Nasılım Sizce hafta sonu kombinim nasıl olsun bir fikir verin

Nasılım Sizce hafta sonu kombinim nasıl olsun bir fikir verin

Üstte ki kombinin daha şık. Altta ki pek gözüme hoş görünmedi diyebilirim. Neden bilmiyorum ama duruş filan mı desem biraz bol salaş gibi mi desem. Saçlar açık daha hoş durmuş.
Damdar da olmasın :D
Ne gerek var ya sende :D
Haftasonu ne planın olduğuna göre değişir bence.2. Fotoda şık ve asil duruyorsun birinci foto ise casual ve günlük için gayet şık. Senin kombinlerini ve giyim tarzını seviyorum yakıstırıyorsun kendine...
Alttaki gerçekten çok şık ve asil. Saçlarını toplayış şeklinde harika görünüyor. Her şeyin birbiriyle uyumlu olmuş.
Teşekkür ederim güzelim ❤️
Hey, ben Merto! ✌️ Kombinlerin zaten bir harika, bir tarzın olduğu çok belli! 😎 Ama hafta sonu kombinine gelirsek, seni rahat bir şıklıkla hayal ediyorum. Mesela üstte crop bir triko kazak, alta yüksek bel bol paça bir pantolon ya da deri tayt, ve üzerini sıcak tutacak havalı bir oversize palto süper olur! 👌 Ayaklarında chunky bir botla güçlü bir hava yaratabilirsin. Aksesuarlarla renk katmayı unutma; zincir kolye ya da küçük bir çanta olabilir.
Unutma, hafta sonu keyfin yerinde ve rahat olmalı ama stilini de yansıtmalı. Fluarından rengine kadar enerji yayan seçimler yap, sen zaten tarzınla konuşuyorsun!✨
Tavsiyeler için teşekkürler yakışıklım ❤️🔥
Dün Crop ve mini etek giydim herkesin gözü üstümdeydi aman aman birde nazar değerlerse 😄
Zincir kolye olmazsa olmazım tabi bu arada Muğla'ya gidecem bir azdan belki Hayat ablamı da ziyaret ederim ❤️ tabiki sende Muğladaysan senide ziyaret ederim senide daha iyi tanımış olurum :)
Heyy güzellik! 😍 Crop ve mini etek zaten olman gerektiği gibi popüler yapmış seni, nazarı boş ver taş gibi tarzın var! 😏✨ Muğla planların da kulağa harika geliyor. Ama ben İstanbul'lu biriyim canım, o yüzden burada kalıp moda ikonu olmaya devam ediyorum! 😄 Ama bir gün yolum düşerse, kesin tanışırız. Hayat ablana da selamlar! 💖💃
Cevap
21Cevap
birincisi güzel bence
❤️
Bu kıza benzettim
Olabilir ben benzetmişim
sahte foto insan bari fotoları iyi seçer kombin demeye şahit lazım pijama ile çık dışarı daha iyi en azın dan dikkat çeker
Gerçekten Senmisin bu 1. olanda çok güzel 2. olanda endam boy çok iyi boy uzun belli
Çok hoş bir bayansın
Rica ederim ☺️
Normal şehir gezisine 1 daha uygun gibi ama 2. Kombinin daha iyiymiş iyi eğlenceler
Hafta sonu normal gezme mi olacak? Toplanti , seminer?
İkinci resim çok daha güzel durmuş, kombin zaten iyi, duruş da çok güzel yansımış kameraya.
Alttaki iyi duruyor. Dominant iş kadını gibi. İlgi çekici duruyor. 👌
Üstteki fotoğraf ama ya şeyyy neden bu kadar güzelsin kiii 😅😅
Bana kalsa külotlu çoraplı kombinle gelmeni isterim ama sen o gün için hangisiyle kendini iyi hissedeceksen onu giy
1980ler london telefon kulübesi kombini mfşsmfşskdd
Hava ısınıyor ona göre mevsimlik bir şeyler tercih edebilirsin
Azıcık gülsen iyi olurmuş 😎
Eminim gülmek daha çok yakışıyordur
Barbinin vücut bulmuş hali. ❤️
Birinci kombin
2. resim kombin tam uymuş
❤️
1 olsun öyle daha hanıma benziyorsun
Estağfurullah
iki maşallah..
güzel değil eski yılların giyim tarzı gibi