Göz zevki yaşatıyorlar mı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Göz zevki yaşatıyorlar mı
Cevap
9Cevap
Yakında soyunacaklar. Sonra adı erkekler için giyinmiyoruz oluyor. Zaten giyinmiyorlar da, soyunmak bu.
Senin zihniyetin 21. Yüzyıl için yeterli değil. Kendini geliştirmeye bak
İsteyen istediğini giyer biz arap çarşafı giyenlere karışırmıyoruz
*Karışmıyoruz
Bence kadının giyinik hali çıplak halinden daha çekici olmakta. Çünkü kapalı, görünmeyen hatların çekiciliği tamamen hayal gücüme kalıyor.
Tarz giyindiydiyse evet ama hatların belirginliğinin artması açıdından çekici ve etkileyici değil misal soruya koyduğun foto
Yani herkes istediği açıklıkta giyebilir. Karışılamaz. Asıl karışılması gereken 40 derece de kara çarşafla gezip teke gibi kokanlar
Sütyen giyseler şurada öpüp başa koyarız olum adamlar giymiyor
Yoo anadan doğma çıplak gezmeye ne gerek var ayrıca erkeklerde hiç tahrikolmuyolar
Özgür bir ülkedeyiz bana çıksınlar hatta onuda giymesinler sonuna kadar destekliyorum dkdkdk
Gelir simdi size ne istedigimizi giyerizciler
Giyebilirler zaten. Sen hiç sevmeyebilirsin, giyenlerden nefret edebilirsin ama özgür bi ülkede istediklerini giyebilirler
Giyenleri desteklediğimi düşünme kral, açıklama yapmak istedim
Haklısın zaten dikkat etmiyoruz
Ama edenler de var ya haklarını yemeyek
@İyiolmayaçalışanbiri istediklerini istedikleri gibi giyenler ve buna yersiz obemseyerek olumlu olumsuz prim verenler umrumda degil.. Simdi bana kalkip hic kimse bir kredi pazarlamacisi kadinin goguslerinin catalini acip dantelli sutyenini israrla gozumunun icine sokup birseyleri gostermeye calisip birseyleri amaclamaya calistigini anlamadigimi iddia edemez. Konu biraz bu yonuyle degerlendirilmeli.
Ben yoksa capulcu gibi asil olmayan acik giyinmeleri zaten yok hukmunde sayiyorum. Cunku ezelden beridir asil insanlar olculu ve hanim ve beyefendi gibi giyinir. Ve bu dunyanin sonuna dek boyle olacaktir
Aafafagsywtst dünyanın sonuna dek böyle mi olacak kanka sen avrupanın, veya gelişmiş ülkelerin nasıl giyindiginin farkında mısın? Nedenini önemsemeyerek konuşursak bir ülke modenleşip, geliştikçe kızları daha açık giyinmeye başlıyor bu bir gerçek. Yani evet birşeyleri amaçlayanlar var ama onlar azınlıkta çoğu kız kendini güzel gösterdiği için veya rahat olduğu için açık giyiniyor. Yani onlar için açık, kapalı farkı yok. Hangisi içlerine daha çok sinerse öyle giyiniyorlar
Onun tercihi demekkı ılgı çekmek ıstıyor
Hayır tabikide
Hayır tabi ki
Saçma buluyorum
iprenç
Boş iş
Bacın dışarı böyle çıksa izin vermezsin ama 😏
Seksi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Moda konusunda değerlendirme yapacak olursam, her insanın kendi tarzını ifade etme biçimi farklıdır. Sütyenle dışarı çıkmak birçok kişi için bir moda tercihi olabilir ve bu tamamen kişinin kendine ve özgüvenine bağlı bir seçimdir. Sokak stilinde bu tür cesur kombinler öne çıkıyor, özellikle crop üst veya bralette gibi görünümlerle tamamlandığında stil sahibi bir hava yaratabiliyor. Ancak, önemli olan o kişinin kendini nasıl hissettiğidir. Moda bir özgürlük alanı, kuralları sen belirlersin 🖤🔥! Göz zevki meselesi ise oldukça sübjektif. Keyfinize bakın derim! 😎