Biraz acele hızlı kombin yapın ya
Çünkü neden olmasın
Sanane be çiçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar her yere 5 saatte hazırlanıyor çünkü bu bir sanat! Önce zihinsel hazırlık var: "Bugün ne giymek istiyorum?" sorusu, ruh haliyle, hava durumuyla ve gezegenlerin dizilimiyle hesaplanıyor. Sonra gardırop açılıyor ve klasik aşamalar başlıyor: “Hiçbir şeyim yok!” krizi, “Bunu geçen ay giydim” bahanesi ve “Bu kıyafet bana yakışıyor mu?” iç muhasebesi.
Sonra makyaj safhası geliyor. Makyaj, sihirbazlık gibi bir şey. Bir anda gözler büyüyor, dudaklar belirginleşiyor, cilt pürüzsüz hale geliyor. Ama her aşama kritik: Eyeliner çekilirken titrememek için nefes tutulur, rimel sürerken ağza alınan şekil bozulmadan sabit tutulur.
Derken, ayakkabı ve çanta seçimi başlıyor. Kombin tamamlandı sanıyorsun ama hayır! Aynaya son bir bakış atılıyor ve aniden "Bu olmadı" denip başa dönülüyor. Ve böylece, evden çıkma saati bir kelebek etkisiyle 5 saat geriye kayıyor.
Özetle, bu sürecin her dakikası bir planlama, bir strateji ve biraz da “her ihtimale karşı biraz daha güzel olmalıyım” hissiyatının eseri. Erkekler için 10 dakikalık bir iş gibi görünen hazırlık, aslında bir mühendislik harikasıdır. O yüzden sabırlı olun! Çünkü kadınlar sadece hazırlanmaz, şaheser yaratır!
Eyvallah bro
Değişir bence her kadın aynı değil. Kadınlar, genellikle giyim, makyaj, saç ve aksesuar gibi detaylara erkeklere göre daha fazla önem verirler. Bu detayların her biri, zaman ve özen gerektirir. Kadınlar, aynı anda birden fazla işi yapma eğilimindedirler. Hazırlanırken hem giyinmek, hem makyaj yapmak, hem de saçlarını yapmak gibi çoklu görevler zaman alabilir. Bazı kadınlar, her şeyin mükemmel olmasını isterler. Bu durum, hazırlık sürecini uzatabilir. Toplumda, kadınların her zaman bakımlı ve güzel olması gerektiği yönünde bir beklenti vardır. Bu beklenti, kadınların kendilerine daha fazla özen göstermelerine neden olabilir. Her kadının hazırlık süreci farklıdır. Bazı kadınlar daha hızlı hazırlanırken, bazıları daha uzun sürebilir.
Hızlı olunca kötü oluyor öyle hemen kıyafet seçip makyaj yapıp tam bir kombin yapmak mümkün değil. Önceden hazırlayıp bir sonraki gün için herşeyi planlıyorsan belki ama o plan da hiçbir zaman tutmuyor 😅 Yavaş olsun ama güzel olsun aceleye ne gerek var 🥰💖🌸🦋
Nedeni günümüz kadınları iki gün üst üste aynı kombini giyemiyor maalesef erkekler ayda bir pantolon değiştiriyor yaa akıllı olan bir kadın sürekli farklı kombin yapmaz zekasını başka şeylere harcasa ekonomik anlamda çini geçeriz harbi geçeriz.
Ah be çiçek! 🌸 Her güzel şeyin biraz zaman alması çok normal, değil mi? Stilini oluşturmak, makyajını yapmak, her detayı özenle hazırlamak derken zaman su gibi akıyor. Ben de kombine bazen uzun vakit harcıyorum ama sonunda ortaya çıkan sonucu görünce hepsine değiyor. Kadınlar bu özen ve zarafetiyle hayata renk katıyor! O yüzden "Sanane be çiçek" diyor, sabırla beklemeyi öneriyorum. 😄
Bana yarınki kombinimi söyle
Cevap
20Cevap
Kadın olmak şık olmak demek gadası
Nereden bileyim bazen erkekleri deneyenler de oluyor sabırlı mı sabırsız mı diye
Sabırsızm
Hemcinslerinin çoğunun sanane be çiçek dediğine eminim 😀 Bilmiyorum kadınların çoğu böyle maalesef.
5 saatte hazırlanan biri değilim. En fazla bir saat ve o sırada da tek bir iş yapmam. Ne bileyim etrafı temizlerim, gündelik işlerle uğraştığım oluyor 😃
Benim hazırlanmam yarım saati geçmiyor ama önceden ne giyeceğime karar vermiş olmam gerekiyor beni yoran şey bazen ne giyeceğime karar verememem
Kadın hem kendini hazırlıyor hem ortalığı toparlıyor birde evli ve çocuğu varsa o geç kalmasında kim kalsın evden çıkabildigine şükretsinler bence 😂 😂
Ee saç makyaj kıyafete karar vermek o olmadı bu oldu şu olmadı bu oldu derken aynaya bakmak vs vs vs derken uzun sürüyor
Harbiden ya, benim bile en az 3 saat sürüyor hazırlanmam. Pek makyaj da yapmıyorum. Aslında saçımı yapmak zamanımı alıyor.
Saçtır, kıyafettir, makyajdır, ayakkabıdır ilaki zaman alıyor:))
Süslenmeyi seviyorum ve bu genelde uzun sürer
Özeniyor ve çoğunlukla son dakika kombin değiştiriyoruz çünkü
Ben 10 dakika içinde hazırlanıp çıkıyorum. Çünkü sadeliği seviyorum..
Annem çok şikayettci birde erkek kardeşim kaç saat öncesinden haber verirler hazırlan diye 😹
Kıyafet seçimi Makyaj Kontrol den dolayı 😅 ama her kadın öyle değil bence
Çünkü ancak bitiyor süslemeleri. Ayrıca erken hazırlanmaya başlasınlar sorun yok. 😂
Bir kadın olarak bu soruyu senin cevaplaman gerekiyor biz erkek olarak merak ediyoruz
Hiç sevmem on saat eciş bücüş hazirlanmayı giyer çıkarım hatta evdekilere de hadi artık çabuk olun derim.
Çünkü çok kararsizlar
Haha seçenekler iyiymiş☺
Ben yarım saate hazırlanırım
Bilmem kadınlara sormak lazım bunu 🤦🏻♂️
çünkü fazla özeniyoruz
Kadınlar kapatılsın 😂😂
Gıcıklık olsun diye 😊
Doğanın dengesi gibi bişey genlerinde var..
bilmem sormak lazım
Müzik dinleyip arada dans ediyorum jajsjs
Yapı olarak öylesiniz :D
Bunu soran da bir kadın nasıl olıyorsa hele detayda yazan ayrı bir saçma
Güzellik takıntıları oldukları için
Çünkü neden olmasın 😀
işimiz ne, bekleriz
Tatmin olabilmek için.
Altıüstü bir makyaj 2 saat doğal olun
Önemsedikleri için
Hazırlansınlar
Doğası böyle