Moda & Stil Düğün için elbise seçiyorum hangisi güzel sizcee? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İkisi birbirine benziyor ama yinede kararsız kaldım bu arada bir elbisenin iki rengini attım beyaz tene hangisi güzel durur Düğün için elbise seçiyorum hangisi güzel sizcee? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. kesinlikle 1. olan. 1 0 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bordo da gözüm kaldı. Siyah da çok güzel ama bilemedim ya. 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Bende çok kararsız kaldım en fazla seçilen bordo oldu sanırım
fundaclm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben olsam en üstteki sade bir elbiseyi seçerdim 0 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Dekolteler çok fazla bence daha zarif ve şık olan bir şeyler al 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. ortadaki cok guzell 0 0 Yorumla
Bii_miteolojii0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl 1. Ceket üstüne tamam Diğer 2 si berbat 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. Nedense gri çok hoşuma gitti.. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Bu nasıl elbise 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz👍🏻 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sondaki 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. en sonuncusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kesinlikle 1. olan.
Bordo da gözüm kaldı. Siyah da çok güzel ama bilemedim ya.
Bende çok kararsız kaldım en fazla seçilen bordo oldu sanırım
Ben olsam en üstteki sade bir elbiseyi seçerdim
Dekolteler çok fazla bence daha zarif ve şık olan bir şeyler al
ortadaki cok guzell
Birinci güzel
1. Ceket üstüne tamam
Diğer 2 si berbat
İkinci olan hoş.
Nedense gri çok hoşuma gitti..
Bordo iyiymiş
Net 2 kırmızı abartı ilki de ölü gibi
Ahh senin seksilige hepsi yakışır