen bir arastir
südyen daha kolay cıkar:)
Kaç yaşındasın ona göre tavsiye vereyim.
22
.
22 olmadığına eminim.
Neden
Giyip çıkarmak bence :)))
:D ikisini de takıyorum üst üste nolcak şimdi
aha aynı ben
Hiçbir şey kullanma memelere özgürlük
Memen guzelse yarim atlet
Guzel ve kucuk :(
Daha guzel ve cekici gosterr atlet
seksi durabilir tabi fiziğe bağlı.