sizce kısa sac mı uzun sac mı? ayrıca hangı renk sac daha iyi? sarı mı sıyah mı kahve mı kızıl mı? erkekler tercıhınız hangılerı? bayanlar sızlerde yorumlarınızı paylasabılırsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılSelam Rapunzel
Bir bayanda -bakımlı ve sağlıklı olduğu sürece- uzun saç ne renkte olursa olsun güzel gözükür. Sap sarı saçlardan hoşlanan bir erkek bile up uzun siyah saçlara tav olabilir. Bu yüzden mutlaka uzun saç diyorum. Zaten 35-40'tan sonra kısa saç tercih edeceksin, bari gençliğinde uzun saçlı ol değil mi!
Renk olarak ise kızıl en çok dikkat çeken ve en iddiali renktir. Eğer yakışırsa çok dehşet olabilirsin. Ama kızıl insanı çok değiştirir.115 Yorumla
Soran+1 yılyorumun ıcın cok sagol :)) 40'tan sonra kısa kestırme olayına kastılıyorum. haklısın.. saclarım uzun ama kızıl cok ıddalı ne yalan soyleyım...
Soran+1 yılayrıca rapunzel kadar da uzun degıl saclarım belımde :)))
- +1 yıl
Kızıl iddialı bir renktir. Seni vezir de eder, rezil de. Ya da insanların sana bakış açısı değiştirebilir. Biraz feminen bir renk olduğu için daha seksi görünürsün. Erkeklerin yaklaşımı değişebilir. Ayrıca yazın çok akar, hakkından gelemeyebilirsin. Bence hiç girme kızıl işine.
Genç yaşta kısa saç kullanan kızların bir lafı vardır, "Uzun saç herkese yakışır, kısa saç cesarettir." gibisinden. Aslında bu söz doğru. Uzun saç herkese yakışır ama up uzun güzel saçların yanında kısaya bakılmaz bile. Bu sözü kısa saç donkişotçuluktur diye düzeltebiliriz.
Belinde olması yeter de artar bile, 3 numaraya kestiren kızlar var :))
Soran+1 yılayyy ben hıc ugrasamam kızıl sacla o zaman. akar falan dıyosun.. bu kadar cok sacla bıle zor baş ediyorum. bakımı yıkaması kurutması herseyı dert.. ben memnunum halımden.. dedıgın laf guzelmıs.. uzun her zaman onde dıyosun:))
- +1 yıl
Uzun saç daima öndedir. Gençken uzun, ilerde de omuz hizasının az yukarısında kestirirsin.
Saçların düz mü bir de ne renk?
Soran+1 yılsaçlarım siyah dümdüz belimde.. bugday tenlıyım.
- +1 yıl
Süpersin sen:)
Soran+1 yıltesekkur ederım :))
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
Kıymetini bil saçlarının
Soran+1 yıltamam :))
- +1 yıl
Yaa Rapunzelciğim ben senden birşey isteyebilir miyim?
Hesabım yeni ve XPERe ihtiyacım var.
Acaba beni en iyi seçebilir misin? :)))
Soran+1 yılhmm bı dusunmem lazım :))
Soran+1 yılsectım gıttı :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim Rapunzel :))))
Soran+1 yılrica ederim ne demek :))
En İyi Cevaplar
+1 yılaaaa kızlara uzun saç yakışır şimdi şöyle düz olacak bele kadar mümkünse toplamasınlar sevmiyorum :)) ama bazısına da toplayınca yakışıyor kısa saçlı görmeye alıştığım bir kaç kişi var onlara kısa saç da yakışıyor ama tercihim uzun saç hatta bele kadar mümkünse ve düz... çok tatlı oluyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbele kadar kımısı abartılı buluyo ama bende sevıyorum uzun sacı ;))
Kısa saç tüm bayanlara yakışmaz yüz yapısına bağlıdır renk olarak sarı bana itici gelir doğal olmadıktan sonra aslında tüm renkler ıtıcı gelır fakat bazıları guzeldır ıddıalı ve guzel bayanlar kısa kestırı saclarını
00 Yorumla
uzun saç kesinlikle :D çünkü kısa saçla pek fazla modeller yapılmıyor ama uzun saçla istediğin her modeli yaptırabiliyorsun :D
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru valla. maşa at, duz kullan, at kuyrugu yap, ör, topuz yap vs vs.. gıder :))
Soran+1 yılevet sıyah duz belıme kadar uzun dogal saclarım boya vs yok:)))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
59Cevap
sımdı benım kafamdakı dusuncelerı soyledıgımde bır adrıana lına olmasada cakması gıbı bışey ortaga cıkar bu dusunceleri bızım kezbanlar uygularsa nasıl bır varlık ortaya cıkar onu bılmıyorum.. onun için başkalarının goruşune degılde kendıne begendırecek dusuncelerın varsa onları uygula
02 Yorumla
Soran+1 yılben buradakı dusuncelere gore saclarıma bısey yapmıcam kı zaten :)) KS'deki uyelerın yorumlarını merak ettım sadece.. memnunum ben saclarımdan ;))
+1 yılHer daim uzun saç. Uuuupuzun. Çooook uzun. Uzunların uzunu. Uzunların efendisi.
Araştırmalara göre en çok beğenilen saç rengi kahveymiş.018 Yorumla
Soran+1 yıluzun derken de bı sınırı olmalı :)) saclarım dogdugumdan berı sımsıyah. saclı dogmusum ben zaten. o zaman boyle olagım bellıymıs gur ve sık.. kendı dogan rengı. hıc boyatma ıhtıyacı duymadım.. senın sacların kahve mı?
- +1 yıl
Şu an bal köpüğü.
Soran+1 yılo renkte cok guzel hosuma gıdıyo :))
- +1 yıl
Biraz daha koyu bir renge boyamayı düşünüyorum ben. Yüz daha çok ortaya çıkıyor o zaman. Gözler falan daha belirgin duruyor. Fazla değil, 1-2 ton falan.
Soran+1 yıleğer istiyorsan ve kendıne yakısacagını dusunuyorsan boya bencede :)) ama cok sık boyamak da ıyı degıldır dıye dusunuyorum saclar yıpranır sonra keçe gıbı olur dimi.
- +1 yıl
Dikkatli olmak lazım elbette. Kaliteli boya almak lazım. Saça da yoğun bir şekilde bakım yapılmalı. Normal boya sorun olmuyor da oryalı çok sık kullanınca feci yakıyor saçı. Bu arada, saç bakım yağları kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Soran+1 yılsacımı boyamadım da boyatmadım hıc hayatımda. o saç bakım yağlarını nasıl kullanıyorsun?
- +1 yıl
Kimisi yıkamadan önce saçının her yerine sürüp, 1 saat boyunca bekletiyor. Ben yıkamadan sonra bir kaç damla (!) alıp saç uçlarına ve çoook hafif ortalarına sürüyorum.
Soran+1 yılnasıl pekı fayda saglıyor mu? ben saclarımı duzlestırdıgımden dolayı kırılmaya basladılar o dedıgın yagdan kullansam olur mu?
- +1 yıl
Harika olur. Ama sadece bir kaç damla. Bir de sakın diplerine ve dip yakınlarına sürme.
Soran+1 yılanladım canım kulak hızasından baslarım bı kac damla surerım. banyodan sonra saclar hemen ıslakken mı suruyorsun pekı?
- +1 yıl
Kulak hizasından başlama. Direk uçlardan başla. Evet, ıslakken süreceksin. Uçları yağı hemen çekiyor. Üst kısımları fazla çekmediği için eğer fazla sürersen yağlı durur. Dikkatlice ve çok az sür.
Soran+1 yılhe anladım dyosun kı uclardan basla yukarıya dogru sur ama yukarıya dogru azalt oyle mı
- +1 yıl
Aynen öyle.
Soran+1 yılürünün adını verebılır mısın veya lınk?
- +1 yıl
Soran+1 yılnerelerde bulabılırım pekı? aktarda vs var mıdır?
- +1 yıl
Bir çok yerde saç bakım yağları satılıyor. İlla aynısından alman gerekmez ki. Benimkini kuzenim bana getirdi. Yurtdışındayım ben.
+1 yılhttps://hizliresim.com/pYWa4o
tam bu şekil saçları çok seviyorum. dönüp bir daha bakıyorum resmen :)15 Yorumla
Soranbob modelı dıyolar bu kesıme arkası kısa one dogru uzuyo.. kısa sac dıyosun yanı :))
- +1 yıl
ismini bilmiyorum ama çok yakıştığına inanıyorum :)
Soranhmmm bulursun oyle bırını ıns.
- +1 yıl
Tsk ederim. :)
Soranrica ederm :))
+1 yılKısa saç veya orta saç ama güzel model olmalı bakımı kolay ve havalı
02 Yorumla
Soran+1 yılkısa ıstersen bob modelı var sımdı onlar moda.. benım saclarım cok bakım ıstıyo. yıkaması ayrı dert. durulaması ayrı. kurutması ayrı sekle sokmak ayrı dert.. ama ben yınede memnunum halımden guzel duruyo bu her seye deger :))
- +1 yıl
Bob güzel model kestir hep aynı saç tarzı ile yaşama değişiklik olur bakımı kolaylaşır
kız dediğin uzun siyah saçlı olursa tatlılıktan şeker komasına bile sokar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılallam guldurdun benı ya seker koması demek.. ınsallah bı gun seker komasına gırersın ne dıım :))
Soran+1 yılınsallah haberlerını alırız :)))
+1 yılkisa (omuzlarda ya da biraz ustu , v kesim) dalgali , kumral sac
05 Yorumla
Soranhmm guzelmıs :))
- +1 yıl
tabi ne sandin :))
Soran+1 yılsenın sacların oyle mı?
- +1 yıl
evet, bugunde v kesim kestirdim sacimi, duz kesim sıktı artik.
Soran+1 yılgule gule kullan o zaman canım.
Uzun ama bakimli kahverengiden altinsarisina tum sicak tonlarin icinde oldugu sac yani benimki:)
06 Yorumla
Sorankahverengı ve tonları dıyosun :)) bakımlı olmayan sac hemen kendını gosterıyo zaten
Soranaynen oyle gıdıcegın kuaforler de etkılı ama bu duzlesırıcıler de sacları kırıyor mu sankı?
Soranpeki o tarz ürünlerin gerçekten etkısı oluyor mu kırılmayı falan engellıyor mu ne bıleyım sacları parlak gosterıyor mu
- +1 yıl
Yani korumasaydi şu an saclar berbat halde olurdu haftada en az uc kere fon cektiriyorum ki davetti oydu buydu derken modeller de yapiliyor rengiyle cok oynamasamda balyajdi isiltiydi falan oryelde kullaniliyor, o yuzden etkililer ama dogru markalarla oyle uc kurusluk elsev ya da elidorla olmaz sacina uygulanan kimyasallarin keratin duzeyi ph orani icerigi cok onemli ve mutlaja rutin salon bakimini yaptirmalisin
+1 yılErkeklerde uzun. Bayanlarda kısa. Her renk olabilir. Koyu tenli olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılılgıncc :))
Kisa siyah sac seksidir... Uzun sacliyla evlenilir.. Uzun kahve veya sari :) biraz da dalgali olsun
04 Yorumla
Sorankarısık duygular ıcerısındesın sanırım :)) burdan su mu cıkıyor uzun saclıyla evlenılır kısa saclıyla evlenılmez
Soran+1 yıl40 a kadar uzun sac sonrsında kısa dıyosun yanı:))
renk olarak genelde koyu renk ama bakır rengi yakışıyorsaa gercekten cok iyi oluyor.. uzun sac bide kız dediğin uzun saclı olur abi :)
03 Yorumla
Soran+1 yıluzun ve kapalı renk dıyosun (olursa bakır) tercıh meselesı :)) ben sıyahtan kopamıyorum bı turlu valla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılÇoğunluk uzun demiş, herkese yakışıyor mu uzun sac? Tabi ki hayır. Herkes saçını uzatirsa bu kuaförler nasıl para kazanacak yahu :D kimin saçını kesecek :p
02 Yorumla
Soran+1 yıldegısık bı bakıs acısı :)) tabıkı herkese yakısmayabılır..
- +1 yıl
Yaniii:)
+1 yılkıvırcık olsun kızıl olsun uzun olsun daha ne isteyelim ki...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılHangisi yakışıyorsa o. Mesela Matrix'teki Trinity'e kısa saç nasıl da yakışıyor. Ama herkese yakışmaz kısa saç.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılerkekte kısa saç, bayanda uzun saç
erkekte esmer sakallı
bayanda kumral ve tüysüz01 Yorumla
Soran+1 yılhmm bayan ıcın uzun ve kumral dıyosun yanı. senın sacların ole mı pekı?
Uzun saç bende özgüven yaratıyor.
O yüzden uzun ve düz saç diyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılbencede ınsan daha ozguvenlı oluyor degıl mı?
Saclarim siyah ve totoşuma kadar uzun. Cogu erkek uzun sever (:
03 Yorumla
Soran+1 yıltotoşuna kadar uzun pekı orayı kapatyr mu?
Soran+1 yılyok zaten kapatmaması daha ıyı hos durmaz tam ustunde bıtse gayet hos
+1 yıl03 Yorumla
Soran+1 yılee bu benım sacım ıste:)) yalnız benım saclarım sımsıyah
- +1 yıl
İste senin sacin olmus olmuyo bu renk dağılımı saçı sac yapiyor :D
Soran+1 yılmodelı benım gıbı demek ıstemstm
+1 yılBu resmim eski burada uzun siyah saclarim vardi simdi kisa ombre saclarim var :((( uzayinca kirmiziya boyaticam benim tercihim uzun sac ama uclari ince kirik bakimsiz olan degilde bakimli kiriklari olmayan uzum sac :)
00 Yorumlakısa ya da çok uzun kısaysa omuz üstü bence uzundasa kalçaya kadar olmalı rengide kumral evet
02 Yorumla
Soran+1 yılneka cok kumral seven varmış. uzun benım de favorım :))
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kumralsan sarı saç beyaz tensen kızıl esmersen siyah kahverengi sarışınsan sarı uzun saç iyidir kısa yakışırsa oda olur
07 Yorumla
Soran+1 yılofff kafam karıstı beya :))
Soran+1 yılbuğday tenlıyım
Soran+1 yılbenım saclarım dogal sıyah hıc boyamadım.. sarı cok kotu olur bana :))
Soran+1 yılolmaz zannetmem
ya simdi cogu kiz uzun sacli hep ayni bu yuzden kisa saclari cok begeniyorum 50 tane uzunun arasinda 1 tane kisa her zaman daha dikkat cekeci gelir gozume renk olarakda cikolata kahvesi veya tarcinli bakir renkleri
00 Yorumla
+1 yılbir kızda gördüm kısa sac böyle sacını bir kısma 3 numara yana yatırmıs on numara yakısmıstı valla mesele de bu zaten yakısıp yakısmaması zaten...
00 Yorumlabence dış görünüş fasa fiso böyle şeylere takılmayın. insanoğlu en güzel biçimde yaratılmıştır...
02 Yorumla
Soran+1 yılşüphesiz öyle :))
+1 yılSaçlarım şu an kısa olmasa da kısa saç seviyorum ve koyu kumral saç rengim ve çok memnunum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm uzun saclısın yanı.. e sevıyosan nıye kestırmıyosun kısa saç :))
- +1 yıl
Uzun saçlı değilim uzun kısa arası ama tekrar kısa kestirmeyi düşünüyorum
+1 yılVallaha uzun sac, benim mesela saclarim siyah belimr kadar geliyor memnunum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynınız desene bende memnunum:)) bakımı zor ama napalım olcak o kdr artk :))
Kısa saç bir kıza çok yakışır başkasında çok kötü durur ya da uzun saç bu yüz tipine göre değişir
03 Yorumla
Soran+1 yıldogru dıyosun yuz tıpı vs. onemlı
Soran+1 yılıyıymıs :)))
uzun öncelikle ne renk olursa olsun ama kızıl uzun oooooooooooooooooooooooooooooo alırım bir dal :)
00 Yorumla
+1 yılYüz hatlarına yakışanı yap ^^ renk olarak beyaz tenliysen kızıl diğerlerine göre 7-8 adım önde ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılbugday tenlıyım saclarım sıyah duz bele kadar
açık renkli omuz hizasında olan ama bana yakışmıyor -.-
05 Yorumla
Soran+1 yılneden :(( senın sacların nasıl kı?
Soran+1 yılpekı omuz hızasında oldugunda sana yakısmıyacagını nerden bılıyosun.. daha onceden kestrdınmı kı?
Soran+1 yıl:)))
bencede uzun sac kısa saclı kız hiç hos olmıo sankı yanımda asker arkadasım gb duruyo kzıl sac rengi cok hos bence...
01 Yorumla
Soran+1 yıluzun ve kızıl dıyosun guzelmıs :))
yakışına kısa olucak bide bir tutamı sağdan uzun olucak renk öenmli değil
00 YorumlaKısa siyah saç, beyaz tenli mavi gözlü kızlara çok yakışıyor. Ama uzun sure kullanınca sıkıyor
00 YorumlaUzun bele kadar uzanan gür dolgun ve simsiyah olmalo sanirim kendimi anlattim hahah:)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynıyız ki :)))
+1 yılBayanda uzun saç olması şart benim için. kısa saçlı bayanı yanımda gezdirmem :Ç)
03 Yorumla
Soran+1 yılcok ıddıalı konustun yalnız:)) pekı renk
- +1 yıl
Kendimi biliyorum o yüzden. renk kişiye göre değişir. ama böyle uçuk şeyler pek sevmem. bir erkek olarak görüşüm bu şekilde.
Soran+1 yılhmm anladım sıyah kahve falan sevıyosun heralde
Bayanlarda saç omuzlara dökülmeli ve siyah kahve karışımı bir saç ilgi çektiği kadar öz güveni artırır.
00 Yorumla
+1 yılSaclarim siyah ve uzun ye seviyorum saçlarımı ki hos gorunuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılemınım guzeldırler benımkılerde senın gıbı :))
- +1 yıl
: ))
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılUzun sarı kızıl tenin bembeyaz sütbeyaz gibiyse siyah
02 Yorumla
Soran+1 yılbugday tenlıyım ben. saclarım da belıme kadar duz ve sıyah
- +1 yıl
Oda geçerli
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Uzun tercih sebebi. Kimi kişilere kısa saç çok yakışıyor buda bir gerçek.
02 Yorumla
Soran+1 yılpekı renk?
en iyisi ne kısa ne uzun olucak tam boyunda bitecek saç. Boyunda biten saç kadını daha seksi ve çekici gösteriyor bana göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılkütten bıraz daha uzun dıyorsun yanı
Kısa ve mantıklı cevap verecek olursak kendine nasıl yakıştırıyorsan onu yap =) kendin gibi görünürsen bir çok erkek hoşlanır =)
02 Yorumla
Soran+1 yılkendıne yakısanı yap dıyosun yanı:))
tabiki uzun saç ve sarı ama doğal olursa daha iyi olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında dogal sarısınlar da guzel oluyo :)))
Uzun saç herkese yakışır ama kısa saç cesaret ister
01 Yorumla
Soran+1 yılben cesaret edemem mesela
+1 yıltabiki de uzun saç beline kadar olmalı siyah veya kızıl
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :)))
- +1 yıl
uzun saç hastalığı var bende :)
Soran+1 yılkıs saclı bırını seversen napcan o zaman
- +1 yıl
saçını uzatması için ikna edecem :)
Soran+1 yılhadı bakalım:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeline kadar uzanan bakımlı saçlar bende hayranlık uyandırıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm o zaman bız karsılamayalım hıc :))
Cevap sahibi+1 yılkorkma insan yemem :D
Soran+1 yılpesıme neyın takılırsın korkarım ben :)) saka he
Cevap sahibi+1 yılsadece saçları için kesinlikle bir kadına ilgi duymam benim önceliğim edebi huyu giyim tarzı
:D
Soran+1 yıleee heralde yanı sende cıddıye alıyon hemen :))
+1 yılYüz tipine yakışan saç en güzeliii
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman benım uzun olmalı :))
- +1 yıl
Yanii ama mesela benim yüzüm hafif yuvarlak normalde kisa sac kullan diyorlar ama banada aksine uzunu yakistiriyorlar belime kadar saclarim var sen nasıl daha iyi hissediyorsan ve seviyorsan oyle yap aslinda 😊
Soran+1 yılaynen mıllete kulak asmaya gerek yok.. Zeynep Camcıyı bılıyo musun? benı boyle sevde oynuyo.. ordakı aysem gıbı saclarım ıste onun gıbın kı kaslarım saclarım falan belkı ondn bıraz daha uzundur sac rengımın tonu falan herseyımız aynı :))
+1 yılKestane tonlarında bele kadar inen saçlar favorim
08 Yorumla
Soran+1 yılsenınkıler oyle mı pekı?
- +1 yıl
Öyleydi ama kestirdim ben. Saç uzadıkça güçsüzleştiği için uzun saçların kırıkları daha fazla oluyor. Kendine gelsin diye omuzlara kadar kestirdim içim acıdı o kadar saça :))
Soran+1 yılsana bısey dıyım mı alakası yok ya kestırdın yaa yıne kırıklar oluyo
- +1 yıl
evet her türlü kırılıyor da benim boya da vardı bayağı kurumuştu boyalı kısımları tamamen gitti tekrar uzatıyorum şimdi
Soran+1 yılboya kullanınca da kecelesıyor sanırım.. tanıdıgm yakın bı abla vardı. dogal saırısn degıl sonrdan boyatms cok sık boyatıyodu bı ellıydum saclarını kece gıbıydı :((hıc hos degl
- +1 yıl
Aynen boya öyle yapıyor ya saçlarım resmen halı yıkama fırçaları gibiydi. Kestirdim yumuşacık şimdi
Soran+1 yıliyi barı artık daha ozenlı bakarsın :)) gerekmedıkce boyama.
- +1 yıl
Haklısın
Bence uzun saç her zaman 1-0 önde.
05 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle katılıyorum :))) pekı renk?
Soran+1 yılben sıyah kullanıorum bugday tenlıyım sence nasıl
Soran+1 yıltesekkur ederım canım :))
+1 yılUzun bele yakın uçları sarı
03 Yorumla
Soran+1 yılucları sarı pekı sacının klan kısmı ne renk
- +1 yıl
Açık kumral
Soran+1 yılhmm guzeldır heralde su an tahmın edemıyorum.. ama uclarının sarı olması ılgıncc :))
+1 yılKişiden kişiye değişir ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılpekı senınn hosuna gıden sac rengı ve uzunlugu nedır?
- +1 yıl
Bana sorarsan kumral ve uzun saç. Bide kıvırcık olursa kendimi kaybederim. Kıvırcıklara karşı zaafım var :)
Soran+1 yılkıvırcıklar da tatlı oluyolar gercekten :)) benım oyle bı arkadasım var saclar kıvırcık kumral bebek gıbı :))
- +1 yıl
Peki senin saçın nasıl?
Soran+1 yılsiyah belıme kadar dumduz
- +1 yıl
Bak beline kadar olması bir çok erkeğin dikkatini çekebilir :) sakın kestirme. Ama açtırabilirsin rengini veya boyatabilirsin :)
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search
otada pembe tısortlu kıs var ya sacım aynı oyle ıste. masa vuruncu falan ole oluyo.. yok ya memnunum sacımdan dogal daha guzel :))
Soran+1 yılusttekı pembe tısortlu
- +1 yıl
Tabiki en güzel hali en doğal halidir :)
Soran+1 yılaynen öyle su zamana kadar abartmyım ama saclarımı gorupte begenmeyen bı kısı bıle gormedım ;))
bence uzun kısa saça alerjim var bildiğin
10 Yorumla
+1 yılkısa ya da orta, siyah ya da kızıl
00 Yorumla
+1 yıluzun saç <3 renk kişiden kişiye değişir şekerim
00 Yorumlauzun açık kumral güzel ya :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsenın sacların oyle mı?
Soran+1 yılne guzel ıste :))
+1 yılasimetrik bob sac ve siyah... mukemmel
00 Yorumla
+1 yılkısa karamel saç benim öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılkaramel de hos duruyor.
+1 yılonu bunu bilmiyom
megan foxunkinden02 Yorumla
Soran+1 yılhmmm uzun dıyosun yane:))
- +1 yıl
yok meganfox'unkiinden
uzun olsun benim olsun :)
07 Yorumla
Soran+1 yılıns bulursun bı tne soyle bele kadar uzun saclı bı kız ;))
Soran+1 yılıns :))
Soran+1 yılevet belıme kadar uzun sıyah duz
Soran+1 yılgüzel :)) tesekkur ederım. Amin :)))
+1 yılBele kadar sari saclarin olursa ulas bana :))
113 Yorumla
Soran+1 yılsaclarım bele kadar duz ama maalesef sarı degıl sıyah:))
- +1 yıl
Uvv boy onemli olan zaten. o boya ulastirdiysan ben sari gibide hayal ederim :p
Soran+1 yılevet tam belımde :))
- +1 yıl
Salyam akiyor dur :p uzun saci cok severim ya
Soran+1 yılpüfff :)) bulursun bı tane erersın muradına
- +1 yıl
amin de amin :))
Soran+1 yılAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) oldu mu?
- +1 yıl
oldu oldu. şimdi sorumdaki cümleyi uygula :P
Soran+1 yılbir git ya :)))
- +1 yıl
hehehehe :)) tamam tamam zaten sarı istiyorum sen 2 şartıda tutturmuyorsun :)))
Soran+1 yılöyle olsun
- +1 yıl
iyi kıvırttım dimi :P
Soran+1 yılhıııııııı öyle
+1 yılTuruncu orta saçlarım var çok beğeniyorum :))
03 Yorumla
Soran+1 yıleger profıldekı sensen sac rengın guzelmıs canım ;))
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılrica ederım.
+1 yılAçık kumral bir renk ve dümdüz uzun saçlar :)
014 Yorumla
Soran+1 yılsankı kendını tarıf ettın kız :))
- +1 yıl
Yok benim saçlarım açık kumral değil ve gerçekte düz değil dalgalı :)
Soran+1 yılsenın ıstedıgın sac modelı dumduz ve acık kumral mı peki?
- +1 yıl
Eveet
Soran+1 yılee boyatsana o zaman eger cok ıstıyosan fonledın mı bıde ıstedıgıne kavusursun :))
- +1 yıl
Ah şu anneler hertürlü piercing ve dövmeye izin var fakat saç boyatmak için erken diyip duruyor
Soran+1 yılkaç yasındasın kı
- +1 yıl
17 :)
Soran+1 yılne ılgınc annen varmıs kız senın oyle?
- +1 yıl
Doğallığını bozma diyor :)
Soran+1 yılya alınma ama dovme pırsıng ızın var boyaya yok.. cok sacma.. kımsenın yanında soleme gulerler valla :)) takma annenı de gıt boyat
- +1 yıl
Kimse gülmüyo kuaförüme de gittim bozma rengini dedi sen gülersen o senin sıkıntın :)
Soran+1 yılhayır sen benı yanlıs anladın.. ben senın saclarının rengıne falan gulmedım kı!!! annenın 17 yasında bı kıza dovmeye ve pırsınge ızın verıp saclarının boyatmana ızın vermemesı benı sasırttı. nıye guleyım kı ben sana
- +1 yıl
Sende beni yanlış anladın bak şimdi saç rengime güldün demedim lafa gülerim dedin ya ondan bahsediyorum bak piercinge izin veriyo çünkü çıkarıp atabiliyorsun dövmeye izin veriyo çünkü benim 1 den fazla yaptirmayacağımı biliyor :) ama saç rengi için pişman olursun dedi neyse konu amma uzadı burada keselim yeter
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem