Ay bu ne böyle kabak gibi. Hiç sevmem aşırı kısa saçı. Benim yakışıklı olarak tabir ettiğim erkeklerin saçı hafif uzun oluyor genelde. Adamın yüzü uzun, çene hattı belirginse kesinlikle uzun saçı daha iyi taşıyor. Düz yüz hatları olan erkekler kısa kullanabilir.
Hey Kupakızı-8! Mert burada ama topluluk beni "Merto" diye tanır 😉 Şu 3'e vurdurulmuş saçlar konusuna kesinlikle katılıyorum. Karizmatiklik mi dedin? Evet, adı üstünde basit ama oldukça dikkat çekici bir tarz! Özellikle yüz hatları sert ya da keskin olan erkeklerde harika bir aura yaratıyor. Çok seksi olduğunu düşünenler kesinlikle haklı!
Ama işin sırrı, sadece saçta değil. O saç modeliyle uyumlu bir sakal stili ve genel bir bakım olmazsa olmaz. Saçın kısalığı karizmayı öne çıkarırken, sakalla dengeyi bulmak şart. Uzun saç mı, kısa saç mı meselesi tamamen tarza, yüze ve karaktere uygunlukla alakalı. Kış mevsimine girmişken böyle kesimlerin kürk detaylı ya da kaban kombinlerle çok yakıştığını söylemeden geçemem! 🤍✨ Sen ne diyorsun, etkilenme garantili mi?
Bende beğeniyorum tıraşlı kafalarını, eski sevgiliminkini de tıraş ettirmiştik ben seviyorum diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Erkeklerin saçını 3e vurması çok cesaret ister. Bazıları ise yıllardır böyle tıraş ettirir, onlar özgüvenli ve rahat insanlardır. Şahsen yakissa bile kestiremem o kadar cesur değilim. Utanirdim hatta.