sakal bırakan erkekler sünnet olduğu için mi yoksa moda olduğu için mi ya da yakışıyor diyemi bırakıyor?
kusura bakmayin benim merakım da bu.
kusura bakmayin benim merakım da bu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer moda bence aptallıktır. sünnet diyen bazılarına kötü haberim var; bir tutam (çeneden 4 parmak) dan daha kısa kesmek sünnet değil. Ama kısa kesmek (jilet vurmamak) günahtan kurtarıyor.
Ben günahtan kurtarmak için ve hoşuma gittiği için 1-2cm bırakıyorum. ve biraz müslüman görüntüsü vermesi bazen iyi oluyor. altını üstünü düzeltip bıyığı 2-3mm e kısaltırım, sakalı daha da uzatırsam yıkarım tararım
Sunnet diye
Hanefi mezhebine göre sakal vaciptir erkekte ancak hanımı rahatsızsa bu durumdan kesebilir yani bence bırakanlara sorulduğunda artık vacip diye bıraktıklarını söylemeliler. Ha Peygamberimiz (s. a. v) bıraktıgı için bırakmak sünnettir ama o farklı bir boyut önce farz sonra vacip sonra sünnet gelir unutmayalım
Cevap
50Cevap
Aksine, çoğu sünnet olduğunu bilse bırakmaz bile. Namaz kıldığını saklayan var kızlar bakmaz yobaz der diye. Mal mı aramıyosun memlekette?
Galiba ağlicam :'(
Adaaaaaaaaaaaaaaammmmm!!! fiçüüüü (ıslık efekti)
(Salon yıkılır ayakta alkışlar herkes)
Doğrudur o yüzden ben bir görüş yazmadım sen herşeyi söylemişsin daha bize ne gerek var. Katılıyorum sana benim de var sırf kızlar yobaz der diye namaz kıldığını saklayan arkadaşım o yüzden senın yazını görünce çok beğendim çok iyi bir yere değinmişsin. Merak etme tüm mahalle seni EİG seçtik bu seçmese de olur ;)
Ahaha :D :D Abi var ya şu sitede harbi adım çıkmış ya :D Hiç bir ciddi yorumum ciddiye alınmıyor herkes dalga geçiyorum makara yapıyorum zannediyor :((
dürüst olmak gerekirse sünnet olduğundan dolayı bırakmayı hiç düşünmedim. üşengeçlikten , yakıştığından veya sadece bıyık bırakmak istediğim zaman önce komple uzatıyorum :P
daha karızmatık sert gosterırı kızlarda erkeksı seyleri sever sakal erkege ozgu bısı sonucta :D aslanın yelesi gibi horozun ibiği gibi :D
Kendime yakıştığını düşünüyorum. Bir de sakalları kesince yanaklar ortaya çıkıyor, çocuk gibi oluyorum ve bunu sevmiyorum :)
Ugrasmak zor geliyor bide yakistigini soyleyenler var. Hepsini kesince de baby ass gibi parliyo iyi olmuyo
Ben keyfimden bırakıyorum. şu an bir top sakal attım. Profil resmimdeki gibi. Ama bıyık ve favorileri uçurdum bu sefer.
Sakalın şeklinden belli olur anca ama sünnet diye sakal bırakanın sakalı okunmuş oluyor
Ben bırakamıyorum 2 hafta bıraksam mekke imamı gibi çıkıyor göğüs bölgesinden göbekte flan fazla kıl yok ama sakalda dehşet çıkıyor asıl bir hormon bozukluğu anlamadım ki.
valla benım bir keçi sakalım ve bıyıgım cıktıgı ıcın ondan bırakıyorum hafiften kösemiyim nedir :)
sünnet olduğu için bırakmak en güzeli. tabi söz kesilip bırakılan sakal bir daha kesilmemeli bunu da göze alarak bırakmak lazım
kızcağızın birisi sakal candır ölürüm biterim sakallı erkeğe dediği günden bugüne ortalık azmendi gibi oldu kaldı :)
%90 yakışma %9 moda %1 sünnet
Haklısın
Anlamam sunnetten filan. Kendi keyfim. Bağdastırmayın hiç bişeyle
tamam sinirlenme
Bıcaklarmısın kendini
şuandaki gençliğin çoğunluğu yakıştığı için ya da yakışmıyor ama havası oldugu için yarısı karı kız ayarlamak için örnek çoğalabilir D:
sakalsız sevmiyorum eksiklik oluyor sanki çok ta uzun bırakmam kirli olsun yeter
nasılsa memur olunca hergün kescem diye şu gençliğimde rahat ediyim mantığı bendeki
Seyrek şu an :D moda diye veya kızlar seviyo diye galiba :))
Sakalları kesince çok çocuk gibi hissediyorum o yüzden
Ben parlak severin ne o oyle hepsi kendini kanuni suleyman sanio
Bir zamanlar moda diye birakirdim. Simdi meslegim geregi hergun tiras
ben bırakamıyorum at hırsızı gibi oluyorum o yüzden top sakal tercih ediyorum
Ben sakalsız küçük göründüğüm için bırakıyorum :)
Sakal Erkeğin Makyajıdır , Bırakmayalım mı?
bırakın ben sadece sakalli olanlarin nedenlerini merak ettim
erkeğin makyajı sakaldır.
Sünnet.. Bıyıklar kısa sakallar bir tutam 😉
çok çıkmıyor olanıda üşendiğimden kesmiyorum :(
Mazallah sünnetli olduklarını nerden biliyon hahaa
siz bilmiyormusunuz
Sakalın şeklinden anlaşılıyor bu
Nasıl
Hepsi :D
Üşendikleri için genelde.
ögrenciler berber parasi bulamadigindan :D
sünnet için olmadığına emin olabilirsin.
belli zaten
Yakışıyor bence ondan bırakıyorum.
Bana daha iyi gittiğini düşündüğümden.
traş olmaya üşenmek tek sebebi...
bende topsakal var şu an .
yakıstgı için bırakırım ben.
sevgilim zorla uzatmamı istior :)
yakışıyor demekki
demekki soruna cevap oldum sanırımm :)
Her sünnet yapıldı da sakala mı sıra geldi
Kesmeye üşenmek ayrıca yakışıyor yani😂
Hoşuma gidiyor sakal bırakmak. Tabi aşırı değil