Arkadaşlar Bayadır bir tarz arıyorum kendime ve bulamıyorum sonunda bana en yakın tarzın gotik olduğuna karar verdim sizce güzeller mi malum bizim ülkede böyle insanlara satanist falan diye önyargı oluyor uzak duran oluyor erkeklerle soruyorum gotik Bi kız görseniz ne dersiniz beğenir misiniz normal tarz mı gotik mi vs aşağıya resim koyuyorum buradakiler gibi
1 Erkekler için tarz yapıyorsan yapma 2 kim ne der düşüncesi varsa yapma 3 istiyorsan yap buna sen ve sen karar vere bilirsin Ha eğer ki nasıl duruyor diye sorarsan bana göre çekici asla cesaret edemediğim edemiyceğim asla giymiveğim cesaretle giyenlerin alkış tutacağım bi tarz. Yapmanda katkısı olmasın ya da yapmamanda kendin ol buradaki fikirlere dayanarak yapmak ya da yapmamak saçma
Erkekler için değil farkındaysan kızlara da sorum kız erkek değil insanların düşüncesini beğeneni beğenmeyeni nedeni niçini soruyorum insanlara kimse için değil fikrin için teşekkürler
Bizim toplumda gotik kızları erkekler çok sever fakat bunlar tarzlarından ötürü değil. Yatağa gelme ihtimalleri daha yüksektir, gecelik takılabilirsin. Ayrıca bağlanmazlar çünkü onlarda bunu ister.
Ve çoğunun ailevi (özellikle baba) problemi olduğu için kafadan gidiktir (takıl geç tipi ve tam randıman vermezler) ve ciddi ilişki kurulabilecek tipler değildir.
Erkeklerin gotik istemelerinin sebebi bu kanka.
Tam gotik değil de yarı gotik yarı dark temalı bir kişiyle uzak mesafe 3 ay çıktım. Gotik tarz olduğunu arkadaşlara anlattığımda ve benimde karakterimi bildikleri için, takılmalık değil gerçekten sevmek isteyen, ciddi ilişki isteyen birisi olduğumu bildikleri için, deneme bile dediler.
Ben bu yazdıklarımın hepsini de biliyordum, aslında bir nevi beni kandırsınlar diye anlatmıştım:d da işte kendim gibi arkadaşlarım vardı, zamk zamk söylediler suratıma Zmzjxnszjsjsjsbjs.
O öyle birisi değil dedim, kendi bildiklerimi de, onları da dinlemedim.
Sonucunda kaşarlık gördüm MZJDJNSSNSNA
Tecrübeyle beraber anlatmamin sebebi, erkeklerin düşüncesi bu şekilde ve çoğu kişi de benzer şeyler yaşamıştır.
Yeni bir bakış açısı kattın teşekkürler fakat erkekler takılmalık görecek diye istediğim tarzı olmamak saçma beni tanıyınca takılmalık değil de ciddi olduğumu görebilirler diye düşünüyorum
Evet o konuda tabii ki özgürsün ve saçma fakat yaklaşan erkeklerin çoğu bu mantıkta olacak. Kendilerini belli de etmezler ilk başlarda, sen ağırdan gidersen (ciddi ilişki mantığında) onlarda ağırdan gider.
Ve yine bir şans meselesi tabii. Bakarsın tekte bulursun o kişiyi keenks. Ya da gelenler ciddi ilişkiye gelir (ins Kzzjsjsnsns)
Gothic kızlar benim ergenlik döneminde aşık olduğum tiplerdi var ya çok severdim. Ama sadece bembeyaz teni olan ve simsiyah saçı olan kızlara yakışıyor bu tarz. Benim hala beyaz tenli siyah saçlı kızlara zaafım vardır:)
ben yarı gotik olarak söylüyorum hani insanların ne düşüneceğini pek umursamadım. farklı olmak istedim. zaten bir gün tatlı bi kombin yaparken ertesi gün koyu bir kombin yapabiliyorum. saçımın %40'ını lacivert boyadım. aslında en büyük korkum insanların bana aptal etiketler takmasıydı ama kendim olabildiğim için daha mutluyum. gotik olmaya karar verdiğimde kimseye danışmadım. hatta arkadaşlarım gotikleri sevmiyorum falan da demişti ama çok da umrumda hani. benimki de tam değil %60/%70 gotikliktir hani. abi müslümanım. 5 vakit namaz kılıyorum ama insanlar tanrıtanımaz diyor falan. dekolte giymiyorum ama tek kullanımlık erkeklerin dikkatini çekicem diye ödüm patlıyor. hani tek erkeğe el sürmedim ama insanlar sırf tarzın böyle diye hakkında hiç olmadık şeyler söyleyebiliyor. insanların garipseyici ve yargılayıcı bakışlarını kaldırabileceksen ve aynada kendine bakınca "işte bu" diyebileceksen keeesssssinlikle yap çünkü ayna karşısındaki o tatmin duygusu her şeye bedel.
@Suraya2002 çok uğraştı anadan üryan atladı durdu banyoda su sıcak ayarlayamıyorum numaraları falan ama yok arkadaş iblis görmüş gibi oluyor insan güzelde olsa istemiyorsun.
bu resimlerdeki gotik degil ki egirl falan bunlar insanlarin bunlara gotik demesi cok komik ya neden bu kadar cahilsiniz gercek gotik gorseniz bacaklarinizi gotunuze vura vura kacarsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ben bayılıyorum bu gothic hatunlara çok güzel sevişiyorlar 😃