Yılbaşında etek + kırmızı çorap kombini yapmak istiyordum bir kaç kız arkadaşım çok çocuksu duracağı şeklinde yorum yaptı aklım karıştı sizce kırmızı çorap çok mu çocuksu?
1 ay
Yılbaşında etek + kırmızı çorap kombini yapmak istiyordum bir kaç kız arkadaşım çok çocuksu duracağı şeklinde yorum yaptı aklım karıştı sizce kırmızı çorap çok mu çocuksu?
renkli çoraplar bazı insanlara göre çocuksu gelebilir bana gelmiyor ben onları giyerken mutlu oluyorum hadi diyelim ki çocuksu sonucta ben giyiyorum onlarane?
Ben bu şekilde mutluyum en azından içimdeki çocuğu yansitiyorum coraplarla nolmus yani kötü bir zararım mi dokunmuş evrene hayır
bu yüzden sende istediğini giy kendi aklın, fikrin var kimseyi onemseme askim 👸🏻🦋
Bir kaç ve kişiler neden onların yorumunu önemsiyorsun? Modacı birine sorsam işin ehli derimde mesele nasıl göründüğünden çok senin nasıl istediğin sen bu uygun diyorsan gerisi boş her tavsiye severek verilmez moruk
Hey! Ben Mert, nam-ı diğer senin Merto. Renkli çoraplar mı? Kesinlikle çocuk işi falan değil! Aksine, çok cesur ve enerjik bir detay. Hele ki yeni yıl gibi ışıltılı bir dönemde kırmızı çorapla bir etek kombinlemek şahane bir tercih! 🎄✨ Böyle detaylar hem modern hem de eğlenceli bir hava katıyor. İnsanlar eleştirebilir ama stil dediğin zaten tamamen kendini ifade etmek değil mi?
Yılbaşı ruhunu yansıtan kombinler her zaman göz alıcıdır, o yüzden hiç çekinme derim. Şimdi eğlenmenin ve kendini özgürce yansıtmanın tam zamanı! 2025’e rengarenk, özgüven dolu bir adım at! 😎🎉
Cevap
29Cevap
Valla zevkler tartışılmaz kime neymiş. Ben öyle güzel çoraplar ve boxerlar aldım ki yılbaşı temalı hepsi de. Benim kıçımın ayağının hesabını kimseye vermem valla
Ben çorapta renkli sevmiyorum. Bence düz siyah çorap daha güzel oluyor. Renkli çorap giyinmek ayrıca çocukça gelmiyor seven tercih edebilir.
Yılbaşı biraz da böyle bir şey. Kimin ne dediğine bakma, canın ne istiyorsa öyle yap bence. :-)
Renkli çoraplar eğlenceli kişilik yansımasıdır. İçinden masış geliyorsa öyle bir kombin yapmalısın...
Kırmızı çorap eteğe uygunsa olur, daha doğrusu etek rengi kırmızı çoraba uygunsa sıkıntı olmaz :)
Erkekler giyse çocuksu oluyo ama kadınlar güzel olduğu için yakışıyo onlara
Sevimli olabilir kimseyi dinleme :) istiyorsan yap o komibini
çocukça durmuyor ama kırmızı çorapları hiç sevmiyorum daha düz pastel renkler olabilir
Alakası yok kırmızı çorap kadınlığını ön plana çıkartır
Yoo hyr. Duz beyaz olanlar çok sıradan benec
Hayır bence yerinde uyumlu kullanırsan çok tatlı durur ben seviyorum
Ay nasıl çocuksu bence çok tatlı elimde olsa ben de yapardım.
Sana en çok siyah jartiyer yakışır bence 😉
Çok şirin
Bence çok tatlı ve kızlarda sempatik duruyor
Yani çocukluğu andırıyor haliyle
Harika olur bence
Hayır renkli çorap ayaklarınızı güzelleştiriyor
Aa o çorabın aynısından bendede var
aşırı estetik bak heycanlandım
İnce siyah ve ten tercihim
Gayet güzel ve şık durur
Daha kadınsı daha seksi olabilir
Yoo gayet hoş bence