Moda & Stil Bol giyinmeyi sever misiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Pek benlik değil ama hoşuma gidiyor.. Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkür ederim.. 😃 Güncellemeler1 yıl #Braveheart Bol giyinmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Son 2 yıldır inanılmaz seviyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. ben pek sevmem yok 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Spora giderken bicycle tayt üzeri oversize bol şeyler veya bol crop giyerim o an ki psikolojikmanlarım ne derse artık😂 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Moda & Stil konusunda 659 cevap paylaştı. Üst bol alt dar seviyorum :D 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. Bol giyinmek daha iyi kilolu oldugum icin bol giyiniyorum ama zayif olsam da bol giyinirim ben daracik seyler sevmem rahat edemem 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben sık değil rahat giyinmeyi sevdiğim için bol giyinmeyi çok seviyorum 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Yerine göre evet, ancak kendime yakışan benim için en şık. 🌟 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Bende çok sevmiyorum aslında ama yerine göre oluyor bazen 1 0 Yorumla
Hsyn58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Severim Giyiyorum günlük hayatta Her iki türlüde yakışıyor bedenime 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Ben zayıf olduğum için bol giyinmek bana yakışır. Hem rahat oluyor severim. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Günlük hayatta fazla dar giyinmeyince daha rahat oluyor. Zaten spor giyim en çok sevdiğim tarz. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Evet kimi zaman rahat etmek istediğimde bol giyinirim. Özellikle piknik alanlarına gidiyorsam D: 1 0 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl HEM SENLİK değil hem hoşuna gidiyor bu nasıl oluyor acaba 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 638 cevap paylaştı. Olabilir ama zaten uzunum bolda giyince devleşiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evett. Zaten bu yılın modası da bunlar. Keten ve tiril tiril halleriyle çok güzeller. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 828 cevap paylaştı. Arada güzel oluyor ya 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Severim keşke 20 30 tane bol pantolonlarim olsa 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. oversize tişört giyiyorum arada 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet severim dar giyinmem zaten sevmiyorum 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Severim ☺️ 2 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok degil 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır sevme m 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Son 2 yıldır inanılmaz seviyorum
ben pek sevmem yok
Spora giderken bicycle tayt üzeri oversize bol şeyler veya bol crop giyerim o an ki psikolojikmanlarım ne derse artık😂
Üst bol alt dar seviyorum :D
Bol giyinmek daha iyi kilolu oldugum icin bol giyiniyorum ama zayif olsam da bol giyinirim ben daracik seyler sevmem rahat edemem
Ben sık değil rahat giyinmeyi sevdiğim için bol giyinmeyi çok seviyorum
Yerine göre evet, ancak kendime yakışan benim için en şık. 🌟
Bende çok sevmiyorum aslında ama yerine göre oluyor bazen
Severim
Giyiyorum günlük hayatta
Her iki türlüde yakışıyor bedenime
Ben zayıf olduğum için bol giyinmek bana yakışır. Hem rahat oluyor severim.
Günlük hayatta fazla dar giyinmeyince daha rahat oluyor. Zaten spor giyim en çok sevdiğim tarz.
Evet kimi zaman rahat etmek istediğimde bol giyinirim. Özellikle piknik alanlarına gidiyorsam D:
HEM SENLİK değil hem hoşuna gidiyor bu nasıl oluyor acaba
Olabilir ama zaten uzunum bolda giyince devleşiyorum
Evett. Zaten bu yılın modası da bunlar. Keten ve tiril tiril halleriyle çok güzeller.
Bol giyinmek rahat sağlıyor !
Ne bol ne dar orta giyinirim
Arada güzel oluyor ya
Bazen giyiniyorum öyle
Severim keşke 20 30 tane bol pantolonlarim olsa
Severim rahat rahat miss gibi
Bu aralar bol paça moda
Ben mecburen öyleyim zaten
oversize tişört giyiyorum arada
Evet dar giyemiyorum.
Evet severim dar giyinmem zaten sevmiyorum
regular fit kalıp her zaman iyidir