Astroloji & Burçlar Hangi burcun erkekleri daha karizmatik? Prista Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir akrep erkeği.Kıvanç Tatlıtuğ. Hangi burcun erkekleri daha karizmatik? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben yengeç burcu olarak karizmayım 0 0 Yorumla
Vicdanlıyım Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yakışıklı olmak marifet değil çekici karizma erkeksi enerji başka bir şey. Nefret etsemde hakkını yiyemem Yay erkekleri inanılmaz derecede cekici 1 0 Yorumla
thexpendablesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Burcla ilgisi yok karizma her zaman karizma yani🥸🤠 en cok kendini belli eden one cikanlar oglak ve aslan gibi sanki 0 0 Yorumla
fr9292 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% Aslan +1 yıl Burçlarla alakası yok fit ve bakımlı erkek güzeldir bir de karakter önemli tabi 1 0 Yorumla
Hesab1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Burçlar en son etkileyen şeydir. İlla bir oy gelecekse ben kendime veriyorum yengeç erkegi 0 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% Boğa +1 yıl Ben kıvanç tatlıtuğ'u yakışıklı bulmuyorum 1 0 Yorumla
kubraakyel Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% Yengeç +1 yıl boğa burcu kova burcu olabilir galiba 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% Kova +1 yıl Ben anlamam bundan size sormak lazim😂 0 0 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Her burcun karizmatiği vardır 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Koç diyorum susuyorum. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oğlak. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 392 cevap paylaştı. fikrimyok 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı. Burca bakmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben yengeç burcu olarak karizmayım
Yakışıklı olmak marifet değil çekici karizma erkeksi enerji başka bir şey. Nefret etsemde hakkını yiyemem Yay erkekleri inanılmaz derecede cekici
Burcla ilgisi yok karizma her zaman karizma yani🥸🤠 en cok kendini belli eden one cikanlar oglak ve aslan gibi sanki
Burçlarla alakası yok fit ve bakımlı erkek güzeldir bir de karakter önemli tabi
Burçlar en son etkileyen şeydir. İlla bir oy gelecekse ben kendime veriyorum yengeç erkegi
Ben kıvanç tatlıtuğ'u yakışıklı bulmuyorum
Ormanin krali kimse o 😀
boğa burcu kova burcu olabilir galiba
Oğlak erkekleri bence.
Ben anlamam bundan size sormak lazim😂
Her burcun karizmatiği vardır
Burçtan çok kişiler karizmatik
Koç diyorum susuyorum.
Buyrun benim :d
Oğlak.
Terazi, koç
Aslan, koç, yay