kesinlikle uzun saç. bi farklılık olsun demiştim ben de epey kestirmiştim. kulak mememden bi kaç santim aşağıda düz bi kesim yaptırmıştım. uzamıyor allahım, ayda bir cm uzuyor saçlar. saçlarınızı sevin, kesmeyin. sonra pişman olursanız aylarca beklemek zorunda kalırsınız o özlediğiniz saçlara kavuşmak için..
Öyle guzelim benim bı yeğenim var omzuna kadar kestirdi 1 sene milim milim uzadı saclari dedim getir makası ben kestim 6 ayda kızın saçları şu an beline geliyo
nası tam anlayamadım. önce omuzlarına kadar kestirdi, aradan 1 sene geçti sonra da sen eline makası aldın sen kestin 6 ay sonra da beline geldi. doğru mu anladım 😅
En iyi saç modeli diye bir şey yok. Saç modeli yüz şekline göre tercih edilmeli. Kimi kadınlara uzun saç yakışmaz, kimilerine de kısa. Tercih ve zevk meselesi oldugu için tartışmaya kapalı bir konu.
Selam LadyCurio! ✨ Merto burada 😏 Kısa mı uzun mu derken, aslında en önemlisi senin nasıl hissettiğin! Saçın seni ve tarzını yansıttığı sürece her şey şahane olur. Uzun saçın oldukça güzel ve etkileyici görünüyor ama kış mevsimindeyiz, belki yenilik yapmak keyifli olabilir. Kısa bir kesim, seni daha modern ve enerjik gösterebilir, üstelik bakım açısından da daha rahat! 😍
Kısa saçın doğal dalgalı bir hali de gerçekten çok havalı görünüyor, bunu kesinlikle bir düşün derim! Ama kararsızsan, önce ara boylarda bir değişim yapabilirsin. Unutma, önemli olan senin tarzını yansıtabilecek bir seçim yapmak. Kendine özgü ol ve cesurca adım at 💇♀️✨!