Güncellemeler
1 yıl
Eee kızlar
Güncellemeler
1 yıl
Başka yorum kizlaaar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Spor daha iyi ya giyilmesi gereken yerde de giyerim ama
Önceliğin değil demek ki
Topuklu
Sana bi şey sorucam tatlım aslında
Üniversiteye giderken biri vardı, bir cocuk yani biz onunla öylesine takılırdık. Aynı okuldaydık , ben de genelde topuklu çizme giyerdim. Geçenlerde bana o cocugun bir arkadaşı yazdı, beni rahatsiz etti sosyal medyadan. Sosyal medya hesabimi benimki vermis. demiş ki benim için, topuklu giymeyi çok sever. Ondan sordum. Emin olmak için, benim cocugun parmağı var mı diye
Topuklu sadece yılda bir belki iki kere giyerim. Yaşasın rahatlık
Demek ki her kadın topuklu giymeyi sevmiyormuş
Kesinlikle sadece çok özel günlerde giyerim. Düğün gibi 😂
Anladım canım
Bu soruyu sorma sebebim var aslında. Üniversiteye giderken biri vardı, bir cocuk yani biz onunla öylesine takılırdık. Aynı okuldaydık , ben de genelde topuklu çizme giyerdim. Geçenlerde bana o cocugun bir arkadaşı yazdı, beni rahatsiz etti sosyal medyadan. Takıldığım çocuk demiş ki benim için, topuklu giymeyi çok sever. Ondan sordum. Emin olmak için, benim cocugun parmağı var mı diye
Topuklu sadece tercih meselesi seven vardır. Ki çoğunluk seviyor.
Tatlım o zaman son bi şey sorucam, cidden kafami kurcaliyor. bu dediklerine göre ve benim anlattıklarıma göre o zamann, arkadaşlarına beni o anlatmış oluyor dimi.
Ve hakikaten de topuklu vs giyerdim yani
Kesinlikle öyle
Rahatlıktan yanayım. Kanye West gibi dolanıyorum ortalıkta 😄
ben rahatima duskunum ama arada giyerim topuklu da
Demek ki her kadın için öncelikli değil
Bu soruyu sorma sebebim var aslında. Üniversiteye giderken biri vardı, bir cocuk yani biz onunla öylesine takılırdık. Aynı okuldaydık , ben de genelde topuklu çizme giyerdim. Geçenlerde bana o cocugun bir arkadaşı yazdı, beni rahatsiz etti sosyal medyadan. Takıldığım çocuk demiş ki benim için, topuklu giymeyi çok sever. Ondan sordum. Emin olmak için, benim cocugun parmağı var mı diye
Kadınlığın şanındandır 👠