Bol kıyafet de vücut hatları çok belli olmuyor ama dar kıyafetler de öyle ve elbise sıkışık olduğu için kilo varsa da pantolon veya gömleğin düğmesi patlar gibi olacak hissini yaratıyor. Onun için de bol tercihim ama çok bol olmasını da pek tercihim değil.
Fazla bol da fazla dar da benim tarzım değil. Giydiğim kıyafet ne bana küçük gelmiş gibi görünmeli, ne de abimden kalmış gibi. Giydiğim üzerime oturmalı, yakışmalı ve beni iyi hissettirmeli.
Ben de bol giyinmeyi severim, çuval gibi, şaka şaka, o işi hiç beceremediğimden aldığım elbiseler çuval gibi geliyor, standart dışı kalıbım olduğundan,
Öğretmenim, biz erkekler pek dar sevmiyoruz. Dar gömlek neyse, fit vücutta iyi durur da, dar pantolon giymek biraz sıkıntı, ne tarafa yatıracağımıza karar veremiyoruz. 😂😂😂
Bu fiziki yapı ile ilgili. Zayıf bir vucuda sahipseniz biraz bol kıyafet daha uygun oluyor. Onun dışında insanlar genelde vucutlarını belli eden kıyafetler giyiyor.
Kızların çoğu bol demiş ama valla dışarı bi çıkıyorum 1 tane bile bol giyinen görmüyorum hepsi 2 karış dar etek dapdar crop heryerleride meydanda sanki plajdalar