Yanlış anlama ama biraz kadın botu ile duruyor bide yani kombin yaparken sıkıntı olur eşofman giysen yukarı katlanır eşofmanın paça kısmı. biraz daha birikim yapıp nike air almanı öneririm
yani gidip iade etmeni öneririm çünkü şimdiki erkekler böyle giyinmiyor. bide 2 bin tl vermişsin keşke biraz daha biriktirip nike air falan alsaydın.2018 moda gibi duruyor bot. çok eskide kalmış gibi yani biraz modaya ayak uydurun aksi takdirde hiçbir kadın konuşmak istemez. tamam iç güzellikte önemli ama görünüş ve giyim tarzına da önem veren bayanlar da var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
botlar güzel
pantolon iyi olmamış ama
Saol teşekkürler
Yanlış anlama ama biraz kadın botu ile duruyor bide yani kombin yaparken sıkıntı olur eşofman giysen yukarı katlanır eşofmanın paça kısmı. biraz daha birikim yapıp nike air almanı öneririm
Evet katlanıp duruyor ama halledicem ya düz paça ile güzel olacak
yani gidip iade etmeni öneririm çünkü şimdiki erkekler böyle giyinmiyor. bide 2 bin tl vermişsin keşke biraz daha biriktirip nike air falan alsaydın.2018 moda gibi duruyor bot. çok eskide kalmış gibi yani biraz modaya ayak uydurun aksi takdirde hiçbir kadın konuşmak istemez. tamam iç güzellikte önemli ama görünüş ve giyim tarzına da önem veren bayanlar da var
Yanlış anlamada kız umrumda değil tabi haklı olabilirsn
kızlar açısından değil. arkadaşlık ve toplum açısından da değerlendir
Haa yok umrumda degil pek
tamamdıırr
Bı Pp bakarmisin daha iyi ortamda cektim
baktım da fikrim değişmedi
Anladım tamamdir
Bot güzel de bizim zamanımızda şu paçalarla dışarı çıksan maskara dderlerdi😄
Ya evde çekerken rasgele attım o pantolu giymiyorum ztaen de
Ne kadara aldın
2bntl
Kız botu
Yok be usta
Erkek botu değil bu
Erkek botu be ustam
Benzemiyor daha iyisini bulursun
Ya ışık tan bide deri ya bu tam çekemedim resmini ama değil yani adam akıllı atabilsem güzel anlasilirdi evet tabiki daha iyisi vardir
Güle güle kullan çok parlak geldi fotoğraftandır belki
Teşekkürler hafif parlak evet
Hocam Pp bakarmisin bir
Çok güzel olmuş, güle güle kullan.
Teşekkürler
İyi.
Teşekkürler
Fazla parlak
Onun dışında iş görür mü deride dışı