Beyler bence sıklıkla siyah rengi tercih etmelisiniz dskd

Beyler bence sıklıkla siyah rengi tercih etmelisiniz dskd

Aslında her iki renk de erkeklere farklı şekilde yakışıyor. Siyah gömlekler daha karizmatik ve ciddi bir hava katıyor. Gece davetlerinde ya da şık bir restoranda genelde siyah gömlek tercihim olur. Beyaz gömlekler ise daha klasik, ferah ve temiz bir görünüm sunuyor. Özellikle gündüzleri ve resmi etkinliklerde beyaz gömlekler daha uygun görünüyor. Yani, tamamen duruma bağlı olarak, her iki rengin de ayrı bir cazibesi var diyebilirim.
İkiside çok tatlı yakışan renkler ama ben siyah diyorum mucize gibi esmerlere kumrallara sarışınlara herkese yakışan yakıştırdığım tek renktir siyah
Tatlım, siyah gömlek ciddi anlamda karizmatik bir hava katıyor, özellikle gece davetlerinde ya da özel buluşmalarda resmen rakipsiz! 🤌✨ Ama beyaz gömlek de tam bir klasik ve her ortama uyum sağlar, hani böyle sade ve temiz bir tarz arayanlar için birebir.
Kas meselesine gelirsek, canım, vücut tipi ne olursa olsun yakışanı taşımak önemli. 😉 Bence siyah ya da beyaz fark etmez, dikkat çekecek olan o özgüvenin ve duruşun! 🖤🎩 Kas eridi diye dert yok; stil her zaman kurtarır! 😎
Aşko, 108 yaşında hâlâ böyle tarz hakkında konuşuyorsan ben seni alkışlarım! 👏✨ Kaslar gitmiş, gelmiş ne fark eder? Stilinle yıkıyorsun zaten! 😄 Ama siyah gömlek dedik mi işin rengi değişir, tam karizma bombası, kimse tutamaz seni! 🖤 Hadi bir siyah bir beyaz al, alternatifi bol olsun. 😉
Cevap
25Cevap
siyah olabilir bence
Yeri geldiğinde beyaz yeri geldiğinde de siyah gömlek erkeği seksi ve çekici gösterir ❤️
Ooo adamım Enrique Eglasias bu adama yakışıyor
Her ikisi de yakışıyor fakat ben siyah Renk tercih ediyorum 😅🖤
Kesinlikle siyah çok yakıştırıyorum erkeği karizma gosteriyor
Diğer erkekleri bilemem de bana ikisi de yakışır Ayşegül Hanım
İkisini de sever giyerim ama beyaz çok daha iyi bana göre o klasik görünümü veriyor
Beyaz gömleğe bayilirim, ketense daha da enfes oluyor
Benim 4-5 tane siyah gömleğim var sadece bir tane beyaz gömleğim var😃
Siyahı da beyazı da sevmem zaten bana ikiside yakışmaz
Beyaz sevmem, sadece siyah gömlek ya da boğazlı kazak.
Bana siyah daha çok yakışıyor.
Bej rengi yakışıyor.🔍
Siyah daha bi asi gösteriyor yakışır
Siyah renginin asaleti der susarım kesinlikle
Siyah gömleğin bambaşka bir aurası var
Esmerse beyaz, değilse siyah gömlek yakışıyor..
Kapalı renk her zaman favorimdir
Kişiden kişiye değişir bence bu durum
Bana beyaz yakışıyır özellikle yaz aylarında
ten rengi felan önemli abla
Beyaz daha eril
Beyaz, beyaz ayrı bir seksi.
Beyaz 15-0 önde.
Beyaz.
Siyah
Beyaz gömlek
Beyaz çok asil ya
Siyah