iyi geceler arkadaşlar aldığım taytlar en küçük beden olmasına rağmen genellikle bacaklarıma yapışmıyor. kalça tarafında ve diz kapağında potluk oluşuyor.. benim gibi bu durumu yaşayan var mı? böyle olmasa dışarda giymeyi düşünüyrdum ama aynı jean pantolon gibi duruyor. pantalonunda en küçük bedenini giyiyorum yine bol geliyor. benim gibi olan var mı merak edıyorum. normal bişey mi bu?
Cevabın nedir?
Bnde zayıfım cuk diye oturuyo. Ama şöyle bişi var. Zayıf bayana tayt yakışmıo. Bacaklar spagetti gibi duruyo. Birçok arkadaşım giy fiziğin güzel herkes giyiyo diyolar ama çok saçma. Nasıl şişman bir kadın mini etek giydiğinde ıyh mıy deniliyosa bnce zayıf içinde gecerli bu :) nohhhta :)
08 Yorumla- +1 yıl
haklısın gercekten kırılcakmıs gibi gözüküyor bacaklarım. ama bak sana oluyormus cogu kısıde böyle oluyor. popom yok dıyemı acaba. popom aslında küçük ve şişik
- +1 yıl
çokta değil
- +1 yıl
sıkıyım aslında. ama bir hareket varmıs popo büyütüyormuş. oturup kalkılıyr onu mu yapsam dedım bır ara
- +1 yıl
tamam denicem :) tesekkür ederim
- +1 yıl
iyi geceler :)
En İyi Cevaplar
Eğer çok zayıfsan tayt türü şeyler giyinmeneni tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
zaten yakışmıyor. pantolonun en darı bıle bol geliyr kısında etek giyilmez ne giycegmı bılemedım
Bak sarmıyorsa giymeyin. Zorlamayın. Görüntü iğrenç oluyor.
Tamam rahat ama giymeyin olmuyorsa olmuyor. Zayıfsın demektir.02 Yorumla- +1 yıl
peki
- +1 yıl
sana ne sana mı soracaktı giyerken ahahaha
+1 yılSen hayalimdeki kızı tarif ettin hahaha :) senin gibi kızlardan cok az var. Bence degerini bil nadirsin
06 Yorumla- +1 yıl
az mı var nasıl yanı?
- +1 yıl
Kactane sıfır beden var turkiyede? Bin kişide 1 tane cıkar. Bence şikayetçi olma durumundan. Bak ünlülerden 0 bedenlerin giyim tarzına bakarak fikir edinebilirsin. Tayt giymen şart deilki.
- +1 yıl
Hem tayt cok sıradan oldu bu ara herkes giyiyor. Senin giymemen seni onlardan ayrı kılar. Daha güzel
- +1 yıl
0 beden mi oluyrm ben sımdı
- +1 yıl
0 bedensin işte. Kalca göüs yok yag oranın düşük. Dogrumu?
- +1 yıl
evet aynen ama gögüslerim var ya oyle ufak değil ama kalçam yok küçük ve şişik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
+1 yılBende dar t-shirtler aldığımda neden brad pitt kaslarım meydana çıkmıyor diye üzülüyorum ama yapacak bir şey yok malzeme bu kanaatkar olmak lazım :))
11 Yorumla- +1 yıl
:) anladım
Valla 34 beden bile yapışmıyorsa bence kilo almaya bak kamki
05 Yorumla- +1 yıl
en fazla 45 oluyrm 20 yasımdayım bıde ya belim çok ince zaten
- +1 yıl
1.60
- +1 yıl
tesekkür ederim canım :) doktora gıttım senın yapın boyle dedı almaya musaıt değilmiş kılo annemde boyle benim 48kıloda bana hamıle kalmıs
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an kendince komplekslere girmişsin sana normal gelmiyosa doktora falan git kilo almaya çalış bende zayıfım ama sorun etmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
zayıflıgı bırak bedenım cocuk gıbı
resimdeki kız sen misin? (konuyla alakasız oldu ama olsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
değilim tabiki
Bacaklarin zayıf o yüzden squat yap bacak geliştir popo geliştir
01 Yorumla- +1 yıl
duydum bunu denicem bakalım
Normaldir uygun kiyafetleri bulmak kolay olmuyor malesed sıkıntı yapma ;)
03 Yorumla- +1 yıl
kendımı cocuk gıbı hıssedıyrm ya nıye büyümüş kalçalarım bacaklarım anlamıyrm zaten couk gıbı görünüyrm böyle oluncada çok üzülüyrm aslında güzel giyiniyrm da insnaın moralı bozuluyr yınede
- +1 yıl
:) etek elbise yakısıyor allaha sukur valla ben bu minyonluktan hiç hoşalanmıyorum kardeş ya hayata küscekmişim gibi geliyor hatta begenılmedıgımı veya evlenebileceğimi düşünmüyorum kim beğenirki çocuk gibi kızı 15 yasında gösterıyrm :(
bende de bu sıkıntı var, denemeden tayt almaya korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
aynen ya
+1 yılSenin fizik bende olacak varyaa. İki ayda 40 beden yapar cikarirdim seni :D
02 Yorumla- +1 yıl
40 beden mi :) allah korusun
- +1 yıl
:Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurdan gibiyse bacaklarin olabilir benm etlerim portluyo
05 Yorumla- +1 yıl
evet baya ıncedir ama ınce olan dıger arkadslarımın hersey tam oluyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes ayni olcak diye bir sey yok sana yakisani bul
- +1 yıl
etek elbise en çok yakısıyr ama kıs gunundede gıyılmez kı
Cevap sahibi+1 yılsiyah corap
- +1 yıl
soğuğa engel olmuyr malesef :(
Moda & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. Çok zayıf değilimde bazıları öyle olabiliyor elastik kumaşlar tercih ediyorum tayt falan alırsam..
00 Yorumla
+1 yılBence bir diyetisyene görün. Diyetisyene sırf kilolular gitmiyo ne de olsa
01 Yorumla- +1 yıl
tabi öyle ama yapım gereği 45 oluyrm en fazla
+1 yılzara dan al taytı inan bana tüm kıvrımların hemde heryerin ortaya çıkacaktır..
08 Yorumla- +1 yıl
ya her markanınkını denedim yıne olmuyor daraltmaya bıle karar verdım ama pantolondada bu durum gecerli
- +1 yıl
Gözümle gördüm ben kız 45 kilo 1.75 bacaklar benimkinin 3/1 i.. zaradan 89 tl ye aldığımız tayt inan bana heryerini ortaya çıkardı o mutlu oldu ben şaşkın
- +1 yıl
benim boyum o kadar uzun değil ki 1.60m ben boydan olmaz tam 41 kıloyum bende
- +1 yıl
aynı kütleye sahipişte kalçan ve bacaklarını orantılarsan.. Ama sana tavsiyem içine kalın çoraplardan giy.. çünkü inan her yerin ayrıntısına kadar belli oluyor.. ama seviyorsan engel yok :)
- +1 yıl
sevmiyrm da neden bana kötü duruyr herkese ıyı bunu anlayamıyrm yoksa cokta meraklı degılım
- +1 yıl
belkide sana öyle geliyordur görmek lazım bide öyle düşün
- +1 yıl
yoo cevrem diyor bunu
- +1 yıl
çevreni boşver kendin inanıyorsan o zaman düşün..
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver bu söylediğin özellik kötü değil gayet güzel
014 Yorumla- +1 yıl
hiç bişey yakışmıyor ama ya :( etek elbise hariç
Cevap sahibi+1 yılo çok önemli değil. zayıf olman harika diyorum erkek olsan anlarsın ben 187 74 kiloyum o yüzden midir bilmem şişman kızlardan midem bulanıyo resmen yağlı yağlı görünce falan. ne kadar zayıfsan o kadar güzel bişey bu giydiğinin o kadar detayına bakan olacağını sanmıyorum onlara kızlar dikkat ediyor.
Cevap sahibi+1 yılayrıca çıtıpıtı nicki de çok hoş :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :) benim içim rahat olmuyor güzel giyinirim herkesde söyler bunu ama merak ettım bir kaçtane tayt aldıgım diğer kızlardakı gıbı durmuyıor hıc. sasrdım buna sarması gerekliyken. pantolondada da ne kadar dar olursa olsun ılla bol geliyor sonra terzının yolunu tutuyrm :) etek, şort, elbise çok yakısıyor yazın rahatlıyrm bol bol giyiniyorum :) senin gibi erkekler genellikle benim gibi kızlara bakıyor bıldıgım kadarıyla? neden acaba bak sen de öylesın
Cevap sahibi+1 yılevet ben de güzel giyinmeye dikkat ediyorum önem vermem ama seviyorum güzel giyinmeyi iyi hissetirdiği için. boşver diğer kızlara yapışsın dursun sen hep öyle zayıf ol ona ancak kızlar dikkat eder erkekler dediğim gibi o kadar detaya girmez zayıf olman çok hoş bişey. genelleme yapmıyım ama ben nedenini söyliyim. mesela ağır olmasa da spor yapıyorum biraz kaslıyım ama vücut yapım ince olduğu için böyle senin gibi zayıf bir kız beni beğenir gibi geliyor. sanki senin yanında olunca bir zayıf bir fit çok güzel bir çift oluruz gibi geliyor. ayrıca zayıf olduğun için içgüdüsel bişey böyle bir sahiplenme hissi oluşuyor dediğim gibi erkek olsan beni anlarsın belki şişmanlar balık etli sevebilir ama ben çok zayıf seviyorum. çok uzun anlattım ama senin için anlattım yani merakını çok iyi anlıyorum belki sen de erkek arkadaşın şişman vs olsun isterdin çünkü..
- +1 yıl
ben şişman göbeklı değil de iri yarı olsun isterım . korunmak hosuma gıdıyr benimde. bide rüzgarda uçmamam için yardımcı oluyor elımı tutarak :) rüzgar resmen beni istediği yere sürüklüyor biri tutmalı demi ama :)
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim daha az önce zayıf mı balıketli mi sorusuna zayıf diyince kız rüzgarda uçar ne yapcan onu demişti. ben tutarım demiştim hkjdhkhsd. ben de iri yarı isterdim ama göbeksiz çok zor oluyo anca body falan yapmak gerekiyo ki o da baya zaman alıyo. normal yapıya da razı oldum da işte kızlar beğenicek kadar olsa yeter :D
- +1 yıl
:) haha kendini görünüşün için seven kızlarla olma bence çünkü herkesin iyisi vardır. kalbını sevrse cok sver gözüde kör olur senden baskasını sevemez
Cevap sahibi+1 yılorası öyle ama insan vücudu güzelken kendini mutlu hissediyor ben mutlu olmak için istiyorum. bide sana aynı karakterde 2 kişi gelse biri zayıf biri iri, tabiki iriyi seversin. o yüzden bazen de önemli olabiliyor çünkü dışını beğenmeden kimse içine pek önem vermiyor. zaten tipsizim vücutla kurtarmaya çalışıyorum yakışıklı olsam sorun etmem :D
- +1 yıl
:) hay allahım sende ya hiç kimse tipsiz değildir
Cevap sahibi+1 yılo senin güzel düşüncen ya gerçekten kendimle barışık olsam da çok net bir şekilde tipsizim :DD
- +1 yıl
:) kendini kımseyle kıyaslama bence herkesin kendine göre bir çekimi var bence ben bunu düşünyrm
Cevap sahibi+1 yılbişey söylemek istiyorum hiç mesaj atmak adetim değildir yanlış anlama sadece bişey hakkında fikrini alcam bir mesaj atabilir miyim sana :)
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapisinca noluyor onu anlamadim. Hic utanma yokmudur sizde
213 Yorumla- +1 yıl
evde giyiyrm zaten kardeşim dısarda giyenleri görüyorum merak ettım
Cevap sahibi+1 yıliyice yapissa disarda giyecektin?
- +1 yıl
niyetlendim bir ara pantolonda cunku cok bol geliyor taytta böyle olmaz sanmıstım sms nafile
Cevap sahibi+1 yıltamam iste benim anlamadigim nokta su dar giyinince ne oluyor?
- +1 yıl
bişey olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBisey olmuyorsa giymeyin giymek icinde cabalamayin biz erkekleride zinaya suruklemeyin lutfen
- +1 yıl
töbe yarabbim ne zinası
Cevap sahibi+1 yılDar giyinince neye sebep oldugunu biliyormusun? sen dar giyiniyorsun disari cikiyorsun erkek seni goruyor tahrik oluyor ihtiyac gidermek zorunda bekarsa Allahin istemedigi sekilde giderek sevgili edincek parayla kadinla birikte olcak en fazla mast. Yapacak ve yaptikca alisacak. Artik maneviyati sifira inecek. Kizdan baska bisey dusunemeyecek. Suanda cogu erkek oyle degil mi? . evliyse belki karisinin vucudu cok guzel degildir seni gordukce esinden soguyacak ailesi parcalanak
- +1 yıl
bişey diyim mi ben seksi biri değilim tipin zaten çocuk gibi beni begenıpte oyle seyler yapcaklarını zannetmıyrm
Cevap sahibi+1 yılYeryuzunde sadece sen degilsin birsuru kisi var senin gibi dusunen. Hem seksi ol ya da olma muslumansan Allahin emirlerine uymak zorundasin uymak istemiyorsan muslumanim deme bari muslumanligi kirletme.
- +1 yıl
elhamdülillah müslümanım kardeş
Cevap sahibi+1 yılMuslumansan Allah kuranda bayanlar taninmayacak sekilde ortunsunler diyor. Hatirlatiyim
- +1 yıl
haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılaha poposuz kızlardan bir örnek memnun oldum bacım :)
04 Yorumla- +1 yıl
bende memnun oldum :(
Cevap sahibi+1 yıldünya ahret bacımsın kanka :)
- +1 yıl
:):) iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılsanada abisi :)
+1 yılYapışınca ne oluyor anlamadım pes vallahi ya
05 Yorumla- +1 yıl
güzel duruyor bence
- +1 yıl
Bence yapışmayınca şalvar gibi durmuyor hiçbir zararı yok eğer yapışırsa heryerini belli eder normal değil ve etraftaki herkes bununla ilgili kötü şeyler düşünüyor ben dahil bence yapma ne güzel zayıfsın boşver :)
- +1 yıl
zaten dısarda giymeyi pantolonlarım bol geliyor dıye düşünmüştüm terzıcı zengın oldu sayemde ama buda çözüm getirmedi. en iyi oantolona devam :)
- +1 yıl
Ahaha bak onu tüm kızlar yapıyor işte :)
- +1 yıl
:) :)
Giymeyiver sende pamuk prenses bacı nolmus yani..
16 Yorumla- +1 yıl
evde giyiyrm taytı zaten dısardada dar pantolon giyiyrm ama herkes gıbı dar olmuyr bana. bu kış gününde etek mi giyim en yakısanı o
- +1 yıl
:) hahah yapıyrm bunu yazın ne yapcam peki :)
- +1 yıl
aynen yınede sükrediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde oyle kac kilosun
05 Yorumla- +1 yıl
41 ama benim gibi aynı kıloda olanlar böyle bır sorun yasamıyor nedense
Cevap sahibi+1 yılBacaklarim cok zayif benimde o yuzden pot duruyo
Terzi hallediyo ama. Sorun yapma kendine- +1 yıl
tek tayt değil pantolondada böyle etek mi giycem kıs gününde de ya
Cevap sahibi+1 yılKendine yakisani bulmalisin. zara onerebilirim. Pisman olmcksin. Ben 20 yasindym 48 kg. Bende zor buluyorum. :(
- +1 yıl
:( of ya niye biz böyleyiz
bunu takinti haline getirmen senin icin zararli
06 Yorumla- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
yani birde küçük durmamı takıyorum en fazla 15 dııyorlar
- +1 yıl
inş 20den sonra pek umut yok dıyorlar ama neyse
+1 yılBütün butlu kızların hayalisin 😏
01 Yorumla- +1 yıl
:) ahah
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇıtı pıtı hatunsun işte giyme sende ^^
04 Yorumla- +1 yıl
evde giyiyrm zaten ama dışardaki hatunlara bakınca neden bende öyle durmuyr diye düşünyrm
- +1 yıl
Boş ver ^^ böyle kalmaya devam et.
- +1 yıl
peki.:) iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yıl41 kilo ne kiz kas kutlesi al 15 kg kadar
09 Yorumla- +1 yıl
kas mı yapıyım yani
Cevap sahibi+1 yılPilates yap kilo al :D fena olursun
- +1 yıl
sıkıyım zaten ki
Cevap sahibi+1 yıl41 kiloda * demek 60 kilo 180 boyundaki erkegin kanka bak six pack yaptim demesine benzer
Cevap sahibi+1 yılSıkıyım demek
- +1 yıl
anlamadım ama neyse
Cevap sahibi+1 yılBazen olur 60 kilo bebeler gelir kanka bende six pack var adonis var diye de onemli olan 60 kiloda degil 80 kiloda onlari cikarmak. Yani onenli olan 45 kiloda değil de 55 kiloda siki olabilmen
- +1 yıl
hee asla 55 olamam ben en fazla 45 e cıkabıldım. genetik bu annem bıle48 kılodayken hamıle kalmıs bana 52 kılodada doğurmus
Cevap sahibi+1 yılKilo almayi bilsen cikarsin aslinda :D
- Moda & Stil konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git istersen.
00 Yorumla
+1 yılKilo al be canım
05 Yorumla- +1 yıl
en fazla 45 oluyrm
- +1 yıl
Boyun nasil
- +1 yıl
1.60
- +1 yıl
Ama canim senin boyun kisaymis ve boyuna gore 45 kilo olmasi gereken kilo degilmi
- +1 yıl
bencede iyi ama benim gibi olan kızlara bu dediğim olmuyor bunu çözemedim ondan
Terziye daralttir
04 Yorumla- +1 yıl
para yetmez ona
- +1 yıl
en fazla 45 oldum
+1 yıldaralttır
01 Yorumla- +1 yıl
terzıye para yetıstıremıyrm oyle olunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla neden tayt?
01 Yorumla- +1 yıl
merak diyelim tek tayt değil pantalonda da bu sorun var
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Zayıfım tamam da benle aynı kiloda olanlar böyle bir sorun yaşamıyor. acaba sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler