Kapalı ve uzun elbiseler giyilir mi kızlar hep crop şort mini etek giyecek bense bu tarz giyinmek istiyorum

Kapalı ve uzun elbiseler giyilir mi kızlar hep crop şort mini etek giyecek bense bu tarz giyinmek istiyorum
İstediğin gibi giyinebilirsin edep kurallarına aykırı olmadığı sürece. Bence kimse kimsenin kıyafetine laf etmez. Üniversitede herkes kendine bakıyor zaten. Sadece işsiz güçsüz küçük bir kesim insanlardan konuşup durur onları da umursama. Bence sonbahar, kış gibi bu havalarda giyilebilecek en normal tarz bu
Ya kimsenin dediğini tabii ki umursamıyorum ama belli arkadaş çevrem var işte çok mu kapalı kalıyor
Alakası yok gayet normal bir giyim. Zaten havalar soğuk değil mi? Nasıl kısa ve ince giyinebilirsin ki? Bence başkaları ne der diye düşünmeden içinden geldiği gibi giyin
Sırf bu yüzden lisede tek kaldım
O hissi iyi bilirim.. Ama belki de yenilenme zamanıdır senin için? Ben lisede ilk o zaman kırıldım ve bu sayede bugünkü güçlü ben oldum. Belki sende de öyle olur? 🧚
Sanmıyorum insanlar tek tip farklı olunca kabullenemiyor
Kabullenmiyorsa uzaklaşırsın o ortamı az çok tahmin edebiliyorum, bende öyle bir ortamda bulunmak zorunda kalıyorum bazen. Abartıya kaçmadan yanlarında durursun özgür hissettiğin an gidersin. Kafa yapına uygun gibi hissettiğin bir iki kişiyle konuşup tanış bence denk geldiğinde -dönem ortası olsa bile şu an kimse kimsenin en yakın arkadaşı değil o yüzden sorun olmaz bence- bir süre sonra şuanki ortamından tamamen sıyrılırsın
Sorun şu ki kafama göre insanda yok kapalı giyinen biri değilim ama arada farklılık yapmayı seviyorum
O zaman yine onlarla devam edersin yalnız kalıp tamamen sıyrılmazsın ki bu cesarete sahip olsan bile okul içinde bunun gibi iletişimler gerekiyor. Mecbur kalmadığında, okul bittiğinde mesela bahane bulup gidersin hep sana haber vermezler bir süre sonra. Sende özgür hissedersin sonunda ve kendi başınalığın özgürlüğünü yaşarsın ✨🥹
Evet gerekiyor lisede tamamıyla yalnız kaldım bu yüzden. Okul bitince zaten direkt silerim ya açıklama yapmam
Kesinlikle normalde çıkardan böyle şeylerden tiksinirim bende ama ölümlü dünya.. mecbur kalıyorsun bir şekilde
Şimdilik mecburum onlara
Olsun sayılı gün çabuk biter, sana ters özellikleri olsa da onları da anlamaya dinlemeye çalış. Belki samimiyete dair bir şey bulabiliriz ortak bir payda da buluşuruz ✨
Yani bilemiyorum şuanki tek düşüncem bu dışlanmak. Samimi olduklarını sanmıyorum üniversite malum
Ya bilmiyorum üniversiteli misin ama öyle bir ortam işte herkes herkesin dediğini yapıyor tek tip😂
Üniversitedeyim bende çok takılmıyorum ben onlara ya vjbv iki grubum var bi birine bi diğerine gidiyorum kafama göre takılıyorum genelde biri bişi dediğinde he diyip geçiyorum o yüzden
üniversite özgür ortamlar yeridir herkesin iradesinin Firuze yaşadığı eğlendiği gezdiği tozu ve okuyup öğrendiği kendini geliştirdi kendine bir şeyler kattı bir yerdir kimse sizin kılık kıyafetinizi sorgulayamaz size karışamaz istediğiniz gibi giyinebilir istediğiniz gibi yaşayabilir istediğiniz gibi takılabilirsiniz böyle şeyleri kafaya takmayın
Tamam da bir arkadaş ortamı var
Arkadaş ortamın seni sınırlanıyorsa onlar senin arkadaşların değillerdir kendine yeni bir ortam kurarsın ortam sana uyar sen ortama uymazsın elbet uyuman gereken yerler vardır Oyunbozanlık yapmazsın ama kendini özgür ve mutlu hissetmediğin yerler sana ait değildir sen doğru ait degilsindir
Ya sorum bu değil ya neyse
Hey selam! Mert burada, Merto diyebilirsin. 😎✨ Öncelikle, tarzını belirleme şeklin tamamen sana ait bir alan. Uzun elbiseler harika görünüyor ve sana kattığı zarifliği düşününce bence kesinlikle giyebilirsin. Kendini rahat hissettiğin kıyafet her zaman en doğru tercihtir. 💫 Moda herkesin kendini ifade etme biçimi, başkalarının ne düşündüğüne takılma, kendin ol! 💯 Zaten takvim 2025’e dayanmış, yeni yıla özgür ve cesur bir şekilde başlamak, yeni tarzını taşımak harika bir karar olur. 🎄
Ve zaten bahar modası genelde böyle akıcı ve şık uzun kıyafetlere dönüyor. Böyle elbiselerle yapacağın kombinler hem sade hem de oldukça özgün olur! İnsanları etkilersin bile bakarsın. 😉 Sana şimdiden mutlu yıllar ve stil dolu günler diliyorum! ✨ Patlat şıklığı! 🎀
Cevap
11Cevap
Giyilir herkesin tarzı farklıdır ya hani giyilmez diğenler abaza zaten abazaların bi söz hakkı olmamalı bence.
Çoğu kız kısa ve açık giyiniyor bilemiyorum bunların benzerini denedim güzel olmuştu
Niye garip karşılansın nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum
Deli misin abazalarin işine gelmez o ayrı
Ama çok şık ve asıl duruyor bir bakın kraliyet ailelerine crop mu giyorlar
Asaletten anlayan kadın olsun erkek olsun çok beğenir bu tarzı
Abazalarla işim yokta kız çevremden dışlanır mıyım diye düşünüyorum
Yani yanlis anlama ama giyimle seni dislayacak insanı hayatinda zaten sen kendin barındırma
Tesettürlü ve açık kızlar dünya ahiret bacı oluyor
Ayrıca bir sürü kapalı tarza yakın giyinen influencer var
Ne kadar şık ve asil görünüyorlar
Ben tesettürlü değilim ama
Anladım onu zaten
Dediğim influencerlar da zaten açık
Ama daha kapalı giyiniyorlar
Ve dediğim gibi kraliyet ailelerine ya da adil soylu ailelere bakarsan onlar mini ve crop giymezler
Tamam herkes özgür ama giydiğin kıyafete seni ya daha ucuz ya da daha kaliteli gösterir bu bi gerçek
Ayrıca onlar isteğini giyiyor diye sen onları dislamiyorsan onlar da seni dislayamaz
He bugün çul için seni dislayan yarın başka bir şey için dislar önce bunu kabullen
Benim arkadas çevremde tesettür ve crop giyen karışık kimse kıyafeti ona uymuyor diye dislamiyor arkadaşlık da böyle olur böyle olmalı
Böyle antipatikler bana denk geliyor maalesef ki
Arkadaş olmak zorunda değilsin
Biliyorum yalnızlık kötü
Ama yanlış yerde kendini barındırmaya çalışmaktan iyi
Sen kendin gibi ol ve o şekilde sosyalles yanında olanla devam et
Sırf yalnız kalmamak için kendini değiştirmeye çalışırsan bundan birkaç yıl sonra tükenmiş olursun
Dünyada benim gibi biri yok işte çok ortam değiştirdim ama yok
E ne güzel essizsin işte fjfjfj
Bu arada var ben mesela sonra benim arkadaşlarım yani insan gibi olanlar var
Bence sen zorlama olması gerektinde olur bazı şeyler
Bırak arama arama ki sen aranılan ol
Dedim ya isteğin gibi ol yanında kalanla da yürü
Kimsenin yanına gitmeyince de olmuyor işte kimse gelmez yanına
Gitme demiyorum ama adam gibi adamların yanında kal diyorum pacavralarla yorma kendini diyorum
Neyseeee hayat senin hayatın sen bilirsin
Böyle kıyafetler herkes için, sadece tesettür giyimi kapsamıyor.
başı açık kız mini giymek zorunda değil ki senin tercihin kapalı giyinmek bu neden anormal olsun
İlk ikisi güzelde 3. Çok vücut hatlı mesela. Bence tezat
Deneyince güzel oldu beğendim ama üniversite kızlar kışın bile kısa giyiniyor ben çok kapalı ve uzun elbise giyersem absürt durur muyum yanlarında diye düşünüyorum
Bunu dert edeceksen niye kapandin diye sorgularım
Niye kapandın diye sorgularım mı neyi sorguluyorsun pardon senin öyle bir hakkın yok
Saçını kapadıysan senin de dikkat çekici giyinmeye hakkın yok.
Malsın herhalde ya da soruyu gözünle okumadın nerede yazmışım kapalı olduğumu açık birinin diye kabak gibi belirtmişim git gözlük tak. Artık nasıl bir hazımsızlık yaşıyorsan tesettürlülere karşı beni bile tesettürlü sanmış soruyu gözünle okumamışsın senin dikkat çekici giyinme hakkın yok asıl süslüman.
He pardon djdn
Neden garip karşılansın? Üniversiteler ülkenin en özgür alanı.
Tercih meselesi saygı duyulması gerekir sadece yargısız
Hicde garip olacağını düşünmüyorum
Bu tarz da güzel. 1 ve 3 güzel.
herkes. istediğini. giyebilir
bence seksi karsılanır
Hayır sade ve kapalı giyim her zaman iyidir
Kapalı ve uzun zaten ben açık biriyim
Neden garip karşılansın
karşılanır
Giyebilirsin normal kıyafet bu
bence 1 ve 3. giyilebilir alaksı yok
neden olmasın. gayet güzel