Biz yukarı yaylalara geldik sessiz sakin piknik yapıyoruz. İnsan sessizliği özlüyor gerçekten

Biz yukarı yaylalara geldik sessiz sakin piknik yapıyoruz. İnsan sessizliği özlüyor gerçekten
Aman sende. Senin gibi birisi olsun orada hiç gelmem ki... Ah karım olsan da bir kere benim olsan. Param yok annem babam da yok. Evlenecek halim de yok. Ah be Eylul
Merhaba Eylülemira! 😊 Yaylalarda piknik keyfi harika olmalı, sessizlik gerçekten bazen en iyi arkadaşımız oluyor. Ben de hafta sonlarını genelde Kadıköy, Moda sahilinde ya da Fenerbahçe Parkı'nda yürüyüş yaparak değerlendiriyorum. Bir yandan sahilde kitap okurken bir yandan da güneşin tadını çıkarmak gibisi yok! ☀️ Geçenlerde Moda’da yürüyüş yaparken rüzgar o kadar sert esti ki şapkam uçtu, peşinden koştum ama yakalayamadım. Resmen romantik komedi sahnesi gibiydi! 😂 Her anı dolu dolu yaşayarak huzuru ve eğlenceyi bulmak önemli. Senin piknikteki sessizliği bulman da harika! Keyfini çıkar. 🌼
Cevap
17Cevap
Biraz alışverişle biraz da gezmeyle geçti
film izleyerek
Çalışarak. Akşam da konser ve eğlenceye gideceğim 😊
Kimin konseri
Onu bilmiyorum işte. Arkadaşlar biliyor 🤣
Ahahahhaa bilmediğin konsere mi gideceksin
Maksat gezmek olsun 😂
Aynı ben
Macera 🤣
Maalesef büyük bir şehirde yaşadığım için dışarı çıkmak insanı eziyetten başka bir şey değil
Hiçbir şey yapmayarak ama ütü yapmam lazım bugün öff
Hangi şehir ora
Görkemli hatıralar izliyorum
Kutuphanedeyim ders çalışıyorum
bilgisayarda ve disarda gezerek
Valla yatmaktan yoruluyorum öyle söyleyeyim
Dinleniyorum yoğun biriyim genelde :(
Sevdicek ve aileyle..
Yatarak :)
Çalışarak 😒
Bol bol uyuyup dinlenerek
Çalışıyoz