Moda & Stil Balıketli kızlar tayt giyemez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 163 68 olarak giyiyorum! Giymeli Asla giymemeli! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balıketli kızlar tayt giyemez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. seven giyer 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Moda & Stil konusunda 446 cevap paylaştı. tayttan kasıt tayt crop gıbı dırekt acıkta bırakacaksa onu kımse gıymesı artık cok ucuz duruyo, basenlerı kapatacak sekılde bı ust le gıyersen neden olmasın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İspanyol paça tayt mesela Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. yakışmayan giymesin. balıktan falan değil ama. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İsteyen herkes istediğini giyerNot herkes yakıştığını söyledi tanımadığım. Yorumla
34Ulubeyy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% 1 yıl Sen kimseyi dinleme boş ver giy ben şahsen balıketli kadın severim ve yakışıyorda kötü sözlere odaklanma kötü söz sahibinindir herzaman 🥰 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Streç’e sarılmış tavuk gibi gözükmek istiyorsanız giyebilirsiniz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç öyle durmuyorum Yorumla Kompetankedi06 1 yıl Bende aynada kendime baktığımda brad pitt olarak görüyorum kendimi Yorumla Soran 1 yıl Bana dershanedeki erkekler çok yakışmış diyorsa kendi kendime söylediğim sözcükler değildir Yorumla Kompetankedi06 1 yıl E hadi öyle olsun bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Daha iyi olur sanki:) 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende beğendim ödenmiş sayılır miyiz?:) Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Bidon gibi gözükmek isteyenlerin tercihi 0 0 Yorumla
Temrin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Giymeseler şık olur gibi 0 5 Yorumla Lessismore_ 1 yıl giyerlerse ne olur peki :D :D :D Yorumla Temrin 1 yıl @Lessismore_ rüküş Yorumla Lessismore_ 1 yıl sadece bu kadar sa sıkıntı yok :) Yorumla Temrin 1 yıl @Lessismore_ gerisiyle ilgilenmiyorum Yorumla Lessismore_ 1 yıl yani sen ilgilenmemelisin bencede :) Yorumla
x50bıst Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Hatları çok belli eder millet arzular sonra 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 939 cevap paylaştı. Yo giyer daha iyi 0 0 Yorumla
saitagf Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Kim demiş onu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yorumdaki erkekler Yorumla saitagf 1 yıl Saçmalamışlar ya takma Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Tabiki de giyebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
seven giyer
tayttan kasıt tayt crop gıbı dırekt acıkta bırakacaksa onu kımse gıymesı artık cok ucuz duruyo, basenlerı kapatacak sekılde bı ust le gıyersen neden olmasın
İspanyol paça tayt mesela
yakışmayan giymesin. balıktan falan değil ama.
İsteyen herkes istediğini giyer
Not herkes yakıştığını söyledi tanımadığım.
Sen kimseyi dinleme boş ver giy ben şahsen balıketli kadın severim ve yakışıyorda kötü sözlere odaklanma kötü söz sahibinindir herzaman 🥰
Streç’e sarılmış tavuk gibi gözükmek istiyorsanız giyebilirsiniz
Hiç öyle durmuyorum
Bende aynada kendime baktığımda brad pitt olarak görüyorum kendimi
Bana dershanedeki erkekler çok yakışmış diyorsa kendi kendime söylediğim sözcükler değildir
E hadi öyle olsun bakalım
Giyer canım, güzel oturur
Daha iyi olur sanki:)
Bende beğendim ödenmiş sayılır miyiz?:)
Bidon gibi gözükmek isteyenlerin tercihi
Nasıl bir şey foton var mı?
Giymeseler şık olur gibi
giyerlerse ne olur peki :D :D :D
@Lessismore_ rüküş
sadece bu kadar sa sıkıntı yok :)
@Lessismore_ gerisiyle ilgilenmiyorum
yani sen ilgilenmemelisin bencede :)