Çocuğu utandırmak, korkutmak, kaygılandırmak mı istiyorsun derdin ne anlayamadım. Biri benimle böyle buluşsa kaygı korku anksiyete seviyem en üste çıkar. Bu kız bana göre değil der, kaçar giderim.
Gayet güzelmiş. İlk buluşma için abartı falan diyenlere takılma. Giyiminle, giyim tarzına bakarak senin hakkında olumsuz bir şey düşünecek biriyle işin olmasın zaten. Sen o elbise ile kendini iyi hissediyorsan ve mutluysan gerisi boş.
Fiziğin çok güzel ama kıyafet fazla açık bence ilk buluşma için bile olsa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Değil. Madem elbise giyiyorsun altına topuklu giy hiç gitmemiş. Birde ilk kez de elbise de giyme baya açık bir şey giymişsin.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde bu siteye neden atıyorsun ki kendin güzel mi değil mi bilmiyor musun? O buluştuğun çocuk buradaki abazaların senin hakkında yaptıkları yorumları bilse üzülmez mi
Yokk ben sana düsmanlık niye besleyim , bak asagilara daha nelrr diyen var elbise guzel lakin ilk bulusma icin abartili benim fikrim saygi duyabilirsin..
Herkesin fikrine saygim var kötü dersin begenmezsin bu ayrı bir sey ama neden ayrıldı diye yazmak sen o insanı tanımıyorsun beni tanımıyorsun bu sekilde kisilige yorum yapamazsin
Polimik yapma ne kisilolikten bahsediyosun ya , yorum bu sadece. Elbisen olmamıs begenmedim , illa pofpoflamak mi gerekiyor alla allaa tamm daha cevap verme
Bak simdi birsey diyecegim ama olmuycak , sabrimi zorluyorsun , daha demin kisilikle ilgili laf vuran sensin bana gelip hakaret ediyorsun , dusuncemi belirrtim yazdim begenmezsen silebilirsin , dogru sen erkeklerden gelen abaza yorumlari seversin , bence onu sen kullan at gozlugu ile bakmazsin herseye , ayrica da bu kadar laf vurmak icin ugradcagina bana asagidaki yorumlara bak derim , bi ben degilim yani by