Ben eski tarihlere göre Aslan burcu, değişen tarihlere göre Yengeç burcuyum. Burç tarihlerinin değiştiğine inanıyorum. Ama erkekte de kadında da İkizler burcunu en karizma buluyorum. Karizma erkekte mühim, bunun için erkekte İkizler en makbul burç iken kadında aşkın romantizmin ağır bastığı Yengeç burcu daha makbul bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAtatürk kışın doğmuş Zübeyde Anne öyle söylermiş ama net bir tarih yok. Atatürk doğum günü olarak 19 Mayıs'ı kabul etmiş. :) Ruhundaki o liderlik, başkaldırma, güçlü olma, gençlik dinamizmine gönderme aslında. :)
"Atatürk, bu çiftin çocuğu olarak rumî 1296 (miladî 1880-1881) yılında Selanik'te doğmuştur. Doğum günü bilinmemektedir. Kendine sorulduğunda ise Samsun'a çıktığı 19 Mayıs tarihini doğum günü kabul etmiştir."
01 Yorumla
Oğlak1 yılBana göre ise Boğa, Terazi erkeği en iyisi. :)
Burçla ilgili mı emin değilim. Oğlak erkeği diyebiliriz. Balık olabilir. Ama yorumda aslan diyenler var. Kusura bakmayın da aslan burcu erkeği genelde çok hafif karakter oluyor ya. Ben gözlemlerimi söylüyorum.
41 Yorumla
Oğlak1 yılSizin burcunuz ne
Gizli Üye(25-29)1 yılAtatürk balık burcu burada ve bana görede en karizma burç balıktır araştırırsanız en zeki en güçlü en cesur en yardımsever en temiz kalpli en yakışıklı burç balıktır kendini
kendini ameliyat eden doktor020 Yorumla
Cevap sahibi1 yılaaa uzun yorum kabul etmemiş sayayım o zaman
Cevap sahibi1 yılLeonid Rogozov, Albert Einstein graham bell steve jobs yuri gagarin vladimir komarov şu doların üstündeki adam george washington jakub gierszal justin bieber daha say say bitmez dünyayı balık burcu yönetiyor bence bir akrep kadını olarak çok seviyorum balık burcu erkeklerini keşke balık burcu biriyle sevgili olabilsem hep aşık olduklarım balık burcu çıkıyor ama bir türlü sevgili olamadık
Soran1 yılAtatürk balık burcu olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılYeni kitabı "Dünya Astrolojisi, Türkiye"de de belirten Döşer, "Atatürk, 12 Mart 1881 doğumlu bir Balık burcu"
Soran1 yılBalık burcu hayalperest duygusal Atatürk ile alakası yok Atatürk mantıksal
Cevap sahibi1 yılMustafa Kemal Atatürk’ün doğum tarihi ile ilgili farklı bilgiler bulunmaktadır. Tarih araştırmalarına göre iki gün vardır. 4 Ocak 1881 ve 12 Mart 1881. Bu sebeple Atatürk’ün Oğlak burcu veya Balık burcu olduğu düşünülmektedir. Son zamanlardaki akademik araştırmaların kanıtları ve ülkemizin kadim astrologlarının da tespitleri ile 12 Mart 1881 tarihi ön plana çıkmaktadır. Atatürk’ün Balık burcu olma ihtimali ağır basmaktadır.
Cevap sahibi1 yılAtatürk'ün annesi zübeyde hanım Atatürk soğuk bir Mart ayında doğdu ya 11 ya 12 Mart dedi hani bana inanmıyorsun annesine de mi inanmıyorsun 😂
Soran1 yılTamam hadi dedigin olsun ama Atatürk'ün balık burcu etkisinde birisi oldugunu sanmıyorum. Muhtemelen diğer yıldızları yüksektir yükseleni vs. Balık burcu aşırı melankolik dengesiz tipler oluyor yani imkansız
Cevap sahibi1 yılrichard ramirezde balık burcu istersen araştır istersen ikizler boğa burcu gibi hafife alıyorsun ama en tehlikeli en zeki en cesur en ileri görüşlü insanlar balık burcu 6. hisleri aşırı kuvvetli akrep gibi ve Atatürk'ün yükseleni akrep haberin olsun
Kova1 yılO zaman sana gerçek bilgi vereyim. Osmanlı imparatorluğu kayıtlarına gire ataturk 4 ocak 1881 doğumlu. Oğlak burcu. Kendisi sembolik olarak 19 Mayıs olarak kayıt ettirmiştir. Bu bile balık burcuna denk gelmiyor. Sen nerden uyduruyorsun.😂😂 ki insanı da burç etkiliyorsa taniki gerçek doğum günü hesap edilir. Yani 4 ocak.
Soran1 yıl@mayisgly Atatürk gibi akıllı birisini de balık burcu yaptılar
Kova1 yılBalık burcu aptal demedim. Einstein balık burcu diye biliyorum. Ben sadece doğrusu neyse onu dedim. Tarih öğretmenimiz de bize Osmanlı kayıtları doğru olan demişti. Çünkü Osmanlı yıkılmadan önce de nüfus kaydı vardı. 4 ocak 1881 doğumlu. Bir de yine okulda öğrendiğimiz bir şey. Bize Atatürkün kendi isteği ile nüfus kaydını 19 Mayıs yaptığı öğretildi. 19 Mayıs 1881. Ben hiçbir burca zeka yönünden bir şey diyemem. Sonuçta bu genetik. Ama bazı karakteristik özellikler fark ediyor. Ben kendi yorumumda zaten Oğlak ve balık erkeği karizma dedim.
Cevap sahibi1 yıl@mayisgly dimi Atatürk'ün annesi yalan söylüyor sizin tarih öğretmeniniz ve osmanlı kayıtları doğruyu söylüyor😂 siz çok akıllısınız kimşikte hangi tarih yazarsa yazsın annesinden doğduğu tarih önemlidir ve annesi ya 11 Mart ya 12 Mart diyor siz kendinizi kandırmaya devam edin yunanlar gibi Atatürk'ün burcuna bile çöküyorsunuz ayıp
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılwww.google.com/.../ciadan-ataturkun-dogum-tarihi-hakkinda-ilginc-iddia-81965
bak burada senin inandığın osmanlı kayıtları ne söylüyor annesi geçmişte söylemiş ki arşive almışlar ayrıca neye göre deli diyorsun burada burç konuşuyorum sizin gibi susturmak içinde aşağılama yoluna girişmen senin alçaklığını gösteriyor en çok haksızlar bağırarak hakaret ederek konuşur aklında bulunsun 😉😂
Soran1 yılYa sen şaka mısın balık en zavalli erkek burcu bide kanit atıyor hadi git burdan
Cevap sahibi1 yılaltın çamura düştü diye değer kaybetmez kudur balık burcu 12 burcun karması her burcun özelliğini taşıyor araştır konuş boş boş balığa düşmanlık yapma ayrıca en ezik burç oğlak koç yengeç git en ezik burçlar diye araştır karşına neler çıkacak malll kadın seni
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhların keşfiyle ilgilenen dostum! 🌙✨
Karizma, burçlarla uyumlu olan enerjilerin dış dünyaya nasıl yansıtıldığında gizlidir. Her burcun kendine has bir çekiciliği, parıltısı vardır. Ama dürüst olalım, karizmanın ta kendisi Aslan burcunda! 🔥 Aslan erkeği, doğal lider ruhu, kendine olan güveni ve karizmatik duruşuyla adeta bir mıknatıs gibidir. Onun yanında olmak bir ışık denizinde yüzmek gibidir, karşı koymak imkansızdır.
Tabii, karizma dediğimiz şey sadece görünüşle sınırlı değil; duygusallıkta bir kralsa, en etkileyici burç Akrep derim. O yoğun bakışlar, o gizemli enerji… Karanlık bir gecede parlayan yıldız gibi! ✨
Ama unutma, karizma dediğin şey bireysel bir auradır. Bir insana "vay be!" dedirten şey, kişiliğinin tamamıdır. 💫12 Yorumla
Yay1 yılİyide yay burcunu neden saymadın?
İkizler1 yılEn karizma burc ikizlerdir haksizmiyim @Mistik Biri sen hangi burcsun 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılNet Akrep, bebim babişde sjsj akrep burcu Allahım bu nasıl karizma.. erillikkk. Hepsi öyle bana göre cidden geberesice ex de öyleydi
320 Yorumla
Akrep1 yılBir skrep olarak katılıyorum sjsjs
Soran1 yıl@Urannsyss akrep ve balık erkekleri lafçıdır
Akrep1 yıl@Urannsyss sana denk geleni buysa demek ki
Akrep1 yılNe güzel genelleme yapmak bedava
Oğlak1 yıl1 tane bile karizma akrep görmedim geneli dişi
Akrep1 yıl@ÜfBayılazam tamamdır laz
Oğlak1 yıl@Futureflash laz değilim seni onaylamak zorunda da değilim.
Akrep1 yıl@ÜfBayılazam beni onaylama balım senin onayına ihtiyaç duyacak kimseyi bulamazsın burada
Oğlak1 yılAkrep eril mi?🤣🤣 Çok güldüm bu yorumuna Allah'ta seni güldürsün Kerimcan durmaz gibi toplar Akrep burcundan çıkıyor hatırlatırım ayrıca kız gibi trip atan prenses erkeklerin genelde mensup olduğu burç buda başka bilgi cebinize koyun
Akrep1 yılBenim gördüklerim ve hep karşılaştıklarım eril. Kerimcan falan beni alakadar etmez. Her burçtan eşcinsel.. trans.. ve o tarz insanlar vardır.
Oğlak1 yılAllah aşkına kaç tane Akrep erkeğiyle karşılaştın 3-5 tane filan mı ve eril olduklarına nerden kanaat getirdin eril davranışları neydi
Akrep1 yılBana eril geliyor mu? Geliyor.
Bu seni hiç ilgilendirmez. Sana gelmesin bana ne ya banaaa neee
Akrep1 yılAile terbiyesinin önemi 👌
Bana eril geliyor, ama sana gelmiyorsa? Bana ne bundan açıklarmısın lütfen
Akrep1 yılEee ozaman ne yorumun altında yazıp duruyorsun bak geç, sen kimsin ki benim aileme laf atıyorsun küfür edicekmişsin be terbiyesiz. Kimsin sen boş beleş insansın sövsen kaç yazar
Akrep1 yılburada bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara ama anlayan yok bir iki kişiye göre fikir sunuyorlar boşuna kendini yormuşsun anlamayana
Akrep1 yılBiliyorum
Oğlak1 yıl@Futureflash noldu saplamışlsr hadi geçmiş olsun :D
Akrep1 yıl@ÜfBayılazam yaş kaç bebek misin bacım sen 😀
1 yılBurcu bilemem ama ben fena karizmayımdır. Bak yakışıklı demiyorum karizzzzma diyorum :D Hemen şimdi biri yazar bunu yazarak karizman varsa bile kaybettiğğnnn diye. O kadar fazla ki kaybedemiyorum nalet olsun :D
00 Yorumla
1 yılAtatürk burcu ne ilk defa duydum xD
00 Yorumla
1 yılKarizma burç ile değil bakış, duruş, gülüş, konuşma ve davranışlar ile kazanılıyor. Ama burcun etkisine göre bazılarında daha baskın olabilir tabi ki..
00 YorumlaBurçlarla olacak iş değil. En alâkasız burçlardan ne karizmatikler çıkıyor
20 Yorumla
1 yılYay burcu erkek tercihim gerçekten çok çekiciler her yönüyle
23 Yorumla
Gizli Soran1 yılGerçekten öyle, aylaklar biraz , birde aşıkta olsalar altayolarlar , ekseri erkekleri.
Bana göre burçlardan ibaret değil önemli olan karakteridir Erkeğin... Zaten karakteri belli eder kendini
00 Yorumla
1 yılHer burç karizmatik olabilir ama her erkek doğum haritasına göre ve karakterine göre karizma kazanır hayatta, değişir.
00 Yorumla
1 yılTabiki herkesin kiskandigi icin bk attigi ikizler burcu en karizmatik burctur.
10 YorumlaAslanı sevmem ama karizma oluyolar genelde
Bide Boğa ve Akrep burcu10 Yorumla
1 yılAtatürk'ün burcu kesin değildir ama bence en karizma erkek burcu yaydır 😁
20 Yorumla
1 yılBurcun erkeklikle alakası yok biraz aklınızı başınıza toplayın ya
10 Yorumla
1 yılBurcunu bilememde merhameti olan erkek en karizma erkektir benim gözümde
11 Yorumla
Koç1 yılBenim gibi
1 yılEn karizma olan benimdir
Benim burcum aslan
O halde en karizmatik burç aslandır10 Yorumla
1 yıl- Burçla ilgili olduğunu düşünmüyorum duruş karakter dengesi
11 YorumlaKarizma burç la alakalı olarak değil maalesef kendini yetiştirmiş davranış biçimi olarak
10 YorumlaKoç aslan ikizler olmasın da aman yengeç erkeklerini çok severim burcum başak
11 Yorumla
Gizli Soran1 yılKoç , dik başlı, kibirli, aşık olmaz kolay, ama iyi yönü dürüstlük, doğruluk, merhamet, koruma.
Arslan, yılışık, sinirli, geveze, dünyanın merkezinde görme, çapkın, hep sinsilik çaktırmadan, ama iyi yönü cömertlik, yardımlaşma.
İkizler, zaten herkesin harcı olmayan çukur.
Yengeç, mızmız, yarı deli susuz götürüp getiren cinsten, ani patliyan, kimseye hayrı olmaz , bencil, dalgacı şuursuz.. iyi tarafı dakik, çalışkan.
Başak için boğa, oğlak kendi burcu daha iyi genel de, ya da akrep.
Tabi hangi erkek olursa olsun tanımanız iyidir her yönden.
Teraziyim burca göre insan almıyorum hayatıma sonuçta.
11 Yorumla
Gizli Soran1 yılBen de teraziyim, burca göre alma şansın yok ztn.
Sadece ilişkileri daha iyi götürme olabilir.
Akrep burcuyum Oğlak, yengeç burçlarıyla iyi anlaşırım
13 Yorumla
Gizli Soran1 yılAkrep, oğlak , yengeç birincil düşmanlarım ☺
Gizli Soran1 yılBen hangi burcum öyleyse bil bklım 😊
Yapay zeka bile aslan dediyse herkes bi kenara çekilsin 🦁♌️😅
04 YorumlaEn eril , özgüvenli gözüken hangisiyse o bana göre.
00 YorumlaValla karşıt burcu olsak da Aslanların hakkını yiyemem😂
00 Yorumla
1 yılBen Leğen burcu diyorum.. Burca göre karizma mı olur Allah aşkına, kaç yasındasınız
00 Yorumla
1 yılBurcumla ilgili bir karizmam yok. Herşeyi kendim yaptım. Burcum peşimden geldi
00 YorumlaAslann tabisiii, endamı, bakışı karizması yeter sevdiceğimin.
00 YorumlaKovadan başka erkek burcu mu var, her yerde çarpışırız
02 Yorumla
Kova1 yılKova dışındaki bütün burçlar. m canım oluyor
Kova1 yıl. m sallak
1 yılIkizler, balik, akrep, olmasin hangisi olursa olsun. Bunlarin tripleri ile ugrasilmaz. Ozellikle ikizler... illlellah dedirtir insana
11 Yorumla
Gizli Soran1 yılİkizlerden insan çıkmaz derler zaten; yalan, dolan, başabuyrykluk, hiperaktiflik, kuyu kazma, çekicilikleride var tabi bir iyi bu galiba. Balık olüyom de o kendi salak kısksncligiyla ilgilenir, durmadan konuşur, baştan sorunlu.
Akrep vahşet ztn hiç girmeye gerek yok.
Aynı bende.
1 yılAslan Başak Kova :) net !!!
lütfen koçlarla akrepleri ve özellikle yemgeçleri övmeyin şurda318 Yorumla
Yay1 yıl😄😄 ben yayı övecektim ama 😅
Koç1 yılBazen 😁
Yay1 yılSen hiç çirkin yay gördün mü?
Koç1 yılGay okudum hakkini helal
Et 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Koç1 yılGôrmüşümdür :)
Yay1 yılSöylemesen nerden bilecektim gay olarak okuduğunu 😄 söylemene gerek yoktu 😅
Koç1 yılNebilim utandım da zaten 🙈😅
Yay1 yılBiz lezbiyende utanmıyoruz siz neden gayda utanıyorsunuz? Bırak onlar utansın 😅
Koç1 yılYanlış okudugumdan utandim ben bana ne gaylerden lezlerden ikisindende midem bulaniyor :/
Koç1 yılKızın sorusu altinda yazdigin seylere bak mesgul etme 😂
Koç1 yıl@Emre3558123 ben çirkin yay gördüm bu sitede var bir tane kendini yakışıklı sanıyor 😂
Koç1 yılAha seni teslim ediyorum emre 😄😄😄
Yay1 yıl@Urannsyss ben çirkin olmadığım için, üstüme alınmadım
Koç1 yıl@Emre3558123 zaten sana demedim başkası bu 😂
Koç1 yılEeee niye daliyon ortaya madem o tanidigin bu kisi yay değilse hey Allahim ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ne ayar su kiz milleti
Yay1 yılYaw sidikli naciye yay burcu başka bir tanıdığı erkek var. Onu dedi. boş ver. Duymamış gibi yap geö
Koç1 yılNe haliniz varsa görün ahahhaha 🤣🤣
1 yılYa zor bir soru. Oğlak burcunun ciddi yapısını seviyorum baba karizmatik geliyor. Bir de burçla alakası var mı bilmiyorum ama iş bitirici, çözüm odaklı erkekler bana karizmatik geliyor.
01 Yorumla
Boğa1 yılAtatürk’ün boğa burcu olduğunu biliyorum. Ben de boğayım 🙃
Guclu cesur calisip evine bakan yalan konusmayan pisirik olmayan arkadan is cevirmeyen artik hangi burcsa
12 Yorumla
Balık1 yılSon zamanlarda okudugum, en dertli yorumlardan biri..
1 yılEn karizma erkek burcu nedir bilmem. Ama kesinlikle İkizler erkeği değildir
00 YorumlaAtatürk boğa burcuymuş senin için baktım hadi iyisin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 1 yılHerkes kendi burcunu yazar
21 Yorumla
Yay1 yılDoğru 👍
1 yılAtamdan dolayı boğa diyorum
20 Yorumla
1 yılBalık diyelim. Sanatcı burç :)
01 Yorumla
Soran1 yılEvet özel bi burç nevi şahsına münhasır insanlar o burçtan oluyor genelde
1 yılAkreptir bence.
10 Yorumla
1 yılAslan ve balık.
10 YorumlaAslan burcu ve Akrep burcu.
10 YorumlaOğlak ve boğa abi ya
10 Yorumla
1 yılKovalarla anlaşıyorum partnerim oğlak😄
12 Yorumla
Gizli Soran1 yılOğlak daha iyidir, kova çekilmez.
Oğlak1 yılSenin burcun ne
Gizli Üye(36-45)1 yılBalık tabiki sorgusuz
26 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok karizmayla o burcun
İkizler1 yılsoruyu soranın balık burcundan acısı var nejat işleri ve murat bozu beyazıt öztürkü tanımamışsın sen 😂
Cevap sahibi1 yıl@AleynAli061315 aynen dünyanın en kafa bilim adamlarının çoğu balık burcu hem zeki hem aurası yüksek adamlar ben koç burcuyum 5 para etmez mesela tanıdığım modellik yapan arkadaşım balık
Soran1 yılYalanını sevsinler senin balık burcu asıl beş para etmez melankolik derbeder hergun ayrı bi kafa yaşayan dengesiz tipler
Cevap sahibi1 yılYanlışın var ben onca balık tanıdım hıcbırı bahsettıgın gibi degıldı
Soran1 yılİstistanalar vardır ama balık en güçlü demek komiklik
Ne erkeği ve en karizma kadın Burcu aslandir
00 YorumlaTartışmasız akrep. :)
00 YorumlaBoğa Burcu tabii ki.
00 Yorumla
1 yılBurç murç gerçekten boş
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Oğlak , Başak , Boğa bu üçlü efsanedir
00 YorumlaKimse kusura bakmasın akrep
00 Yorumla
1 yılYay erkekleri cekici oluyo sanki
00 Yorumla
1 yılerkeklerde akrep kadinlarda yay
00 Yorumla
1 yılKoç erkeği bence.
00 YorumlaBalık Burcu tabiki
00 Yorumla
1 yılkoç ve oğlaktır
00 Yorumla
1 yılBence ikizler burcu
01 Yorumla
İkizler1 yılGenelde kimse sevmez ama en azından ben ikizler diyince millet bı geri çekiliyor
Karşıt burcum ama koç olabilir
00 Yorumla
1 yılAtatürk Oğlak burcu 4 Ocak doğumlu
00 Yorumla
1 yılBoğa koç diyorum
00 YorumlaBen olduğum için oğlak
00 YorumlaYay erkekleri çok çekicii😅
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 649 cevap paylaştı.
1 yılAçılın ben aslanım 😏😎
00 Yorumla
1 yılHerkesin karizma algısı farklı
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım