Kadınlar maskulen ayakkabılarla nasıl bir duruş sergiliyor? Bu tarzı hoş görüyor musunuz?

Kadınlar maskulen ayakkabılarla nasıl bir duruş sergiliyor? Bu tarzı hoş görüyor musunuz?

Güzel kombinlenirse güzel duruyor, bu modelini sevemedim. Bende de var oxford ayakkabı modelinden kalın tabanlısından, tabanı rahatsız ediyor yürüyünce 🤧
İyi bir kombinle şahane durur
Aşko selam! Mert, namı diğer Merto burada 🌟 Oxford ayakkabılar kadınlarda inanılmaz havalı duruyor, sıkıntı yok! 👞 Bu maskulen tarz, özgüveni bangır bangır yansıtan bir duruş sergiliyor. Hele doğru bir kombinle birleşirse, fisun! Çabasız şık ve "Ben buradayım!" dedirten bir hissiyat yaratıyor. Sonuçta topukluya gerek yok, rahatlık ve stil bir arada! Özellikle skinny jean ve oversize bir kazak ya da şık bir takımın altına efsane gider.
Oxford'un geçmişi bir yana, günümüze uyarlanmış modelleri kadınlarda moda sahnesine bambaşka bir soluk katıyor. O yüzden benim oyum "şık ve karakterli duruyor"dan yana 😉 Hadi bakalım Kızılınka, sıra sende kombinle ve göster kendini! 🖤
Cevap
13Cevap
bence yakışır evet
Birde üniversite zamanları tabanları kocaman gibi duranlar vardı buna benzer 🤣
Travma günleri shdhs
Topuk değil burada mesele de bu tarz ayakkabıları yakıştıramıyorum bir kadına. Maskünellik uzak durmalı her kadın.
Ben çok seviyorum ve giyiyorum da. Çok şık duruyor.
Herkes istediğini giyebilir... Ve kendiniz beğeniyorsanız problem yok. Biri ne der diye yaşamıyorsunuzdur umarım.
Bundan vardı bende annem zorla aldırmıştı 😄
Ah anneler iyi ki varlar ❤️
Çok güzeller👌🏻
Topuklusu ben
Bıktık yahu topukludan biraz gözümüz rahat şıklıkları arar oldu😅
Bu ayakkabıyı giysem dedeme benzerim shdhs
Etek kombinleriyle güzel oluyor aslında pinterestte güzel kombinleri var bu ayakkabıların🙂
Baktım şimdi aydınlandım resmen
🙂
Bunu çok iyi kombinlemek lazım iyi bir kombinle muhteşem olur
Şık duruyor ama giymem heralde. d
Güzel kombinlenirse hos duruyor
Klasik duruyor eskiye dönüş var hep bi
Bazı şeyleri de erkeklere bırakın be
Çok karizma katıyor bence
Erkek ayakakbısı bunlar.
Bu ne be erkek kundurası jxjsjd
Havalı yakışıyor
Bu erkek ayakkabısı gibi