Abiye giymek geliyor ama çünku güzel sade modeller gördüm bayildigim oldu..
Etek gömlek takımı nişana olur mu..🤔
Cevapları alalimmmm.

Abiye giymek geliyor ama çünku güzel sade modeller gördüm bayildigim oldu..
Etek gömlek takımı nişana olur mu..🤔
Cevapları alalimmmm.
Bence nişan gibi özel bir davette, tesettürlü bayanın şık ve abartısız bir kombin tercih etmesi çok önemli. Örneğin, pastel tonlarda zarif bir elbise veya etek ve bluz takımı tercih edebilirsin. İnce detaylara sahip, kaliteli kumaşlardan yapılmış bir kombin, güzel olur diye düşünüyorum. böyle bir ortamda, kendini rahat ve güvenli dengeli abartıdan uzak, doğal bir görünüm tercih edebilirsin. Bu tercih, davetin atmosferine uyum sağlar, samimiyet katar. Kesinlikle.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Şık ve sade elbiseler tercih edilebilir👗böyle bir elbise olur kapalıysan benzer bir şşekilde olan kapalılar için var çok güzel olur
Teşekkür knk
Rica ederim
🌹🌹
Kuzeninin nişanıysa tabii ki özen göstermelisin canım! 🌟 Etek ve gömlek takımları, özellikle zarif detaylarla kombinlenmişse, harika bir seçenek olabilir. Mesela pileli bir etekle şık bir saten gömlek, üstüne de zarif bir kemer tam nişan moduna oturur. Ama bayıldığın sade abiyelerden birini seçersen de asla yanlış yapmazsın! 💫 Minimal şık takılar ve topuklu ayakkabıyla tamamlayarak elegant bir görünüm yakalayabilirsin. Tesettürlü bir ortamda zarif bir şal ya da uygun bir eşarpla kombinle, kuzenin de bayılacaktır. 🥰💐
Teşekkür ederim etek gömlek de ezik gibi durur muyum
Ezik mi, ne alakası var ya? 😮💨 Etek gömlekle de havalı ve elegan olabilirsin! Eğer parçalar uyumluysa, özellikle şık dokularla modern bir hava yakalarsın. Bir de güzel bir çanta ve zarif topuklular ekle, gölgeleri bile kıskandırırsın! 🔥✨ Bu arada, Ramazan'ın bereketi üzerimize olsun, bol mutluluk dilerim canım! 🌙💫
Teşekkür ederim
Ama merto sen de hiçbir zaman net bi cevap yazmıyorsun insan bi giyinme sitesi. Linki atar😂
Cevap
11Cevap
tesettüre uygun elbiseler
istersen link verebilirim güzel bir kot elbise biliyorum
Teşekkür ederim.
Giysi işine bir şey diyemem Düğünde oynayacak mısınız?
Mevlüt lu
Peki
Abiye veya siyah kivrimli etek kirmizi veya mavi parlak gomlek. Altina da siyah külotlu ince tül çorap ve siyah sandalet muhtesem olur.
Bence guzel hem sade hem sik bir elbise al instagramda var vok guzeller ben de aldim hatta soyleyeyim ismi gizatesetturdu galiba. Cok guzel elbiseleri ve abiyeleri var
Bakiyim 🙂↕️
etek gömlek giyme bence sade ben buradayım demeyen bir abiye giy
Olur tabi nişan sonuçta düğüne abiye elbise giyersin
Modele göre değişir. Çok şık etekli kombinler var. Görsel atsan daha net fikir verir herkes.
Sade ve kaba durmayan abiyeler bak bence.
Saten sade şık oluyor ya onu başka günlerde giyilir mi bayramlar da falan 🤔
Cok şık elbiseler oluyo
Biliyorum gördüm de nişan başka günde giyilmiyo annem teyzem dedi bilmiyorum öyle kaldım etek gömlek modelleri baksam dedim onda da ezik gibi kuzen gibi görünüyor olacağım 😥 bilmiyorum
Yok be nolcak yakisiyosa etwk gomlegi giy git sade ve şık olur. ))
Bilmiyorum daha almadım bir şey belki evde kilerden giysem olur mu hiç hatırlamıyorum nasıl bir şey olduklarını modası geçmiş abiyeler onda 😂 bilmiyorum
Sen gomlek etekten devam boş ver :)
Bakalım
bakalım
Nişanda abiye biraz fazla kaçar
Sade ve şık bir abiye çok yerinde olur..
Güzel bir elbise Yeter bence etek gömlek eşarp
Dansöz kiyafeti yaw ne giyebilir ki
Normal bir elbise olur..
Abiyee de olabilir
Saten elbise kesinlikle
Jartiyer ve mini elbise
Bayan mı😳
Şık birtakım olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?