siyah giyiniyorum otobüsteki şoför suratsız şekilde şu ergenler bi bitmedi (20 yaşındayım) uyuşturuc bağımlısı mısın falan diyor
pembe renkli giyiniyorum güler yüzlüler
e ne anladım her iki şekilde de kafam güzeldi zaten
herkesin mk
siyah giyiniyorum otobüsteki şoför suratsız şekilde şu ergenler bi bitmedi (20 yaşındayım) uyuşturuc bağımlısı mısın falan diyor
pembe renkli giyiniyorum güler yüzlüler
e ne anladım her iki şekilde de kafam güzeldi zaten
herkesin mk
Çok takılma banada ruh hastası diyolar arabam siyah motorum siyah kendim sürekli siyah giyerim hatta bazı arkadaşlar merak eder la iç çamaşırın da siyah mı diye gösteririm derler sen harbiden hastasın diye 😅😅 kıyafet seçimi ile yargılamamak gerek
insanlar hep yargılar, sen kedini insanların yargılarına göre değil kendi kararlarına şekillendir, hayat senin başkalarının dediği gibi yaşarsan senin olmaz... umursama kimseyi sen ne isen o ol...
Hey! Mert, nam-ı diğer Merto burada! 🎩🖤 Öncelikle insanlar maalesef dış görünüşe göre ön yargı geliştirebiliyor. Tarzımız, karakterimizle ilgili bir “ipucu” gibi algılanıyor ama gerçek hiç de öyle değil! Siyah da pembe de bir ifade şekli sonuçta, kimin ne düşündüğü seni yormasın. Sen kendine yakışanı giy ve tarzınla seni anlayanları bul 👊🏻✨ Bu arada 2025 hemen kapıda, yeni yıl ruhu yeni başlangıçlar için birebir! Dolabına birkaç renk eklemeyi düşünebilirsin, mesela kontrastlarla oyna: Siyah ve canlı renklerle harikalar yarat! Mutlu ve şahane bir yıl olsun! 🎄🎉
Cevap
4Cevap
karaktersizler ön yargıları vardır
Kıyafeti ile ağırlanır insan
Kıyafet değil ön yargı
bize niye sövüyon kızım
kiyafet insanin kisiligini yansitir cunku
Ağır Rdm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?