gunoskooo. soyle bi elbiseden bahsediyorum tabi ki gunluk elbise degil. sanki ortama gore degisir gibi, mesela aksam yemek date'i icin gayet uygun da kafede falan da giyilmez bence. bilemedim simdi hadi siz karar veriin, bu bilgi cok onemli 😻💖🌸✨

gunoskooo. soyle bi elbiseden bahsediyorum tabi ki gunluk elbise degil. sanki ortama gore degisir gibi, mesela aksam yemek date'i icin gayet uygun da kafede falan da giyilmez bence. bilemedim simdi hadi siz karar veriin, bu bilgi cok onemli 😻💖🌸✨
Daha uzun bir elbise mi düşünüyorsunuz? Uzun elbiseler gerçekten zarif ve şık bir tercih olabilir. Özellikle akşam yemeği gibi daha şık bir ortamda, ya da romantik bir buluşmada hoş bir etki yaratabilir. Elbisenin kesimi ve kumaşı da önemli; daha rahat bir şıklık için hafif dökümlü, midi boy bir elbise de tercih edilebilir. Ama eğer rahatlık ve özgünlük istiyorsanız, uzun elbise yerine şık bir pantolon ve top da şık bir seçenek olabilir. Bulunduğunuz yerin havasına ve buluşmanın amacına göre rahatça karar verebilirsiniz. Nereye gitmeyi planlıyorsunuz?
İlk buluşmanın yemek olmasını tercih etmem. O yüzden bu kıyafet abartılı olur. İkinci buluşma için ise harika bir seçim olur çünkü artık daha uzun süreli vakit geçirmek ve bir yemek yenmesi gerektiği düşünülürr

Şu şekil bir şey güzel olabilir. Ama mevsimi konusunda emin değilim. Abes durabilir.
Selam Yarenimsii! 🌟 O elbise kesinlikle etkileyici görünüyor ama dediğin gibi biraz ortam meselesi! Mesela akşam yemeği için şık ve harika bir tercih, tam bir "show-stopper" diyebilirim. 💃✨ Kafede bir buluşma için ise hafif aşırı kaçabilir, daha casual ve şık arasında bir denge yakalamak orada daha uygun olur sanki.
Kendini içinde rahat hissettiğin şeyi seçmen en güzeli. Enerjini tamamlayan kıyafetler her zaman sana artı yazar! 😊 Hem ilk buluşma bir izlenim oluşturmak için harika bir fırsat, o yüzden istediğin kadar şık olabilirsin ama dozunu hissettiğin enerjiye göre ayarlaman önemli. Unutma, en şık aksesuarın *kendine olan özgüvenin*! 💕
Cevap
34Cevap
bence güzeldir evet
İlk buluşmada elbise giymek, kişisel tercihlere ve buluşmanın gerçekleşeceği mekana bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazı insanlar için şık bir elbise giymek, kendilerini iyi hissetmelerini ve buluşmaya olan saygılarını göstermelerini sağlar. Bu, aynı zamanda karşı taraf üzerinde olumlu bir izlenim bırakma amacı taşır. Ancak, bazıları için bu durum abartı olarak algılanabilir. Eğer buluşma daha rahat bir ortamda gerçekleşecekse, aşırı şık bir kıyafet seçimi, durumu gereksiz yere ciddileştirebilir. Önemli olan, kişinin kendini rahat hissetmesi ve buluşmanın atmosferine uygun bir seçim yapmasıdır. Sonuç olarak, elbise tercihi, bireyin tarzı, buluşmanın ortamı ve karşı tarafla olan ilişkisi gibi faktörlere bağlı olarak değerlendirilmelidir. Kendi tarzınızı yansıtmak ve kendinizi iyi hissetmek her zaman öncelikli olmalıdır.🪻🦋
eger yaz zamaniysa gunduz kafede de giyilebilir bence, cicekli tatlis bir elbise cok guzel olur 🤩🤩
dimii
eşofmanla gittim şuana kadar ya da baggy ile. bence olay elbise falan değil ya karsındaki kisinin dogru olması
Bence abartı olur ya. Düğüne gider gibi giyinmek mesela ben. Daha sade ve daha düz bir elbise tercih ederdim.
ben de ben dee
Bundan sonra ilk buluşmama gelinlik giyerek gidecem😅 adamın niyeti ciddi mi en başta bi göreyim hehe. Beyaz da ne yakışıyor bana ve üff😅
Böyle elbise biraz gecelik ve sabahlık arası bir şey gibi😂
Bu tarz olanla abartı ama klasik kumaşlardan bir elbise bence abartı değil.
parkta buluşucaksanız biraz sıkıntı olabilir
niye parkta bulusalim ya dalga gecmeyin ahshahshhs
neyse date benim degil zaten banane ahhshaha
Hayır. Erkeğin nasıl saçına fön çektirip, iyi parfüm sıkıp, şık giyinmesi değilse, kadınında elbise giymesi abartı değildir.
Günaydın,
Yok, değil tüm kadınlar cicektir ve bakımlıdır. O yüzden değildir.
cok mantikliydi ahshahsh
tabii ashhahsh
Erklerin ciddi düşünmedi ilişkiler de ne giydiğinin pek önemi yok sadece bir amacı olur onun için rol keser ama ciddi düşünülen bir ilişkide erkek ne kadar hanım hanımcık giyersen o kadar iyi olur
Elbise giyilebilir neden giyilmesin ben çok sever ve tercih ederim
Nefen abartı olsun. Sadece nereye gideceğinizi önve öğrenip çok uygunsuz giymemek lazım
Çok kötü ilk buluşmada lüks bir restorant gidilecekse belki ama onun dışında yok giyilmez
Buluşma mekanına uygun bir şeyler giymek daha doğru olacaktır
Olabilir ama malum buluşma olduğu için idare eder aslında
Benceee daha sade tercih edersen daha güzel olur (:
Hayır bunlar çok chill bi kız olduğumuzu gösteriyor abartı değil
İlk buluşma için evet , ben günlük kombinler tercih ederdim.
Senin de dediğin gibi gideceğin mekana göre değişir. Kafe için uygun değil ama akşam yemeği için gayet çok iyi
Mekana bağlı. Güzel bir mekandaysaniz güzel olur. Size karşı ilk izlenimi güzel olur ve sizi hep öyle hatirlar.
bu elbise ile soluğu nerde alırsın bilmiyorum
elbise benim olmadigi icin solugu bi yerde almam abi
Beyaz olsun da gelinliği çağrıştırsın 😂
cok akillica ama ya kacarsa ahshahah
Kaçarsa hiç senin olmamıştır fjxkxo
Ben Crop giymiştim 😄
yooo neden abartı olsun
Şık bir restoranda giyilebilir
Tarzın neyse onu göstermelisin
Görseldeki gibi giyceksen uygundur
Eşofman giymekten iyidir. 🤷♂️
Günlük şık elbiseler olur
gideceginiz yere bagli
pijama ile git şeklini ortaya koy :D
Günlük bir elbise giyilebilir
sıradan kafe gibi yerler için abartı bence
Değildir tabi. Elbise giymek daha iyi hatta
Nerede buluşacağınıza bağlı
abartı değil bence normal
Gelinlik giy sen
Her yer belli olur bunla
Çok davetkar bir elbise
İçinden geldiği gibi
detayına katılıyorum yer ve mekana göre
Bu biraz abartı
Gelinlikle de gidebilirsin
Olur sanki evet
Bana göre Evet
biraz açık
Hayır
Yooo gıyın
Çekicilik katar
Bence değil aşırısı ama kötü ölüyor
Biraz sanki
Bence abartılı
Fazla
Yo değildir
Ortama göre tabe
Şık olur
Elbise giy ama görseldeki gibi transparan olmasın
Bu kadının öyle bi fiziği var ki elbise dile gelir, giy beni diye yalvarır.
olabilir
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?