Kızıl saç kullanımı zor mu saçlarım kestane rengi uçları yiprandigi icin rengi açıldı acik kestane oldu
sizce bana en çok hangi tonu yakışır kizilin bu arada ten rengim acik
sizce bana en çok hangi tonu yakışır kizilin bu arada ten rengim acik
Kızıl saçın kullanımı gerçekten çok zor saçım iki üç senedir kızıl benim ama illallah ettirdi. Hangi marka olursa olsun ister loreal'e ister en adi markaya boya ilk yıkamaya başladığın andan itibaren kıpkırmızı akıyor ve en fazla bir hafta ilk boyuttığın renkte kalıyor, diğer haftalar o renkten eser yok.
Sizce hic baslamayayim mı boyboyatmataya?
Yani ugrastigima degmez mi bu renk? bu arada hangi tonunu kullaniyorsunuz kizilin?
Bence hiç başlama sonra bir de vazgeçemiyorsun sürekli boya boya saça yazık renk güzel dediğim gibi de çabuk akıp gidiyor harcadığın paraya değmez. İlk koyu kumral yoğun kızılla başladım kızılı aktı kumralı kaldı olmadı. Ateş kızılına boyadım o iyiydi daha sonra kor kızıla boyadım o da iyi sonra git gide kırmızıya doğru açtım saçı vişne kızılı falan her tonuna boyamışımdır. Ateş kızılı iyi ama.:)
Tavsiyeniz icin tesekkurler bir de saçımi haftada 2-3 kez falan duzlestiriyorum bir de boya yaparsam saçım iyice yipranir mi sonuçta boyali sacı duzlestitecegim bundan sonra
ne demek:)
Aha benim konum...
Sen aşk alevinden şaşma. Beyaz ten'e en çok yakışan şeydir kızıl. Yapma diyen femina canlıları kıskanıyordur.
Aşk alevi çok iddialı değil mi
Ferrari kırmızısı da çok iddalı...
Peki en iyi marka hangisi kızıl da
66/46 Koleston güzeldir, sevin
Siz kuaför müsünüz
Hayır
Benim konum? Ne demek o zaman
Saç renginin durumunun tek meslek branşı kuaförlük mü? Bu kadar yüzeysel olmayalım.
Corvus croturk tek geçerim ha Pardon sen şeyden bahsediyodun
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar