Aile baskısı yüzünden kapanan ancak gotiklikten de vazgeçemeyen türbanlı kız. Hem tarz, hem farz :D
https://i.hizliresim.com/mrZqmy.jpg
https://i.hizliresim.com/mrZqmy.jpg
Bence ozgurluk sorgulanmamali isterse biyik taksin banane kimsenin etlisi sutlusu umrumda olmaz... Helal olsun kiza istedigi gibi yasiyo iste asil kafasinda bunu sorgulayanlar biraz felsefe yapsa bunu sorgulamanin mahalle baskisi oldugunu anlasalar o zaman ozgurluklerin onu acilmis demektir ama halen insanlarin basindaki bezle karakter analizi ruh okuma seansi yapmaya calisiyoruz bence googleye turbanli resmi yazmamakta fayda arkadasim istersen biraz kendi bastirilmis duygularin ve mahalle baskisi yapmaya musait anti ozgyrlukcu dusuncelerini sorgula... Bu kiz aile baskisini felan delip gecmis ayrica yoksa nete neden atacak resmini bak tanimam etmem ben bile gordum ihtimal yok mu ailesi gorsun mutalaka var yani turbanla derdin varsa acik acik konus sana orjinal cevaplar vericem hic kuskun olmasin:)))
Kahkaha attim :D
26.media.tumblr.com/...lymp2tBSls1r9vu05o1_400.gif
Aile baskısı olduğunu söylemişsin zaten. Belli ki içinde bir heves.
Aile baskısı dediğim benim kendi yorumum sadece.
Eğer aile baskısı değilse kafası karışıktır o zaman ^^
birden açıldı resim korktum :D
Cevap
10Cevap
Kimse kimseyi yargılamasın kınamasın dalga geçmesin , bugün Tuğçe Kazaza bile ettiğimiz lafları yemiş oluyoruz. Yarın kim ne olur kim erir kim yoldan çıkar belli olmaz. Allah ıslak etsin.
Islah*
Çokta yadırgamam ; saygı duyarim ; önemli olan insanlık açısından abest bir durumun olmamasıdır. Bu görüntüde de çok abest bir durum yok.
Tarzı umrumda değil ama dikkat çekmemek için ve Allah rızası için kapanan bir bayan bu örnekteki gibi olmamalı.
Valla inançsizim ama yinede insanlarin inanclarina ve isteklerine saygi duymak gerekio ben komik bulmadim. olabilir açık kizlar yapioda kapalilar neden yapamasinki?
Valla neden diyorsun ki onu anlamadim :s
hahahahahahhahahahahaha :DD bu resımden sonra gotık olmayı bırakıyorum cıcı kız olucam :D
O degil de biraz evvel şunu gordum de hemen ölümsüzleştiriyim dedim buna ne diyosunuz peki.
durun fotografı yukliycem :D
https://i.hizliresim.com/MP49zN.jpg yine bu gotik bacımızın heryeri kapalı, ya bu ne :D
Değişik bir tarz ama ben böyle Kızlardan korkuyorum
sonra gel türbanlılara niye laf atıyosunuz allahın emri diyenler nerde?
İçine bisey girmis gibi
katılıyorum
Bu arada yanlis anlamayin cin demek istedim :D
Ahaha :D
Allah kimseyi şaşırtmasın
tarzla farzı karıştırmış :D
Hem tarz hem farz'a çok güldüm djhsjfhsj
gece gece korktum bu ne böyle
Komik derim sadece
Ohaa. Bu nasıl bir şey ya?
Boyle sokaga cikmiyodur bence
haahahahahahahah allahm ya. d. d. d
Dabbe'den fırlamış sanki hııammına :S
türk korku filmi sahnesi gibi
iyi olmuş zorla güzellik olmaz hele islamda asla
çok kötü ya resim korku filmi sahnesi gibi
biraz da ülkücü :)
Ülkücü işareti değil o, metalci işareti.
Özenti
farklı sadece.
Gülmemek elde değil :D
her yol var :):):)
degisik :/
Arada kalmış olmalı
tatlı bence
çekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar