Kızlar erkeklerin evine gitmelimi? Aklıma takılan bir sürü sorulardan bitanesi yardımcı olursanız sevinirim.
Gitmek istemiyorum dediğinde neden trip atılıyor?
Gitmek istemiyorum dediğinde neden trip atılıyor?
Ben bikez bu şekilde 7aylık ilişkim olan bi adamın evine gittim ve güvendiğim için en azından bu erkeklerin söylediği -sen istemediğin sürece bişi olmaz- lafının arkasında durduğum için gittim. Ama malesef öyle olmadı. Ben istemiyordum ve evde ondan başka bi adam olduğunuda bilmiyodum. Sonuç hiç beklemediğim gibi ama sizin tahmin ettiğiniz gibi çok kötü bitti, sonra polisler mahkeme falan uğraştım durdum geçmişimde kalan bu berbat anıda cabası. kendi güvenin kadar diğer insanlarında ona karşı güveni konusunda bilgi edin derim. tabii ki hepsi böyle olamaz bukadar kötü kalpli olanı çok nadir olabilir ama bu hayvanlardan da yaşıyo malesef
üzgünüm seni korkutmak istemedim. ama kendini üzücek bişey yapmak istemezken başkaları seni üzebiliyo. karşı koyamiycağın, gücünün yetmiyceği bi durumla karşılaşabiliyosun. dikkatli ol. eğer çok önemliyse bekar yaşamıyorsa annenle tanışmak istiyorum deyip annesini araya sokabilirsin.
Kendini onun düşüncelerine karşı koruyabiliyorsan eğer gitmende bir sakınca tabii ki de yok... Trip atmasının nedenini sana "bana güvenmiyorsun" mantığıyla yaklaşır inanma derim buna, eğer sadece sevdiği olarak görüyorsa gitmek istemediğinde kabul eder, ısrar etmesinin başka bir açıklaması yoktur, bana göre... :-)
Gitmek istiyorsan gidersin, gitmek istemiyorsan gitmezsin. Kararına saygı duymayan ve çekincelerini önemsemeyen bir adamla zaten ne işin olabilir ki? Evine gittin diye illa bir yakınlaşma olacak diye bir şey de yok, ha illa ki olur yani ona yapacak bir şey yok ama bu fazla ileri gitmek midir, yoksa sarılıp film izlemek midir bilemem. Kendini kontrol edebileceğine inandığın, senin düşüncelerini önemseyen ve yeterince tanıdığını düşündüğün bir insanın evine, hele bir de sevdiğin kişiyse neden gitmeyesin ki? Kendinden ya da ondan yana bir çekincen varsa gitme.
Bunları aşmak lazım artık önemli olan gidip gitmemek değil önemli olan nasıl davranacağın. kusura bakma ama fofeyk yapmak için GİTMEYECEKSEN ve kur YAPARSAN gitmemelisin ama amacın bu ise elbette git. Hım gitmedin diye trip atarsa da rahatsız oluyorum dersin bana ters dersin gidersen de tavırtlı olursun yaklaşmasına izin vermezsin.
Bu arada lütfen konuları arayalım açalım.
link
link
Cevap
21Cevap
Kizlar neden se hep erkeklerin eve davet ettiklerinde kendilerine saldiracaklari dusuncesini bir turlu kafalarindan atamazlar ve korkarlar normal hayatinda ise kuzu sarmasi gibidirler her sey yolundadir fakat olay eve gelince kizlari kafasinda pisikolojik olarak yerlesmis fikirleri asla atamazlar oysa ki ev ortamlarinda o kadar guzel zaman geciriliyor ki
gitar calmalar sarki soylemeler sohbet etmeler filim seyretmeler muabbet girla gidiyor
erkek te kendi sevgilisini yaninda gormek istiyor daha fazla mutlu olmak icin ama kiz hayir gelemem dedigi zaman butun mutlulugu balon gibi sonuveriyor iste bu yuzdendir ki lizlara trip atiliyor haaa bu arada istisnalarda kaideyi bozmaz
Eve niye gidilecek ona bağlı...
Namus, iffet falan diyecem dekimisi için bir anlam ifade etmiyor.
Senin için anlamı varsa gitmeyeceksin tabi. Yok anlamsızsa gidersin...
Neden trip atılıyora gelince. Başka ne yapsın adam? Yatağa atmak istemiş ama yememiş. E morali bozuluyo haliyle...
@mervenrur Yaparsınız tabii ama sonunda yenen yemek mi ne olur kız mı olur bakılır...
Kızlarımız böyle ortamlara girmeyi çok seviyor. Söylenecek çok şey var da...
Kendi düşen ağlama diyip geçmek en güzeli...
Erdem eminmisin?
ya benim sevdiğim bir çocuk var. bunu ona da söyledim. biliyor. onunla ofis ortamında seviştik. ama cinsellik olmadı.
sonra beni evine davet etti baya bir zaman sonra ben de gitmek istediğimi söyledim.
gelmeyeceğimi söyledim. ısrar etti. gitmedim. sonra bana kızıyor, trip atıyor. benle görüşmeyeceğini söyledi. sadece yemek yapacağız 5dak. bile gelsen nolcak diyor. ama gitmedim. şimdi pek konuşmuyor gibi. ama biz sevgilide değiliz, nişanlıda
@mervenrur
Son kararım.
Eve girdiğinizce çatır çatır sevişmeyecekseniz benim adım da Erdem değil.
Yoksa eve girmeye ne gerek var ki? Yemek yapasıcaymışmış. Yemesin beni.
Ayrıca sadece yemek yapılacaksa neyin tribi bu? Baktı vermeyeceksin boşuna uğraşmaya gerek yok diyip yol veriyor.
Ha eve girdiğinizde adam üzerine atlar, sende istersin sevişirsin, sıkıntı yok.
Ama zorla sana tecavüz ederse, yani senin istediğin yerde durmazsa...
O zaman yapabileceğin de diyebileceğin de bir şey yok.
Kime ne diyeceksin? Evine seni zorla mı götürdü? Yooo.
Ne demişler? "Eve giren sonunu bilir." Ben demedim. Benim sözüm değil.
Evet evde yapılabilecek binlerce farklı aktivite var ama bunların en başında ve en önemlisi SE-VİŞ-MEK. Madem öyle 2 tane kız arkadaşını daha al da git. Bakalım ne oluyor.
Bu sefer de ama yok yalnız diye tutturur. Yok yalnız olmalımış, özel olmalıymış vs...
Eee.. Bahane biter mi.
@mervenrur Ya yapanlarınki yapmam demiyor muydu, yaparım mı diyordu sanki?
Bu meseleler risk almaya değmez de gelmez de.
Yine de herkesin kendi hayatı...
Ben kendi görüşümü söyledim sadece.
Eğer kendinden eminsen git derim. Sonuçta 9 ay geçirmişsin o insanla neler yapıp yapamıycagnı tahmn ediyosundur ama bnce bu kadar zamnadan sonra sana zorla bişey yapmaz. Benim başımada aynısı geldi ve ben gittim yemek yaptık kahve içtik hepsi bu ve bana sonunda çok teşekkür etti ona güvendiğim için çok mutlu olduğunu söyledi.
Yahu 3-4 yıllık evli insanlar birbirini tam tanıyamamış oluyorlar... Seninki insan çıktı diye başkasının da insan çıkacağına garanti veremezsin ki!
Birde çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar, 3 sıç...rayamadan orada öyle kalır... Ne gerek var riske girmeye? Sonra "hayatının erkeği" dediğin kişiye anlat işte benim erkek arkadaşım vardı, evine gittimde zorla sahip oldu diye... Yada dikişli bakirelerden ol...
gitmek istemiyorum dediginde erkek düsünürki ona güvenmiyorsun.niye bu kız bana güvenmiyor diye senin üstünde arar sorunu ama bilmezki sorun kendisindedir güveni onun vermesi gerekiyor.1 kız 1 erkegin evine gitmemeli
Ben kız arkadaşımı kahvaltıya çağırdım gelecek kahvaltı yapacaz sonra bir de kahve içeriz burada önemli olan kendinizi tutmanız ben mesela hiçbir bayan ile o istese dahi hiçbir şekilde yakınlaşmam en fazla yanaktan öperim sen rahat ol hiçbir sorun olmaz
Kaç senelik beraberliğiniz var ve ne kadar güveniyorsun? Gittiğinizde neler yapmak ister? İlişkinizin sonu nereye varıcak? Bunları düşün sonra karar ver gitmek istemiyorsan niye gelmiyorsun falan filan soracak istemiyorum dersen ısrar etmez heralde.
kaç senedir berabersin?
çok erken güvenmek için.Yani gitmek içinde
Canım istiyorsan git ama istemiyorsan gitme.
Gittiğinde ne olacağını az çok tahmin ediyorsundur.
O tarz şeyler olmayacak olsa trip atmaz gelmiyorsun diye.
Erkek arkadaşın tahminimce evde yanlız kalıp romantzm yapmak istiyecektir.
bu iş ne kadar ileri gidebilir dersen sevgilinin ne istediği ve senin nelere izin verecegine bağlıdır.
ki evine gittiğinde sende olayı akışına bırakırsın büyük ihtimal diyorum gördüğüm ve yaşadığım olaylar hep böyle gelişti
Dikkat et eğer gerçekten sonu gelecek bir ilişkimi diye düşün ona göre davran
aklın varsa gitme ama masum da olabilir iyice bi dart kendini ve gelecek düşünüyosan tabi oda gelecek düşünüyosa ama unutma laf da değil kalp de olacak gelecek isteği
öyle eve gelmelerle yüzük takmayla olacak işler değil bunlar çocuk oyuncağı değil ona bakarsan benim ailemle tanıştı ama bastı gitti ne yapacağız bunu sen kızsın kardeşş çok dikkat et kendine
aferinnnnn
Bak ben sevgilimin evine gittim ve annesi, yengeleri, ablaları benim için yemek hazırlayıp benim gelmemi bekliyolardi yani demek istediğim o erkeğin karakterine bağlı çok şükür sevgilimle ciddi de düşünüyorum ogunden sonrada daha çok güvenmeye başladım
gitme bence bir kız olarak bişey olsa senin başın yanar erkekler rahat onların üstünde toplum baskısı yok.
o zaman de ki biliyorsun seni çok seviyorum ama evine gelmem hem senin hem benim için doğru olmayabilir.Sen de beni düşünüyorsan unu benden istememelisin diyebilirisn.Dışarıda buluşmak daha iyi diyebilirisn.eve gittin diyelim ne olacağı belli değil gideceksen de sonuçlarına katlanacaksın.
cagiran kisiye gore degisir :) surekli evinde kizli erkekli arkadas agirlayan birisi ise gidilir, ama abazan oldugu belli adamin evine gidersen sonu belli
Kara senin..
senin gitmek istememen ne kadar normalse,
onun da triplenmesi o kadar normal
erkek arkadaşına ne kadar güvendiğine bağlı. senin istemediğin birşeyi yapmak için seni zorlamayacağına eminsen git.
Belli bir süre gitmeden gitmemeli. Trip atıyor çünkü ona güvenmediğini düşünüyor.
Açkçası şunu söyleyeyim. Erkekleriz çoğu ilişkiye kızlardan farklı bakarlar. Yaşın bazı şeyler için küçük. İşler her ne kadar benim kontrolümde desen de o an kendine hakim olamayabilirsin. Hem bu kadar erken evine gidersen kuşkulanır. "Ne kadar çabuk geldi, çok rahat kız. Acaba daha önce başkasının evine de gitt mi" diye düşünebilir. Biraz etraflıca bak olaya.
yaşım küçükte yani erken gitmedim diyim öyle başkasının evine gitmediğimi öpüşmediğimi biliyo ilkleri yaşadım ben onda ki sakın aklınıza başka bişi gelmesin ne biliym ilk defa ben utanmadn tuttum onun elini o bişileryaptı benim için zar zor ikna etti beni öyle düşünmesi imkansız ama ayrılrsak bi başkası benim için düşünücek ki o zaman benim ellimde olucak ipler istmiyorum dediğmde istemiyorum olucakk.
Trip atmasının sebebi ona güvenmediğini düşünüyor. Sen istemediğin sürece birşey olmaz aslında. Yine de sen bilirsin. Git yemek falan yapın film izleyin eğlencelı oluyor : )
ilişki seviyesine, karşılıklı güvene göre değişir.
eğer istemiyorsan istemiyorsundur zorlamasına izin verme. tavrını kesin koy.
kesinlikle gitmemeli... eğer gidilirse sonucuna katlanmalı...
Nıyetıne baglıı gıdecegın ev...
her erkek cagrıyo dıye gıdılmez...
Olaya ahlaki bakarsak kızlar erkeklerin evine gitmemeli.
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
seviyorsa seninlendir zaten.
Yok onu kaybedermiyim korkun var ise. Böyle bir nedenle kaybedeceksen , kaybet gitsin zaten değmez
başbaşa kalacaksan gitme hani erkek zorla yapmasa bile şeytan bu sende istersin pişman olacağın geri dönüşsüz bir şey yaparsın... Yapmam deme seni etkiliyorsa seviyosan oluyor bişeyler...
gitmeli ama gazoz, alkollü içki vs içerken dikkat edilmeli gerekiyorsa içiyor gibi yapıp, çiçeğin dibine dökmeli:)
... 18 yaş gençliğinde şu "trip atmak" deyimi ne zaman kalkar.
sen bu kişiyi ne kadar tanıyorsun ne kadar güveniyorsun sorun orada
neden evde buluşuyorsunuz o kadar tedirgin oluyorsan dışarıda bir sürü güzel mekanlar var eminim orada da var sizde oraya gidin
o zaman karar senin bir şey deyip mesuliyet almak istemem
ondan iri ve güçlüysen git yani onu tek bakışınla korkutabiliyorsan :)
sakın gitme kızım sonra eyvaaahhh neden gittim dersin bence eşeğini sağlam kazığa bağla
Sen istemedikten sonra hiçbir şey olmaz. Kaldıki sevgilin. Ha dersenki bir öküzle beraberim. O senin bileceğin iş. Azıcık uyanık olmak lazım.
hayır yaa gitme aç kalsın!
Gitmemeli.!
eve götürmenin manası ''götürmektir''
herkes götürmek amacıyla götürür ama götürüp götürememek kişinin becerisine kalmış.
Mecbur kalmadığı sürece gitmemeli.
negzel olur ikide cam silersin çıkmadan
ahahha :D qoptum ve güldüm :/
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
gitme tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar