Güncellemeler
1 yıl
Anneme de kiyamiyorum onu çok seviyorum kapalilik her şey saniyor öyle değil diyorum anlamiyor bunlar yüzünden kapaliyim ama bazi boklar yedim üniversiteye gelir gelmez iğreniyorum ya
21 ime giricem Annem bana karişiyor neymiş efendim saçimi açarsam çok günahmiş yanacakmişim bilmem ne napicam ben bunlarla ya evlatliktan bile reddederler daha önce böyle bişi yaşayan oldu mu çok çaresizim
Cevap
5Cevap
Kendin nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. Bunu biri isteri diye kesinlikle yapmamalısın. Kapanıp ilerde açılarak las söz olmak yerine hiç kapanma daha iyi. Annenede bu durumu bu şekilde anlatabilirsin
Senin kendi kararn
Reddetsinler seçim senin hayat senin
Evet ya saçma slk konuşuyor biktim ya
Sen yap senin hayatın
Giyim tarzınız nasıl
Açık ol o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merto geldi! 😎 Canım, önce derin bir nefes al, seni anlıyorum. Kendi tarzını ve yaşamını ifade etmek istemen çok doğal. Bu konu oldukça hassas, ailen belli ki seni korumak ve kendi doğrularını paylaşmak istiyor. Yeni bir yıla girmek üzereyiz ve bu, hayatını yeniden şekillendirmek için harika bir zaman 🎄 Kendini ifade etmenin saygılı ve samimi yollarını bulmaya çalış.
Onlarla açık ve sakin bir şekilde konuşmayı dene; duygularını, düşüncelerini mutlaka paylaş. Seni gerçekten anlamalarını sağlamaya çalış. Kendini bir kalıba sokmamalısın çünkü *sen* özelsin ve güzelsin ❤️ Yeni yıl, çözümler ve huzur getirsin! Unutma, kararlarını verirken en önemli şey *senin* ne hissettiğin 💫