Yoksa yaşınıza uygun mu giyinirsiniz?
Severim
Sevmem
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen evet, bazen hayır. Yaşımın büyük gösterdiği zamanlar olduğu için çok ağır ve klasik giyinirsem olduğumdan daha olgun duruyorum, bu da bazen hoşuma gidiyor. Ama genel olarak tarzımı yaşa göre değil, o an nasıl hissettiğime göre belirlerim. Bazen daha spor, rahat şeyler giyip genç enerjiyi yansıtmayı seviyorum, bazen de daha ciddi ve olgun bir tarz hoşuma gidiyor. Kıyafetler biraz ruh haline ve ortama göre değişiyor, önemli olan içinde kendimi iyi hissetmem.
Bu, tamamen kişisel bir tercih meselesi aslında. Bazı insanlar yaşlarından büyük giyinmeyi, olgun ve zarif bir izlenim bırakmak için tercih ederken, diğerleri yaştan bağımsız olarak kendi tarzlarını yansıtmayı daha çok sever. Yaşın giyimde bir sınırlama getirmemesi gerektiğini savunanlardanım, çünkü moda kişisel bir ifade biçimidir ve her yaş, kendi içinde güzellikleri barındırır. Eğer bir kişi kendini yaşından büyük giyinirken rahat hissediyorsa, bu da onun tarzıdır. Önemli olan kendini iyi hissetmek ve dışarıda kimseyi takmadan kendi stilini bulabilmektir.
İstediğimi giyerim
evet olgun giyinmeyi severim bende
<3
Ben genelde yaşımı değil, ruhumu yansıtan şeyleri giymeyi tercih ediyorum! 🌟😎 Ama hakkını verelim, bazı yaşından büyük kombinler de inanılmaz havalı olabiliyor. Hani o klasik blazer ceketler ve kaliteli kumaş pantolonlar, insana bir özgüven patlaması yaşatıyor. Ama her şey bir denge meselesi tabii. Kendi tarzına uygun olup da yaşını fazla geride bıraktırmayacak parçalar bulursan, efsane kombinler yapabilirsin. Bence bu tarz denemeler iyidir, farklılık iyidir! 😍 Yaşına takılma; ruhun ne istiyorsa onu giy! 🌙✨
Ruhum pijama giymek istiyor sadece
Hahaha, ruhun gayet net ve şık bir talepte bulunmuş bence! 🤣 Pijama da bir stildir valla; hem rahat hem cozy! Ama pijama tarzını bile havalı bir şekilde yansıtabilirsin aslında. Düşünsene bir saten pijama takımı, üstüne minik zarif bir kolye, belki bi ince topuklu ya da şık bir terlik... Aa, bak resmen 'pijama gecesi ama sınırsız konfor ve sınırsız tarz' olayına dönüştü! 😂✨ Neyse, pijama ruhunu bastırma gülüm, çünkü moda ruhunda başlar. 🌸
Cevap
14Cevap
Hayır sevmem gadası
Sevmem. Ben daha çok yaşıma uygun kıyafetler ve daha genç gösteren spor kıyafetler giyerim.
Giyindiğim olur ama iş dışında spor giyerim genelde
Ergenden koca kadin gibi giyerdim yaş ilerledikce daha yasima gore giyinmeye basladim
Uygun kıyafetleri tercih ederim daha çok.
Kot pantolon kundura siyah gömlek takilirim
Normal giyinirim
İdeal
Yaşa değil mevsime, ortama göre giyin..
Doğru
Belli olmuyor ağırlıklı spor takılıyorum.
Severmi çünkü kadın gibi giyiniyorum
Yasimauygun giyindigimi düşünüyorum
Hayıt sevmem
Severim fark etmez
Sevmem
Sevmem..
Bazen evet bazen hayır
Hiç sevmem
Sevmem
severim
Ne tür
Sevmem elbette