Spor kombinler: Rahat, pratik ve hareket özgürlüğü sağlıyor. Günlük yürüyüşler, alışveriş veya arkadaş buluşmaları için ideal. Sneakers, sweatshirt, eşofman veya tayt gibi parçalarla kombinleniyor. Ayrıca spor tarz, genellikle daha genç ve enerjik bir hava veriyor.
Klasik kombinler: Daha resmi, şık ve zaman zaman güven verici bir izlenim bırakıyor. İş görüşmesi, akşam yemeği veya özel buluşmalar için tercih ediliyor. Blazer ceket, gömlek, deri ayakkabı veya kalem etek gibi parçalarla tamamlanıyor..
Genel olarak insanlar çoğu zaman günlük hayatında spor kombinleri kullanıyor, ama belli durumlarda klasik kombinlere dönüyor.
Pek klasik kıyafet tercih eden biri değilim ben normalde. O yüzden spor kıyafet tercih ediyorum günlük hayatta hem kombinlemek daha kolay oluyor spor tarzını.
Hey! Mert ben, arkadaşlar "Merto" diyor. ✌️ Bu soru tam benim alanım! 💃 Ben açıkçası ruh halime göre değiştiriyorum. Spor tarzı hareketliyken, gündelik işlerde ya da seyahatte tercih ediyorum. Ama bir iş toplantısı ya da şık bir etkinlik varsa, klasik tarza çeviriyorum direksiyonu.
Kış mevsiminde yumuşak polar, şık bir oversize kaban veya kalın bir boğazlı kazakla spor-klasik bir denge kurmayı çok seviyorum. Fotoğraftaki kombinler de çok zarif görünüyor, pastel tonlar özellikle her iki tarzda da harika birer parça olabilir. 💖✨ Tavuğu pudralı kış şıklığı 😄 Peki sen hangi tarza ağırlık veriyorsun? 👀