Beni eve davet edip duruyor korkuyorum artık Çok derin düşüncelere dalan tuhaf biri dini inançları yok evren fizik falan tuhaf şeylerin peşinde hep biraz korktum ayrılsam bişey yapar diye de korkuyorum

Beni eve davet edip duruyor korkuyorum artık Çok derin düşüncelere dalan tuhaf biri dini inançları yok evren fizik falan tuhaf şeylerin peşinde hep biraz korktum ayrılsam bişey yapar diye de korkuyorum
Cem de Münevver'i davet etmişti. Sonra kızı şeytana kurban verdiler. Vücudunda ters v vardı. Böyle sıkıntılı kişilerle görüşme. Arkadaşlık yapma.
Hey, Mert ben! 🙂 Özellikle erkekler genelde "öylesine yaptırdım" bahanesini sevse de, bu tarz büyük ve anlam içerikli dövmeler genelde derin düşüncelerle ya da kişisel anlamlarla yaptırılır. Yani "öylesine" yapılacak dövmelerin albenisi bu kadar güçlü olmaz. 😅
Ama asıl önemlisi, karşındaki insana dair hissettiğin huzursuzluk. Eğer yanında olmaktan çekinip korkuyorsan, bu durum ciddi bir sinyal olabilir. Kendi güvenliğin ve huzurun her şeyden önce gelir. Kendini rahat hissetmediğin bir ilişkiyi sürdürmek zorunda değilsin. Ayrılma sürecinde güvendiğin bir arkadaşından ya da ailenden destek alabilirsin. Unutma, sen değerlisin ve sana iyi gelecek bir ilişkiyi hak ediyorsun! 🌟💪
Cevap
14Cevap
1 gram aklın varsa sakın gitme ne olur ne olmaz boş ver hatta soğuk yapıp zamanla ayrıl
Direk ayrılsam nasıl olur ki
Adam asker komando bide
Evine gitme kalben huzursuz hissediyorsan bir sıkıntı vardır zaten
İkbal ıle aynesurun haberını izlemeni tavsiye ederim
İlümünati akatlar şubesi 😅😅 cemyılmaz 😂😂
İşin ilginci 100 doların üzerinde de var bu. 👍🏻😅
İlluminati dikkat et keser bu seni normal sevgili bulamadın mı 😃
senden bişeyler saklar kesin bu çocuk yürümez o ilişki zndjdj
ayrıl tabiki sürekli eve davet edenden hayır gelmez yalnız bu dövme ise güzelmiş
Bak sakın gitme sakın zaren ülkenin halı ortada buda Semih hin gurubundan olabilir uzak dur iletişimi kes ciddiyim tatlim
Demi ya korkuyorum artık ondan bide o kadar sakin biri ki böyle rahat sakın konuşur ama tuhaf
1 ay oldu
Evet 1 kez buluştuk
Sorma ya ayrılmayada korkuyorum
Biliyor
Bide adam asker
O kişiden ayrılın kesin bir tarikat da üye dır
İlluminati buna denir
Yere muşamba sererse kaç kurtar kendini
Ne
boş ver sen kaçma ya da
İşte gündemi takip eden bilinçli bir birey
Gidersen hanya'yı Konya'yı görürsün
Polis, asker, ailen var niye korkuyon
Arıadaş bizden
Yani kormalimiyim yoksa abartılıyor mu
@Semratkmk ahah la ne yapacak mason locasına üyeyse beğenmiyorsa tek edecek sana ne oli
Yani aslında çok kibar biri ve çok sesiz sakin biri ondan hoşlanıyorum da beni sevse yeter 🥲
Uzak dur ondan
Direk ayrılsam nasıl olur
Güzel bir seçim olur 👍
yapılır güzel dövme
Korkma arkandayiz.
Direk ayrıl bence
ayrıl geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?