Moda & Stil 1 ay Sakalımı kesmeyi düşünüyorum, sizce kesmeli miyim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Değişiklik olsun istiyorum sizce kesmeli miyim? Sakalımı kesmeyi düşünüyorum, sizce kesmeli miyim? Cevapla Sakal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bayanbilen61 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Bence sevgiliminki gibi yap sakalın adı ne bilmiyorum ama😂 0 35 Yorumla ruhhastası50 1 ay sevgilide yakışıklı olsa bari övündüğü kişiye bak tipsiz Yorumla Esmercansu7 1 ay Sanane kiz begenmis sana laf dusmez Yorumla ruhhastası50 1 ay @Esmercansu7 sus len sende bakımsız Yorumla Esmercansu7 1 ay Sende koyda seni de gorelim tursuuu Yorumla ruhhastası50 1 ay https://www.youtube.com/watch?v=snYlFJOAifk Yorumla Esmercansu7 1 ay Belli daha usaksin Yorumla ruhhastası50 1 ay @Esmercansu7 türkçe konuş kzo Yorumla Esmercansu7 1 ay La kessss velett Yorumla bayanbilen61 1 ay Sevgilim yakışıklı demedim bu bir ikincisi sadece sakal önerdim. Yorumla ruhhastası50 1 ay seninde pek güzel olduğun sayılmaz neyse Yorumla bayanbilen61 1 ay Ruh hastasının evet. Seni görelim birde Yorumla bayanbilen61 1 ay Nerem güzel değilmiş. Yorumla bayanbilen61 1 ay Sevgilimle alakalı konusuyoruz benle alakalı degil Yorumla Esmercansu7 1 ay Ay salk ya birak ergen daha belli ugrasmaya degmez Yorumla bayanbilen61 1 ay Olgunluk göremedim ben Yorumla ruhhastası50 1 ay ikinizde at suratlısınız Yorumla bayanbilen61 1 ay O yüzden olgun olmayanlarla muhatap olmuyorum #ruhhastası50 Yorumla bayanbilen61 1 ay Seni görsek birde. Yorumla Soran 1 ay Lütfen tartışmayı bitirebilir misiniz? Yorumla bayanbilen61 1 ay Atamazsın cirkinliginden korkudan Yorumla bayanbilen61 1 ay Haddini bildirmem gerek. Yok öyle susup bitirmek Yorumla ruhhastası50 1 ay ben en iyisiyim Yorumla Soran 1 ay Sakin olun Yorumla bayanbilen61 1 ay Ahhahaha sen öyle saniyorsundur belki Yorumla bayanbilen61 1 ay Ergen daha kaşlarını almamissindir belli zaten ergen oldugun Yorumla ruhhastası50 1 ay sevgilinde çirkin sende hadi naş naş Yorumla Esmercansu7 1 ay Sen ne suratlisin acaba y... mi? Yorumla bayanbilen61 1 ay Gayet sakindik beyefendi kadın ortalığı kizistirdi. Deli olduğu için biraz Yorumla bayanbilen61 1 ay Çirkinlik diye birsey yoktur ama. Allahın yarattığı varlığa çirkin denmez Yorumla ruhhastası50 1 ay pusat şunların suratlara baksana meymenet yok bide artistlik yapıyorlar Yorumla bayanbilen61 1 ay Allaha havale ettim Yorumla bayanbilen61 1 ay Sen artistlik yapmıyormusun Yorumla ruhhastası50 1 ay Allah bile sevmiyo seni böyle yaratmış :D Yorumla bayanbilen61 1 ay Muhatap olmuyorum. Şimdi yanımda olsan haddini bildirirdim de neyse. Fazla bulasmayim sana yoksa ağlarsın. Git kendine aynadan bak şimdi Allah seni seviyo mi sevmiyormu o zaman anlarsin o çirkin tipine nursuz tipine bakınca. Yorumla Esmercansu7 1 ay Guzel olsa etmez cirkin oldgu icjn zaten birak edpszi Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 ay yaprak dönümünde 2. şefkat var onun yeni çektiği dizideki haline benzemişsin kes bence 0 0 Yorumla
Limonista Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Evet memelidir ve bıyığı belirgin gösteren ya da top sakal denilen tür daha çok yakışır 0 0 Yorumla
KralVahşiKelebek Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Kahraman generaller dersin ama bakarsın burada karı kız ohh 0 2 Yorumla Soran 1 ay Vahşi kelebek burada saray entrika mi yapıyorsun. Yorumla KralVahşiKelebek 1 ay larch oldu bize pusat ne güzel oh Yorumla
memos737 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 21 gü Kes bence ferahlarsın ara sıra tarz stil degistirmek iyi gelir. 0 0 Yorumla
Doğaa12 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Değişiklik iyidir istiyorsanız kesin nede olsa geri uzar 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Daha bekliyor musun koş kes tabi bu ne hal o kadar 0 1 Yorumla Soran 1 ay Bu saat de nereye kosturayim 😂😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı. Dursun böyle sakal yakışmış Gardaşım 0 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Ağaç da yaprak adam da sakal olur böyle devam 0 0 Yorumla
vviskiiçermiyiz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Sinek kaydı yapma ama kes hafif kalsın kirli sakal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence sevgiliminki gibi yap sakalın adı ne bilmiyorum ama😂
sevgilide yakışıklı olsa bari övündüğü kişiye bak tipsiz
Sanane kiz begenmis sana laf dusmez
@Esmercansu7 sus len sende bakımsız
Sende koyda seni de gorelim tursuuu
https://www.youtube.com/watch?v=snYlFJOAifk
Belli daha usaksin
@Esmercansu7 türkçe konuş kzo
La kessss velett
Sevgilim yakışıklı demedim bu bir ikincisi sadece sakal önerdim.
seninde pek güzel olduğun sayılmaz neyse
Ruh hastasının evet. Seni görelim birde
Nerem güzel değilmiş.
Sevgilimle alakalı konusuyoruz benle alakalı degil
Ay salk ya birak ergen daha belli ugrasmaya degmez
Olgunluk göremedim ben
ikinizde at suratlısınız
O yüzden olgun olmayanlarla muhatap olmuyorum #ruhhastası50
Seni görsek birde.
Lütfen tartışmayı bitirebilir misiniz?
Atamazsın cirkinliginden korkudan
Haddini bildirmem gerek. Yok öyle susup bitirmek
ben en iyisiyim
Sakin olun
Ahhahaha sen öyle saniyorsundur belki
Ergen daha kaşlarını almamissindir belli zaten ergen oldugun
sevgilinde çirkin sende hadi naş naş
Sen ne suratlisin acaba y... mi?
Gayet sakindik beyefendi kadın ortalığı kizistirdi. Deli olduğu için biraz
Çirkinlik diye birsey yoktur ama. Allahın yarattığı varlığa çirkin denmez
pusat şunların suratlara baksana meymenet yok bide artistlik yapıyorlar
Allaha havale ettim
Sen artistlik yapmıyormusun
Allah bile sevmiyo seni böyle yaratmış :D
Muhatap olmuyorum. Şimdi yanımda olsan haddini bildirirdim de neyse. Fazla bulasmayim sana yoksa ağlarsın. Git kendine aynadan bak şimdi Allah seni seviyo mi sevmiyormu o zaman anlarsin o çirkin tipine nursuz tipine bakınca.
Guzel olsa etmez cirkin oldgu icjn zaten birak edpszi
yaprak dönümünde 2. şefkat var onun yeni çektiği dizideki haline benzemişsin kes bence
Evet memelidir ve bıyığı belirgin gösteren ya da top sakal denilen tür daha çok yakışır
Kahraman generaller dersin ama bakarsın burada karı kız ohh
Vahşi kelebek burada saray entrika mi yapıyorsun.
larch oldu bize pusat ne güzel oh
Kes bence ferahlarsın ara sıra tarz stil degistirmek iyi gelir.
Değişiklik iyidir istiyorsanız kesin nede olsa geri uzar
Daha bekliyor musun koş kes tabi bu ne hal o kadar
Bu saat de nereye kosturayim 😂😂
Abi sen neden gitmiyor Suriii 😂
Dursun böyle sakal yakışmış Gardaşım
Kes bence biyiklarida kes
Biraz kısalt fazla kaba
Evet bence kesmelisin
Bence kes yaşlı gösteriyor
Ağaç da yaprak adam da sakal olur böyle devam
Kısalt. Hepsini kesme
Bize kirli sakal yakışır