merhaba öncelikle '' okumaya gidiyorsun '' gibi söylemlerinizi kendinize saklayın merak etmeyin siz bu lafı demeseniz de ben o kadar yıl çalışıp okumak için gittiğimi idrak edebiliyorum ortama uyum sağlamak ve ifade özgürlüğünü biliyorsunuzdur bu giyim tarzı abartı mı olur uzaktan eğitim ile eğitim aldığım için pijamalarla girdim eğitimlere ,erkek avcısı kokoş gibi durur mu görüşünüz nedir?
Ben iletişim fakültesi mezunuyum. Diğer fakültere göre herkesin farklı giyim tarzı var. Çapulcudan , düğüne gider gibi giyinen farklı insanların arasındaydım. Kimse de başkasının yorumunu sallamıyordu.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
birde ben yetenek okulundayım yani gsf orası full hayal gücü farklılık serbest ve özgürlükle dolu
GSF diyorsan hiç takmayacaksın. Orada Mekke'de tavaf edenden tut, dans pistinden yeni inmiş gece insanı gibi giyinenine kadar herkes var. Bu iki fakülte zaten ne yaparsa marjinal oluyor. Sadece takım elbise ve sivri burun olmasın yeter.
demi şu an karantina yüzünden 7 kilo fazlalığım var vermem lazım 1 ay içinde ne yapsam gitmedi kız neyse bir gitsinler böyle giyinme sırası bende olacak :)