Bildigim bir yontem var, bir kiz arkadasimda etkili olmustu.. Kizin saclari seyrekti ve butun sac hacimlendirici urunleri denedi ve sonuc alamadi. Bir yerden bir tarif bulmus ve denemis, birkac ay icersinde saclarinda ciddi bir artis oldu. Tarif su:
zeytinyagi
bademyagi
cevizyagi
ezilmis sarimsak
1 yumurtanin sarisi
Bir kullanimlik hazirlayip kaslarina 2.5-3 ay boyunca uygulayabilirsin eger istersen. Sende de kesin ise yarar demiyorum ama o arkadasimda ise yaradi. Egere ise yaramazsa bana kufredebilirsin :))26 Yorumla
Soran+1 yılEstafrullah ne küfürü :) ona yarayan bana yaramaz belki ama bunuda denicem sağol :)
- +1 yıl
saçlarda gerçekten etkili mi ben de deneyecem o halde stresten hep döküldü, çok sağ ol :) ama ne kadar kalmalı saçta yarım saat mi 1 saat mi? haftada kaç kez sürülmeli? eee miktarları ne kadar? yani zeytinyağından ne kadar koyacaz, cevizyağından ne kadar, kaç diş sarımsak? bunları belirtirsen çok sevinirim :) tabii zahmet olmazsa? bir de cevap verirsen etikelersen iyi olur öbür türlü bildirim gelmiyo :(
- +1 yıl
Miktarlari onemli degil, ama zeytinyagi agirlikli olmali. 3/4 cay bardagi bir kullanimlik icin yeterlidir. Sarimsak da bir dis yeterli olur. Bu karisimi haftada bir kez ve birkac ay boyunca uygulaman gerekir (aslinda kesin bir sure yok ama 6 ay uygularsan daha iyi olur) . Saclarina tamamen yedirinceye kadar uygula ve kafana bone tak. 2 saat kadar kalmasi gerekiyor. Daha sonra istedigin gibi sampuanla yika. Bu kadar...
- +1 yıl
tamam çok çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoğurtta dökseydin. Ben gelir ekmek banardım kaşlarına. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif2214 Yorumla
Soran+1 yılBişe demiyorum artık size :D cacık oldum evet :))
- +1 yıl
Banardım ama ben ciddiyim. :):
Soran+1 yılŞey ama bu çok iğrenç bişey bence :D
- +1 yıl
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. :):
Soran+1 yılAfiyet olsun o zaman efenim 🙈 :)
- +1 yıl
Teşekkürler. :):
Soran+1 yılRica ederim :) eksiyi ben vermedim bu arada
- +1 yıl
ahahahahahah abi ya :D
- +1 yıl
Yahu eksiler bana bir şey kaybettirmez. Verenin de canı sağ olsun. :):
- +1 yıl
Hahahah hhahaha
- +1 yıl
Sivribiber yanına soğanda gırahmı :)
- +1 yıl
Olur.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılIlk once sunu soylemek isterimki sarmisak degil sarimsak :d saka bir yana etkileri baya varmis yani oyle soyleniyor sonucunu gormek istiyorsan katlan o kokuya derim :) ya da besleyici serumlar var kas kirpik serumlari gerci inanmiyorum onlarada ne kadar dogrudur bilmem ama aktarlarda satilanlardan bir tane alip dene derim belki etkisini gorursun kuafor malzemeleri satan yerlerdense aktar daha iyi :)
26 Yorumla
Soran+1 yılİnadına sarmısak :D ben önce doğal yöntemlerle deniyim. Sabırlıyım zaten yeterki sonuç olsun. Ama eğer işe yaramasa serum kullanırım bende napim :)
- +1 yıl
neden arkadasını bozuyorsun ve şaka şaka dıyıp lafı kıvırıyorsunuz? ben bunu anlamıyorum kızlar sizde?
Soran+1 yılŞakadan anlıyorum çok şükür ortalığı kızıştırma sen :D
- +1 yıl
Washington bende sizin her seye atlamanizi anlamiyorum biz kizlar anlariz birbirimizin dilinden seni ilgilendiren birsey yok burada :) bu arada yuzun gayet guzel bence kaslarinda cok seyrek degil yuzune yakistigini dusunuyorum :) ama eger takintiliysan biraz dedigim gibi bir aktara danis derim umarim aradigini bulursun
Soran+1 yılİnşallah :) burdan paylaşırım sizlere
- +1 yıl
Peki ^-^ iyi geceler size
+1 yılsarimsak oyle duz suruldugu zaman yarar saglamaz bir seferde, toplu igne gibi bir sey ile delmeniz gerekli, ya da banyoya girip lif bezi ile surtmeniz gerekli deri gözeneklerini acmaniz gerekliki alt deriye nufus edebilsin.
biraz arastirip uygulama yapin.01 Yorumla
Soran+1 yılHmm mantıklı. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
+1 yılşimdi yeni trend kalın kaş.
kaşları kalınlaştırmak için uzmanlar şöyle bir yöntem uyguluyolar.
kaş aralarına mikro jilet atıyolar ve orayı yara yapıyolar. vücut yara olan yeri iyileştirmek için daha fazla kan pompalıyo, yani bünye orayı iyileştimek için faaliyete geçiyo. bu faaliyet sonrasında oradaki ince kaşlar kalınlaşmaya başlıyo, yeni kaşlar çıkmaya başlıyo. ama uzman ellerde yapılması gerekiyor. böyle bir yöntem var, isterseniz bir araştırın. Almanyada da mutlaka vardır bilinen bir yöntemdir.410 Yorumla
Soran+1 yılJilet vurdurmam :S
- +1 yıl
hayır jilet derken kaşları kazımaktan bahsetmiyorum. jilet veya jilet benzeri bir cihazla, kaş aralarına yara yapılıyor bilerek yara yapılıyor mikro çizik yapılarak oradan kan akıtılıyor. kan akınca orası yara oluyor. yara olunca yarayı iyileştirmek için bünye oraya daha fazla ilgi gösteriyo ve kaş kalınlaşıyor. yeni kaşlar çıkıyo.. yani kazıtmaktan bahsetmiyorum.
Soran+1 yılYapamam bunu kendime :S
- +1 yıl
:) anlaşıldı kendine kıyamıyosun :)
valla elin adamı bir kıyar sana şok olursun :)
ne var bunda, gideceksin kendini profesyonel ellere bırakacaksın, onlar bu işin uzmanı...
3 ayda doğal kaş kalınlaşıyor. yeni kaşlar çıkıyor... :)
Soran+1 yılExorciste benzerim
- +1 yıl
rüyama girecek şimdi :)
gece korkarsam napayım. seni arasam olurmu korktum desem olurmu :(((
Soran+1 yılOlur :D
- +1 yıl
temam :)
gece korkarsam, sana mesaj atarım :)
ama korkumun gitmesi için elimi tutmalısın :)
Soran+1 yılDont taç mi :D
- +1 yıl
sadece parmaklarına :)
ellerim sıcacık hem :) ama çok korkuyorum :(
Bir gün sürüp birakirsan bir faydasi olmaz. Her aksam surmelisin sür en az 2 saat beklet ya da gece sür uyu. Sabahtan guzelce yıka. Olmadı badem yagı surebilirsin. ya da sarimsak yagi etkisini goruceksin
22 Yorumla
Soran+1 yılYarın badem yağı alcam teşekkürler :)
Ya böyle olursan:
galeri.uludagsozluk.com/.../...erkekler_125008.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı yok :D
En son bir arkadaşım sürmüştü 48 saat sonra kaşlarına fön çekerken görmüştüm. ilk tepkim saçlarını gözünün önünden alırmısın dostum olmuştu :P
51 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahah deli yaa :D
Bende sürekli sürüyorum. Kokudan bir şey olmaz çok ince ve seyrek. Ezerek sürüyorum sarımsağı ardından badem yağı faydası oluyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılSüper. Teşekkürler :)
Teyzemin çok seyrekti o sürüyordu çok güzel oldu kaşları. Doğru yani. Ama bir süre sonra kokısuna alıştığını ve artık kokuyu hissetmediğini söylemişti :)
42 Yorumla
Soran+1 yılNe yani ben bütün gün koktumda benmi farketmedim :DDD
Evet deneyen oldu ve gerçekten işe yaradı ama bu birazda kişiye bağlı stres, yoğun çalışma, huzursuzluk vb. hormonlardan erkeklerde de saç beyazlar mesela =S
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi orda haklısın. Ben faydasını görürsem paylaşırım sizlere
+1 yılya ben bu soruyu 4 gün önce gördüğümde 5 kişi cevap vermişti :D ee durumlar nasıl işe yarıyorsa bende yapıcamda ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılİşe yararsa burada paylaşmayı düşünüyorum :)
+1 yılSende mi Trabzonlusun:) Bozmuşlar ama..
Kokudan nasıl uyudun ya gözün yanmadı mı:))
Bende badem yağı dediler sürdüm, ama işe yaramadı. KAş serumu satın aldım o da bir halta yaramadı.13 Yorumla
Soran+1 yılBozdular ya evet :D sen unutsuz vaka gibi olmuşsun ben bakim bana yararsa paylaşırım burdan. Yaramasa kader arkadaşım olursun :D
- +1 yıl
Paylaş bekliyorum bak.. Sarımsağı da süreceğim en son çare :))
Soran+1 yılHahah tamam:D
+1 yılbadem yağı terapisi yapsana soğan sarımsak nedir ya bide doğum kontrol hapları çok kıl çıkartıyomuş şampuanın içine katanlar var
13 Yorumla
Soran+1 yılOnuda yapıyorum. Sarımsağı iki günde bir sürüyorum. Badem yağını her sabah akşam yapıyorum kaş ve kirpiklerime
- +1 yıl
işe yarıyo mu
Soran+1 yılEğer bir değişiklik olursa paylaşıcam burdan :)
ben de denemistim bazı kaşlarda işe yarıyor bazılarında yaramıyor bende yaramadı badem yagı sürdüm daha iyi oldugunu gordum ama istedigimi elde edemedim. kuafore gitmeyi bıraktım yazdan beri kendim aliyorum ve şu an istedigim gibi duz bir kaş elde ettim ve cok memnunum sende biraz kuafore gitme kendin kalemle sekil verip almayı dene bence :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kaşlarımı hayatımda iki defa kuaföre aldırdım zaten :) kendim alıyorum kaşlarımdanda memnunum aslında ama seyrekler biraz. Siyah olduğundan belli olmuyo seyrekliği ama ben rahatsız oluyorum.
+1 yılkuaförüm yapıyordu, banada önermişti o kalınlaştırmak ve küsen kaşları çıkarmak iççin yapıyordu.
11 Yorumla
Soran+1 yılE o zaman :)
ben kullanmadım ama çevremde kullanıp çok memnun kalan arkadaşlarım var saça da iyi geliyormuş
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçdan yana sıkıntı yokda kaşlarımın bazı yerleri seyrek işte :/
sarımsak hem kaş hem saç çıkartıyor. kaşlarına hakiki badem yağı sürersen de besler kaşlarını.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlamadım bugün yarın kesin alcam
Sarımsak yağı sürmüştüm bende saçlarıma. Ama tatlı badem yağı daha iyi geldi kokusuz en azından
12 Yorumla
Soran+1 yılDenicem sağol :)
- +1 yıl
Benceme bakmalisin :)
+1 yılyaklaşık 4-5 ay önce, 1 ay kadar, haftada 1 kez uyguladım, kaşlarım tam istediğim kalınlığa ulaştı. emin olabilirsin çok iyi geliyor, kokusu da duştan sonra geçiyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen kokusu yıkandığım gibi gidiyor teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim:)
+1 yılSarımsağı zeytinyağıyla kullanildiginda ben sac cikariyor diye biliyorum heralde kaşta cikartabilir aktarlarda bu amaca yonelik yağlar vardir bir ona bak derim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aslında haklısın gidip bakmam lazım :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kaşların İdo'nun kaşları gibi olursa görürsün sarımsak fena gür kıl çıkarır :S
21 Yorumla
Soran+1 yılŞom ağızlılık yapma :D
Kas ve kirpik icin olan aktrlarda bitkisel urun var kokusuz onu al derm 15 tl falan cokta degl.. sarimsak kokar ya..
11 Yorumla
Soran+1 yılUyuyamadım zaten oraya buraya dönmekten :D
Yararlı gerçekten de ama kokuyu önleyemezsin malesef
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Aslında yıkadığım gibi kokusu gidiyo :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Badem yagi ve sarimsak. surmustum bende ise yariyo kesinlikle ama yikayinca geciyo kokusu kalmiyor. Birde once sarimsagi surup 1 saat bekletip snra zeytinyagi ya da badem yagi surup 1 saate yakin bekletip yikasan 1 haftada etkisini gorursun
11 Yorumla
Soran+1 yılSüper o zamannnn
Sarimsak badem yagi falan cok iyi gelir ben gordum sarimsak suren isede yaramsti
15 Yorumla
Soran+1 yılBadem yağıda alcam sağol
Soran+1 yılGeçmiş olsun :) çok sağol
Dün gece, hiç tanımadığım bir kaşa,
sırf senin kaşına benziyor diye, sarımsak sürdüm. :D
Bilmiyorum ki ya... :)
Böyle iyisin, boşver sarımsağı falan. :)40 YorumlaBaya işe yarıyo gerçekten özellikle kipriklerde ama baya da zor oluyo tabii.
14 Yorumla
Soran+1 yılKirpiklerede yapıldığını bilmiodum
Soran+1 yılKorkarım:S nasıl yaptılarki?
+1 yılöncelikle o "sarmısak" değil sarımsak ayrıca sarımsak kaşlara iyi gelmez tatlım kaşların seyrekse onlar için özel ilaçlar var onlardan faydalanmalısın.. bu devirde kaşa sarımsak sürmek diye birşey var mı ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılVarmış cevaplara bakarsan
- +1 yıl
Bu devirde sarımsak yok çünkü dimi... Sende haklısın
- Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBadem yağı sür. Sarımsak iltihap oluyoe ya kirpik diplerinde onun için sürülüyor diye biliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılYarın alcam :)
Ise yariyor diye biliyorum. Arkadaslarim denemisti :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Yarar ablamin kası kel gibiydi şimdi çok iyi kasları var hem doğal hem yararlı hem zararsız
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Bir arkadaşım uyguluyordu işe yarıyor diyordu. Hatta saçları daha gür çıksın diye şampuanın içine de sarmısak katıyordu.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Belki onuda demerim :)
Birdaha yapma bence benim arkadaşta saclari m gür çıksın diye sarımsağı ezdi sampuana attı sonra istenmeyen tüyler çıkmaya basladi
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol. Ben dikkat ediyorum ama baya, dağılmasın diye yoksa işim zor.
Sarimsak gercekten ise yariyor benim annem guzellik uzmani ve bircok arkadasim kullandi, gercekten kokusu kotu ama etkisini gorursun. Cok abartma da abarti kalinlikta olmasin
11 Yorumla
Soran+1 yılSüper ;) devam o zaman
Sarımsağın güçlü tüy çıkarıcı etkisi vardır koku burnuma gelmesn diosun ama saplıklı istersen bir pamuğa parfüm sık veya kolonya sür ve burnuna tut 5 dk ardından 1saat etkili olaçaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim alıştım ama galiba kokusuna :))
çevremde uygulayan arkadaşım var düzenli kullandı hemen faydasını gördü ayrıca hiçte kokusundan bahsetmedi sanırım o aktarlarda satılanlardan aldı belkide ondandır
13 Yorumla
Soran+1 yılAktar dediğin şu baharat falan satılan yermi oluyo?
Soran+1 yılTamam teşekkürler. Bakim burada var mı :/
sarmısak iyi gelir heralde ben kullanmıyorum. Erkek kardeşim saçına uyguluyor :D banyolar hep sarmısak kokuyor bir iki gün
10 Yorumla
+1 yılsarımsak gürleştiriyor doğru ve ilk sürdüğünde yanma olur köklere etki ettiği için :) denemende sakınca yok belirli zaman sür zaten faydasını görürsün eğer kokusundan rahatsız oluyorsan tatlı badem yağıda aynı etkiyi y
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) yarın ilk işim badem yağı almak :)
- +1 yıl
rica ederim ama gidipte acı badem yağı alma kaşların kökten dökülür valla :D tatlı badem yağı olucak dikkat et
Soran+1 yılDikkat ederim sağol... Kaşsız dolaşıyomuşum O. o
+1 yılBen denedim ama üşendim bıraktım düzenli yapsaydim ise yarardi fayadalidir heralde ben de duymustum ondan yapiyodum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbide yogurt döküp salatalık rendeleyeydin mmis gibi cacık.
22 Yorumla
Soran+1 yılSusun artık -.-
- +1 yıl
peki :(
Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. 61 i bozdular ben de üzüldüm ((: neyse yazayım artık
yanında yatanlara üzüldüm11 Yorumla
Soran+1 yıl:) ...
+1 yılVala bir keresinde bir arakadasimin sacini 0 ra vurdum ondan sonra sarimsak durdum valla sürdüğüm gibi adam ewden kacti herhalde mahallede 5 tur atii ama iyi oldu saclari gür cikmaya başladı ise yariyor.
20 Yorumla
+1 yılAfedersin ama bende berlinde yalıyorum
Cool olmakla ne alaka? :)19 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyorum olacaktı
Soran+1 yılO aslı da bir yazıydı auf deutsch :P Ausserdem ist berlin nun mal cool :D
- +1 yıl
Meiner Meinung nach ist Türkei noch cooler als alles andere :)
In Deutschland gibt es nicht einmal ein Meer und die Menschen sind hier sehr eiskalt
Mein zukünftiges Leben hoffe ich in der Türkei weiterzuführen ;)
Soran+1 yılNöö ich könnte nicht in der Türkei leben :/ Meine Stadt ist in meinen Augen cool weil wir hier die Menschen so akzeptieren wie sie sind. Dort ist es schon etwas anders. Aber ich wünsche dir dass du mal dort dein Leben weiterführst :) Sonst noch was in Bezug auf meine Augenbrauen Problem :D?
- +1 yıl
Upps entschuldige mich :) ich wollte es nur fragen, weil es so die Interesse von mir zu sich gezogen hatte:)
Ok deine Augenbrauen, also die sind an manchen Stellen nicht richtig angewachsen oder?
Du kannst aufhören mit dem Zupfen und ich glaube Knoblauch ist sehr hilfreich, wenn die haare und Augenbrauen ständig ausfallen
Du kannst auch knoblauch öl kaufen
Es kommt auch drauf an wie du ihn angewendet hast... den knoblauch solltest du zuerst pressen und dann ihn auf deine Augenbrauen auftragen
Nach ca. 20 minuten Kannst du dein Gesicht erst waschen..
Soran+1 yılValla ganz ehrlich... Ich habs einfach gerieben gerieben gerieben :D die sind zwar schwarz aber eben nicht dicht genug und das mag ich nicht.
- +1 yıl
Lass sie einfach nur wie sie sind :)
Die sind echt ok, du musst nichts dagegen tun außer auhören mit dem Zupfen ;)
Soran+1 yılIch werds versuchen :) dankşön
- +1 yıl
:) piite
Ben saçlarıma uygulamıştım ve hafiften alnıma doğru da gelmis yara olmuştu. Vesoyuldugunda da hafif beyazlık vardı o bolgede bronzlaşınca geçmişti ama. Benim de kaşlarım seyrek fakat uygulamaya korkuyorum valla :D
Ve 3. banyodan sonra falan geçer kokusu kalmaz öyle00 Yorumla
+1 yıliyi yaptin canim ne geldi yak tat;li badem yagi var ondan sur git gel sur hergun o zaman fayda verecek sarimsaga bosuna koku cekme
10 Yorumla
+1 yılbu sarımsak sorusundan bıktım artık ya of :@ her gören soruya cevap yazıyor yazmayın artık soru 6 gün önce sorulmuş son cevaplama tarihi geçti bununnnn !!! :/:/:/
03 Yorumla
Soran+1 yılSana noluyo :D
- +1 yıl
habire canlı yayında görüyorum bir de o kadar cevap aldın yetmez mi aa başka cevap gelmese de olur bu soruya bence :D :D
Soran+1 yılTakılıyoruz biz bulaşma bize :P
Surekli yapinca faydasini gorursun ama imm aktarda kas kirpik yagi var bence onu dene cok daha etkili ve ise yariyo en azindan bende yaradi iki hafta kadar sure ile kalinlastirdim kaslarimi
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yurtdışında yaşıyorum ama:/ tam olarak ne almıştın belki bulurum burdan
- +1 yıl
https://hizliresim.com/4ZOlO0 bunu kullandim ben :)
Soran+1 yılSüper teşekkür ederim 💋💋💋😉
+1 yılSoğan ve özellikle sarımsağın saç, kaş , kirpik vs. çıkardığı bilimsel olarak ispatlandi amma velakin bu işler belli olmaz. Faydası elbet olur ama şunu bil böyle de çok güzelsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun kaşlarımın biraz seyrek olması
- +1 yıl
Ya ben gurlesmesini istemendeki sebeb hakkında yorum yaptim. Yani bir insan yeterince güzelken hala neden kaşım ciksin boyum uzasin kirpiklerim fırça gibi olsun vs. vs. Şeylerle uğraşır ki? Ayrıca anladigim kadariyla özgüveni yerinde birisin. Bırak bu işleri hayatını yaşa hayat kısa. Oha konuyu nerelere çektim.
Soran+1 yılÖzgüvenim yerinde olup olmadığını bilemezsin :D
- +1 yıl
Ara beni konuşalım ozaman anlarim ne dersin sbshwbsh
Soran+1 yıl:) hihi
+1 yılBir arkadaşım jiletle ufak kesimler atıp sürüyordu sarımsağı gerçektende ise yaramıştı ama jiletle keseceğime boyarım daha iyi :D Mutlaka yarar sarımsak ve zeytinyağı saç ve kaslar için mucize gibi birşey
00 Yorumla
+1 yılYapma sakin ya onermiyorum , badem yağı sur daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılOnuda sürüyorum bakcaz artık :)
+1 yılSiz kadınlar neden her şeyi yüzünüze sürersiniz ki?
24 Yorumla
Soran+1 yılSarmısak sürdüm sadece bütün mutfağı değil abartmayın yeter :D
- +1 yıl
Sarımsak çok şeyde kullanıldığı için, bütün mutfak gibi geldi :D
Soran+1 yılİstersiniz ama keman kaşlı :D kadın olmak zor :)))
- +1 yıl
Keman kaşlı kadının işi zor mu? Kolay mı? Bilemiyorum.
bal ve tereyağını iyice karıştır. macun kıvamına geldiğinde sür. iyi gelecek
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
ABim denemişti o zamanlar işe yaradımı hatırlamıyorum ama şu an saç kalmadı başında :D
12 Yorumla
Soran+1 yılGenetikdir oo :D
Ben de bugün sarımsak yağı sürmeye başladım. Devamlı kullanmayı düşünüyorum. Sarımsağın kendisi ağır kokulu olduğu için tercih etmedim.
Umarım faydalı olur.04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :) bende yağınımı sürsem...
Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Badem yagı kullan sarımsagı kuaförüm soylemisti yap diye de hic denemedim bir de kaş kirpik serumu almıstım ben cok da uygundu fiyatı hem kalınlastırdım kaşı hem de araları doldu
04 Yorumla
Soran+1 yılDün badem yağına başladım tavsiyelere uyarak. İnşallah olur :)
Soran+1 yılSabah akşam sürmeye karar verdim. Ayrıca iki günde bir sarımsak sürcem. Recep ivedike taş çıkarmiimde sonunda...
Bir arkadaşim sürmüştü etikili oluyormuş ama belki sendede etkili olabilir :)
10 Yorumla
+1 yılBenim bildigim o gozde sivilce gibi bisey cikinca goze suruluyor ama :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. Sarımsak iyi geliyor saça falan kaşlarınada iyi gelir
10 Yorumlaİşe yaramış ki böyle bir yöntem var ancak ne kadar doğru bilinmez arkadaşım yapmıştı öyle sürmekle olmuyo bayaa bir sürteceksin sarımsağı kıpkırmızı olacak orası ayrıca sarımsağı nasıl sürdün ikiye böldün heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama fazla süremedim yandı sanki :/
Sarımsak sürmeye devam et, duş almadan iki saat önce falan sürsen daha pratik olur hem koku da yapmaz sonrasında. En iyi çözüm sarımsak, dandik ilaçlar falan boş
10 Yorumla
+1 yılSakın! Köklerini yakarsın gerçi her yerde farklı yorumlar olur da mantıken düşününce sarımsak ve yakıcı özelliği doğru olabilir. Ben bir ara saçıma sinemaki kürü yapıyordum ve o kürü yıkarken başım eğe olunca kaşlarıma da gelirdi haliyle ve iki güne kaşlarım çıkardı. Tabi bünyeyle de etkisi varda, o tarzda bir reaksiyonu olmuştu istersen o kürü pamukla hafifçe kaşlarına uygulayabilirsin
00 Yorumla
+1 yıleosse kullanabilirsin ben kullandım memnun kaldım. benim kaşlarımın bir kısmı alerji olup dökülmüştü çıkmalarını hızlandırdı ve daha sıklar şu an.
01 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışınada yoluyolarmı acaba?
şu fotodakı kaşlarına yazık etme sonra bır cıkar onunu alamazsın hıc kaşı olmayan bırı olsan neysede var yanı gorunuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben beğenmiyorum çünkü seyrek
Soran+1 yılNesini boyatiim zaten siyahlar :D ama seyrek biraz işte
- Devamını Gör (246)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım