Özellikle dikkat ettiğim zamanlar genelde hayatımda birisi olduğu zamanlardı. Güneşlik olsa bile pencerede, içeride daha kapalı ve dikkatli giyinirdim, onu da düşündüğüm için. Ben istemezdim ona da yapmazdım falann fistan
Toplum içinde yaşıyoruz, kadın da erkek de balkona çıakrken biraz dikkatli olmalı bana göre. Balkona/cama atletle çıkan erkek kadar kötü ve avam bir görüntü çok azdır.
Evim havuzu görüyor istediğim gibi çıkarım yaşadığım yer tatil beldesi gibi zaten çoğunlukla yazın bikini üzeri kimono ile eve çıkıp indiğim oluyor ortam müsait olmasa bende rahat edemem tabi orası ayrı..
Ev hali olarak bakınıyorum hava almak için benim karşı komşu aynı böyle hep yarı çıplak. Derdi neyse. 🤷🏼♀️🙄 ha bi de mutfakta bütün camlar açık arkadaşına masaj yapıyor. Çok ilginç bir komşu 😂😂
İşte mesele bu. Bazıları g*zekalı gibi takım elbiseyle çıkıyorum diye yorum yazmışlar dalga geçiyorlar akıllarınca 🙃 yemin ederim anlama kıtlığı var bu sitede.
Takıntılıyım biraz.. özellikle yaz aylarinda hava cok sicakken şort vs. giyerim evde.. balkona cikarken biraz tedirgin okurum çünkü çevre buna uygun değil. Buralarda sahil bölgelerindeki gibi giyinilmiyor maalesef.
10. Katta olduğum için pek sorun etmiyorum. Yaz aylarında sadece şortla otururum. Tek rahatsızlığım karşı bloktaki evli ve olgun kadın yıllardır bana bakarak sigara içip dumanı bana doğru üflüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Atletle çıktığım oluyor çok kasmam.
Özellikle dikkat ettiğim zamanlar genelde hayatımda birisi olduğu zamanlardı. Güneşlik olsa bile pencerede, içeride daha kapalı ve dikkatli giyinirdim, onu da düşündüğüm için. Ben istemezdim ona da yapmazdım falann fistan
Toplum içinde yaşıyoruz, kadın da erkek de balkona çıakrken biraz dikkatli olmalı bana göre. Balkona/cama atletle çıkan erkek kadar kötü ve avam bir görüntü çok azdır.
👏🏻
Evim havuzu görüyor istediğim gibi çıkarım yaşadığım yer tatil beldesi gibi zaten çoğunlukla yazın bikini üzeri kimono ile eve çıkıp indiğim oluyor ortam müsait olmasa bende rahat edemem tabi orası ayrı..
Ev hali olarak bakınıyorum hava almak için benim karşı komşu aynı böyle hep yarı çıplak. Derdi neyse. 🤷🏼♀️🙄 ha bi de mutfakta bütün camlar açık arkadaşına masaj yapıyor. Çok ilginç bir komşu 😂😂
@Siyahkadife Sende işin gücün yanında komşuyu takip ediyorsun heralde :D
Erkek mi
evet erkek @meraklıbirpandaa 😂😂
Komşunun mutfağı ile benim mutfak karşı karşıya görmemen münkün değil. Bulaşık yıkarken ilaki görüyorsun. 🙄 @LaNDaC
Bakma ayıp djjdgh
@Siyahkadife oda sen görüyorsun diye bilerek öyle dolaşıyor olabilir mi?
Donlada çıkmayız ama şort atlet çıkıyoruz tabi. Balkonda sigara içmeden önce takım elbise kravat yapacak halimiz yok.
😂😂
Ederim. Sonuçta sadece güzel çıkmak değil, çirkinde çıkmamak lazım.
İşte mesele bu. Bazıları g*zekalı gibi takım elbiseyle çıkıyorum diye yorum yazmışlar dalga geçiyorlar akıllarınca 🙃 yemin ederim anlama kıtlığı var bu sitede.
Şşşşt sessiz konuş. Onuda yanlış anlamasınlar 😂
Banane jjsjs
İyi ozaman 😀 koy g*tüne rahvan gitsin
🤣🤣
Takıntılıyım biraz.. özellikle yaz aylarinda hava cok sicakken şort vs. giyerim evde.. balkona cikarken biraz tedirgin okurum çünkü çevre buna uygun değil. Buralarda sahil bölgelerindeki gibi giyinilmiyor maalesef.
Neresi
10. Katta olduğum için pek sorun etmiyorum. Yaz aylarında sadece şortla otururum.
Tek rahatsızlığım karşı bloktaki evli ve olgun kadın yıllardır bana bakarak sigara içip dumanı bana doğru üflüyor.
Arada çok açık saçıksam o an bir hırka alırım üstüme ama o kadar dikkat etmem o kadar balkon var benim balkonuma bakmasın kimse))..
Adonislerime nazar değmesin diye ince bir şey alıyorum üstüme.
dikkat ediyorum cunku binaların birbirinden cok da uzak olmadigi bir sitede oturuyoruz, cok kisa sortla, crop askiliyla falan cikmamaya calisiyorum
Yani ben ederim ama eşimin annemin kardeşimin ablamın ya da kuzenimin kim olduğu fark etmeksizin daha çok dikkat etmesini isterim gerekirse uyaririm
Bazen dikkat ederim bazen dikkat etmem özellikle yaz aylarında çok dikkat etmem tabi çıplak şekilde asla çıkmam 😄
İstanbul'da balkonlar ve camlar ne sahnelere şahit oluyor, kimsenin çûkünde olacağımıza ihtimal vermediğimiz için rahat rahat çıkıyoruz :d
Mahalle eşrafına ayıp olmasın diye tişört ile çıkarım balkona..
Antalyada iken tam da görseldeki gibi çok çıkmışımdır
Yok daha neler kendi evimde balkona anlık olarak çıkarken niye üstüme dikkat edecekmisim
Genelde smokinimle çıkarım nadiren takım elbise ile çıkarım
yok etmem balkon kimsenin görüş açısında değill asdfasd
Yazın pek değil 3. katta arka balkona rahat çıkarım ama ön balkona değil
Bi ara konya da yaşarken, balkona atletle çıkıyorum diye şikayet gelmişti 🙈
alt kısmıma dıkkat edıyorum üst kısmım çok önemli değil
Yazın boxerla çıktığım olmuştu 🤭😏
😑😑😑
Evet. Çok ayıp diye ayrulmadını yan
Ne diyon
Sesli klavyeyle yazdım da acayip bir şeyler yazmış.
Evet çok ayıp diye giyinmeden çıkmazdım yani.
🤣
Çok utandım şu anda Eda senden. Kusura bakma.
Niye
Cümle çok saçma olmuş çünkü
Olur öyle şeyler ya
Dikkat etmek lazim😂
Etmem ki o kadar vücut yaptım görenin gözü bayram etsin 😅
Ederim canım, zaten karşı apartman 5 metre uzakta ve hoca ailesi var
bilmem ki o anki ru halim genelde dikkat edrim
Ya sen
Yanş öyle daldığım olabiliyor
@beyzabldn, Komşuların yaşıyor desene :))
Ederm tabi
Tatilde etmiyorum. Evde olmuyor haliyle.
Konu komşu var. Edilmeli.
Hiç dikkat etmiyorum dkgj
Evet, dikkat ederim.
O sırada bodrum katta olan ben
Çıplak çıkmam da nasılsam öyle çıkarım
Kesinlikle ederim
Baş açık çıkarım ama rahat diye
pek dikkat etmem ev hali olur
E tabiki ayıp denen birsey vardır
Dikkat ederim
Balkon yok bahçe ve havuz 😃
Dikkat etmem bakan baksın