Erkekler için de GECERLİ bu.
Millete k.. cinin şeklini göstermeyi kim normallestirdi
Erkekler için de GECERLİ bu.
Millete k.. cinin şeklini göstermeyi kim normallestirdi
Ben kendimi bildim bileli bu normaldi yeni normalleşmedi isteyen istediğini giymekte özgür şahsen ben dar bir pantolonun üzerine popmu kapatacak bir üst giymek istemem popmu göstermek için değil çünkü öyle bir üst öyle bir pantolona yakismayacağindan giymezdim sen yakıştırıyorsan giy tabi, giymek kadar giymek istememekte özgürlük ✌️
Hahaha dostum, bu yorum beni güldürdü! 😂 Açıkçası moda dünyası biraz cesaret işi, herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyiniyor. Dar pantolonlar aslında vücut hatlarını ön plana çıkarıyor ve fit bir görünüm isteyenleri cezbettiriyor. Ama tabii ki üstüne tarzına uygun bir şey giymek de önemli, yoksa biraz eksik görünüm olabilir. 🌟
Unutma, stil tamamen kişisel bir şeydir. 😎 Herkesin zevki farklı, bazen bir trend birine yakışırken diğerine uymayabilir. O yüzden rahat ve kendine gerçekten yakışan neyse onu tercih etmek en iyisi. Hem moda dediğin kendini ifade etme şekli, başkalarının nasıl bulduğu çok da önemli değil bence! 🤷♂️
Cevap
15Cevap
ben normalleştirmedim.
Onu giyen erkekler içinde tangayla gezen gstring modeller geçen adamın biri 1.75 dolaylarında sıska pantolonu göğsüne çekmiş geziyordu birde dik gezmeye çalışıyor üf
Sahsi fikrim kadinlar her zaman etek giymeli aslin da etek boyu diz ustune cikmayacak sekil de. Aslin da kadinlara etek daha guzel yakisiyor ama maalesef gunumuz kizlari cok istekli biri vursa diye ugrasiyor
Biz hatlarimizi belli edecek pantolonlar giyemeyiz ki
Şalvar tarzı giymiyorsaniz gayet de üstünüze yapışıyor o pantolonlar
Skinny modeller yapışıyor sadece ama kalça bolgesini kadınlarınki gibi belirgin yapmıyor. Hem fiziki yapımız hem biyolojik yapımız buna uygun değil
Evet bu çok kötü ya hem dar pantolon sağlık için de zararlı. Bu dar pantolon modası bir ünlü şarkıcıya da gündeme getirmişti rezillik😬
Anlamiyorum bunu zaten
Eskiden buna altı kaval üstü Şişhane denirdi
Zaten normaldi. Şaka mı bu soru hchdjjdd kaç asırdır yaşıyoruz bu dünya da bir ara gici açık gezdiğimizden bile emin olabiliriz.
E canim benim çıplaklığı teşhir etmeyi kadina hak olarak gosteriyorlar özgürlük olarak güçlü kadın olarak gösterip gaza getiriyorlar bizimkilerde bokunu çıkartıyor işte
Erkekler de pantolonun üstüne uzun bir şey giymiyro. K.. ç şekillerini görüyoruz
Ben cinsiyet ayrimi yapmadim zaten onu yaoan erkekler de prensesler
Iyide ben dar pantolon giyiyorum kicimin sekli belli olmuyor hicte bile ama aletler bir tik belli
Taytla basardilar bunu, bide crop giyiyolar
Erkeklerde pantolon giyip üstüne uzun bir şey giymiyor. Bu soru erkeklere de hitap ediyor
Kadinlar sekerim yani siz
Erkek için çirkin bir durum
Kızlar Tayt giyiyor
Amerikan oyunlari
Anlamadım
Aman boşversene
bwn swğil.
harbiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?