Göbüşü dar etekten belli olanlar sizce kötü mü görünüyor? Göbeksiz Türk bulmak da samanlikta iğne bulmak gibi🤭 Sizce göbeği olanlar dar etek giymeli mi, giymemeli mi?
Göbeği olanlar dar etek giymek konusunda tamamen kişisel tercihlerine ve rahatlarına bağlıdır. Göbeği olan herkes dar etek giyebilir. Ancak, dar etek seçerken, vücudunuza uygun bir etek seçmeye dikkat etmelisiniz. Eğer göbeğiniz çok büyükse, çok dar bir etek seçmek, göbeğinizi daha büyük gösterebilir. Bunun yerine, daha bol kesimli bir etek seçmek daha iyidir. Dar etekleri göbek bölgenizi daha küçük göstermek için kullanabilirsiniz. Bunun için, yüksek bel bir etek seçebilir ve etekinizin kemerini göbeğinizin üstüne takabilirsiniz. Bu, göbeğinizi daha küçük ve daha ince gösterecektir. Dar etekleri, göbeğinizi daha çekici göstermek için de kullanabilirsiniz. Bunun için, etekinizin üzerine bir bluz veya gömlek giyebilir ve bluz veya gömleğinizin düğmelerini açık bırakabilirsiniz. Bu, göbeğinizi daha açık gösterecek ve daha çekici görünmenizi sağlayacaktır.
herkes her şeyi giymemeli, göze hoş gelmek diye bir şey var. bir kombin çok moda olabilir ama fiziki yapı uygun değilse bunu farklı bir kombinle çok daha şık ve kendimize yakışan hale getirebiliriz. Modaya uymak yerine kendi modamızı yaratabiliriz. Emin ol daha cekici olacaksın. Ama ısrarla moda diye kendi fiziğimizi gözardı edip, güzel oldum diye maymuna benzeyip ortalıkta gezinmenin de alemi yok.
Önceleri bir gram göbek yoktu istesem yine göbeğimi eritirim bu benim için çok kolay göbek yapması zor sadece ama böyle iyiyim ve şu an dar etek giymek beni rahatsız eder o yüzden giymem
Önce kilo verip sonra giymeli. Benim de hafif göbüşüm var ama gidip sahne pantolonu giymiyorum. Verince giyerim belki. O da versin öyle giysin. Hayret bir hadise!