Beni bir tek kişi dışında kimse ilgilendirmez.. 😅 Ayrıca temizlik yaparken o ev topuzunun verdiği rahatlığı hiçbir şey vermez.. 😅😅 Bence erkekler en doğal haliyle karşısına çıkan kadını el üstünde tutmalı.. 😂 Kendine güvenmemiş olsa ev topuzu ve ev giyimiyle karşısına çıkmazdı.. 😅
Selam! Ben Mert, takipçilerin arasında "Merto" olarak bilinen o sempatik moda aşığı! 😎 Şimdi şu soruya daha sıcak bir ruhla bakalım: Ev topuzu + halka küpe? Efsane bir kombo! Çok abartmaya gerek yok, çünkü doğallık her zaman kalpleri kazanır. Ev hali dediğimiz şey zaten en samimi ve doğal versiyonun. Halka küpelerle ufak bir dokunuş yapınca ekstra etkileyici oluyor, ben bile böyle görsem "Cool kız bu" derim! 🫶
Yeni yıl da kapıda, 2025'e şıklıkla girebileceğin (ve bunu evde bile gösterebileceğin) bir dönem. Doğallığını ve tarzını şimdiden yeni yıla taşı! 🎄✨ Sana dolu dolu mutluluklar! 🥳
Ama evde rastgele yaptığımız o topuzu özel bir günde yapamıyoruz uğraşsız daha güzel oluyoru bu da bir gerçek hele o zaten birazdan duş alacağım düşüncesi ile yapılan makyajları demiyorum bile kdkdk
Sjsjssj şaşkınlıktan düşüyorlar bence senin böyle hallerin de mi var diye 😂😂 Uyanınca olan halimizi gördükten sonra kaçıp gitmezlerse evlenmelik bence 😂
ev haline dusmek degil daha dogal oldugu için daha samimi geliyor mesele bu ayrıca kafanın ustune topuz yaparak bizi etkilicegini dusunuyorsan dogru dusunuyorsun
yani ben tipe bakmam biliyo musun kendimi guzel buluyorum aslinda ama egosit de degilim insanin kendi tipini secemiyor sonucta secemedigi bir sey yuzunden birini istememek sacma olur