14 ayar hafif ve nazik bir gerdanlık. Bilekliğide var ama o kuyumcuda, küçültüyorlar. Siyah boğazlı badinin üzerinde çok güzel duruyor. Fiyatı €1150/18.000 TL. Sizce nasıl, güzel mi? Yatırım amaçlı almadım, özel günlerde takmak için lakin bundan birkaç sene sonra yatırım olarak satabilirim.
Anladım 😆 Yatırım için alıyorsundur ama değil mi? Bende pek takı takan biri değilim ama nedense bunun benim olmasını istedim. Bayadır istiyordum, yeni aldım
O altınlar zaten yatırım için çok daha iyi, işçiliğide çok olmadığından ileride satmak istersen kârlı çıkarsın. Bende ilk defa böyle bir gerdanlık aldım, yoksa altın aldığımda yatırımlık alıyorum. Ve inşAllah birikimini yapabilirsin. Bu devirde her şey pahalı, ama çalışıyorsan azar azar birikim yaparak alırsın inşAllah
Hiç sormadım ne kadara gider diye ama tahminimce bi €300-€400 keserler herhalde.
Yiaa ne güzel, Rabbim mutlu mesut etsin inşAllah! Evet, her şeyi oturttuktan sonra biriktirirsin inşAllah en kısa zamanda ve inşAllah değilin her neyse gerçek olur 🥰
İşçilik oldunca öyle ama benim tahminim, belki daha az keserler, belki daha fazla bilmiyorum. Sende çok sağol. Benimde bir hedefim var ama bakalım, nasip olacak mı, burada bu güzel dileğin için çok sağol! 🥰 İnşAllah en kısa zamanda kendini dileğini yaşarken bulursun ve daha güzelleri senin olsun inşAllah 🥰🥰❤️
Takmak icin olabilir. Ama kolye tarzi gerdanlik veya set tarzi takilar iscilikten dolayı zarar ettiriyor sanirim. Ama yakışmıştir bence. İyi günlerde tak takistir 😄
Öyle ağır, çok işçilik gerektirmiş olan setleri beğenmiyorum, çok kaba duruyorlar. Daha zarif, hafif şeyler tercih ediyorum. Teşekkür ederim, siyah boğazlı bluzun üzerinde güzel duruyor
Bazıları varoş yok altin sevmesevmem demiş valla yalan bence gayet güzel
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yia çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz 🥰 Çok hafif, ve nazik duruyor bilmiyorum bayadır istiyordum, daha öncede paylaşmıştım KS’de güzel mi değil mi diye, çok kötü yorum geldi ama bugün nasip oldu aldım. Daha güzelleri senin olur inşAllah 🥰💕